Monday, August 15, 2011

GOSH Long Lasting Eyeliner pen Turquoise & all swatches

After posting about MAC Superslick eyeliners, I heard that GOSH has similar eyeliner! And it really is :D GOSH is cheaper and the colors are different. I bought a nice teal (002 Turquoise) for me and swatched them all to you. I have no idea which color is which but I hope the swatch helps anyway!

Postattuani MAC Superslick eyelinereistä, kuulin että GOSHilla on vastaava rajausväri ja näin tosiaan olikin! Kiitoksia vain vinkistä :D GOSH on edullisempi ja värit ovat erit, itse ostin tuollaisen kivan sinertävän sävyn (002 Turquoise) mutta swatchasin kaikki. Muiden sävyjen nimiä en tiedä mutta toivottasti on kuitenkin jotain apua!

6 comments:

 1. Amazing colors!
  Thanks for the review!
  Great make up!

  ReplyDelete
 2. Turkoosi meikki on minun mielestä kaikista vaikein tehdä! Onko jotain vinkkejä siihen miten olo ei tuntuisi niin vieraalta niin upeassa värissä. Itsellähän on 88 paletti ja olen kokenut meikkaaja, mutta tuo turkoosi on aina yhtä hankala O.o

  ReplyDelete
 3. Mirka: Eipä juuri muuta, kuin käyttää vain :D Minulle on sininen se vaikein väri... En edes tiedä miksi! Alkuun voisi aloittaa esim. turkoosin alarajauksen kanssa?

  rock-or-not: thanks :D

  ReplyDelete
 4. Nice! But I think I won't find this brand in Italy!:(

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails