Skip to main content

Blaze Management Agency makeup course review

*The post is about Blaze Management Agency makeup course (Groupon) I attended with my friend today. Very shortly: communication with the company was "interesting", the date changed several times, goodie bag was nothing like promised (pictures below) BUT the teacher in here was absolutely great and the group was small.  I've now read that they have had problems in many countries, one other review here.*

Kaverini  kanssa ostimme CityDealin kautta meikkikurssin vaikka totta puhuaksemme, koko diili tuntui kyllä erittäin erikoiselta :D Kiinnosti kuitenkin sen verran, että halusimme testata. Kirjoitan tämän siksi, että kurssia saatetaan tarjota jatkossakin ja silloin on hyvä tietää mitä on odotettavissa (kun vasta miettii diilin ostamista).

Sinä saat:
*Laadukkaan design-sarjan meikkauskurssin
*Meikkituotepaketin MACin, Elizabeth Arderin tai Bobby Brownin tuotteilla
*Todistuksen suoritetusta kurssista
*Oppia tekemään täydellisen meikin
...tarjoamalla meikkauskurssin desingn-meikeillä ja meikkituotepaketin vain 35 eurolla (arvo 380€).
...Kurssista saa todistuksen ja tuotepaketin, joko sisältää joko MACin, Elizabeth Ardenin tai Bobby Brownin meikkejä.

Kurssi ensin peruttiin ja uusi aika maaliskuulle annettettiin hieman myöhemmin. Kirjeenvaihto tapahtui Google Translatella käännetyllä suomella. Nyt viikolla sitten tuli tarkemmat tiedot kurssista. Itse en edes viestiä vielä kunnolla lukenut, koska kurssin piti olla maaliskuussa. Onneksi kaveri huomasi muuttuneen ajan, kurssi järjestettiinkin parin päivän varoitusajalla! Onneksi äitini sai hoidettua lasten samaaan aikaan sovitun menon. Samassa meilissä oli tiedot kursilla tarvittavista tarvikkeista (opettajiltakin saa lainata eli ei kanna ostaa meikkituotteita listan takia!), ilmeisesti jossain toisessa kaupungissa tämä meili ei ollut mennyt perille ja koko porukka oli ilman tarvikkeita. Siveltimistä taisi siellä ainakin tulla pulaa!

Koulutus järjestettiin paikallisessa hotellissa ja hotellin puitteet olivat hyvät, oma peili kannatti (jo meilinkin mukaan) ottaa mukaan kurssille . Etukäteen sanottiin, että omat eväät kannattaa ottaa mukaan ja Marian kanssa pärjäsimmekin hyvin pähkinöillä sekä termariteellä :) Myös opettajat olivat todella hyvät! Sitä vähän etukäteen pelkäsimme mutta toinen opettaja (toiseen en niin ehtinyt tutustua) työskentelee yhdessä Turun parhaista kampaamoista ja oli selvästi TODELLA rautainen ammattilainen. Saatan hyvinkin käyttää tämän "putiikin" palveluja jatkossa. Ystäväni loihti minulle aivan ihanat kiharat ja taisin samalla "myydä" hänelle ghd:n. Kallis kurssi siis hänelle ;)

Teimme iltameikin & hiukset sekä päivämeikin. Sain itsekin muutamia vinkkejä ja löysin uusia suosikkituotteita meikkaajan ansiosta. Toki parempi anti oli varmasti aremmille meikkaajille :) Todella nättejä meikkejä saivat monet tehtyä ja henkilökohtaista opastusta sai myös! Sain tehtyä ystävälleni kivan meikin (muut meikkailivat itseään, sai siis valita), olen kovin ylpeä itsestäni, mutta kuulemma ne "oho" ja "oi kamala" huudahdukset voisi jättää vähemmälle ;D Huomasin siis tosiaan, että samantyylinen meikki kuin minä käytän, ei sovi kaikille luomille!

Jännin juttu olikin aamusta paikalla saapunut goodie bag-laatikko ;D Luvattiin MACiä (tosin viim. viestissä ilmoitettiin, että MACiä ei ole tarjolla markkinoilla liikkuvien kopioiden takia), Elizabeth Ardenia tai Bobby Brownia (=Bobbi Brown). Ja tadaa, tässä saamamme tuotteet:



-Ardenin huulipuna & kiilto duo, Limited Edition vuodelta 2006!
*) Date of manufacture: May 2006
General shelf life: 36 months


-Rimmel solo luomiväri (tarjolla oli eri värejä)

-Revlon Beyond Natural meikkivoide, sävy "Deep". Todellakin beyond natural suomalaisella iholla ;) Parasta ennen päiväys oli joskus viime vuonna.
*) Date of manufacture: 2008
General shelf life: 36 months


*) Cosmetic Calculator http://checkcosmetic.net/



Arden Double Intrigue Lipcolor "Desert Sun" lip gloss & Lipstick.
Rimmel Stars eye shadow "023 Gold Star"

Revlon Beyond natural "250 Deep"

Revlon beyond natural

Revlon Beyond Natural




Tuota noin... Sanoisiko että olisi juuri sitä mitä odotimme? ;D

Summa summarum: Kurssi oli 35€ arvoinen mutta tuotteiden takia ei lähelläkään 380 euroa! Ei tuota "normaalihintaa" saa ihan hatusta heittää. Laitoimme yhdessä viestiä järjestäjälle Englantiin ja pyysimme kurantteja tuotteita. Saas nähdä miten käy ;) Tämän luettuani, veikkaan ettemme niitä tosiaan saa. Onneksi opettajat olivat loistavat! Jatkosta en kyllä tiedä, mahtavatko suostua hommaan enää jatkossa...

***

Olen saanut CityDealin kautta oikein kivoja paikallisia diilejä (ja löytänyt uusia vakipaikkojakin), pääsääntöisesti kaikki ovat olleet hyviä. Nettikauppadiilit taas vaikuttavat kovin erikoisilta, en ole itse kokeillut mutta kokemuksia kannattaa lukaista ensin CityDealin Facebook-sivuilta tai googletella...





Comments

  1. otse taistelen yksien koodian kanssa nyt ja en kyllä yhtäkään citydeal juttua enää halua, tuonkin sain lahjaksi, mutta olen jo kymmenkunta sähköpostia joutunut lähettelemään ensin citydealin kanssa ja nyt itse liikkeen kanssa pitää itse selvitellä missä vika on..

    ReplyDelete
  2. Voi kun kiva :( Ostan itse vain paikallisista (luotettavista) firmoista, jolloin on joku takuu siitä ettei rahat mene kankkulan kaivoon. Hyvin on sujunut, vielä.

    ReplyDelete
  3. Minä olin myös uteliaisuudesta samalla Blazen kurssilla täällä Helsingissä nyt viikonloppuna. Hyvin samat kokemukset kuin sinulla: alkuun luulin että koko juttu voisi olla huijausta sähköpostien perusteella, mutta olikin ihan hyvässä hotellissa Radisson SAS:issa Helsingin keskustassa, ja opettajat olivat todella ammattitaitoisia ja mukavia. Sain paljon kivoja vinkkejä, ja jopa henkilökohtaista opastusta. Eli oli kyllä ehdottomasti sen 35 euron arvoinen, vaikka samalla tavalla goodie bagissa tuli yksi Arden, Rimmelin huulipuna ja kynsilakka sekä Cotyn huulipuna, eli pitäisi varmaan minunkin laittaa sinne sähköpostia. :)

    Mistä muuten näit nuo valmistuspäivät, en löytänyt niitä Ardenista ellei se ole se mysteerinen numerosarja 6F02?

    ReplyDelete
  4. Hei, vielä lisäys, eli nyt vasta ymmärsin että tuolta Cosmetic Calculatoristahan ne tosiaan näkee noilla koodeilla. Eli minunkin Elisabeth Arden Desert Sunini on toukokuulta 2006. Eli ehdottomasti on laitettava sinne sähköpostia, hui!

    ReplyDelete
  5. Tuo on kätevä paikka kyllä kurkata päiväykset! Puuterimaiset nyt säilyvät pitkään, huulipunat ja kiillot taas eivät... Eron usein jo huomaakin :(

    ReplyDelete
  6. Aika hurjaa! Teet tässä kyllä hyvää kuluttajavalistusta muille, kiitos siitä!

    ReplyDelete
  7. Onneksi kurssi oli siis hyvä mutta kuulin kyllä melkoisia CityDeal-tarinoita tuolla... Kannattaa lukaista tosiaan kuluttajien kokemuksia netistä. Minulla on ollut "turvallinen" olo tuolta tilatessa, ajattelin että CityDeal palauttaa rahat suuremmitta mukinoitta, jos sovitut ehdot (toimitusajat yms) eivät toteudu. Mutta paikalliset diilit (hieronnat yms hoidot) ovat olleet kyllä hyviä, niitä ostan jatkossakin :) Toivottavasti firmat saavat tuota kautta uusia asiakkaita, koska diilit eivät takuulla heille muuten kannata!

    ReplyDelete
  8. No ohhoh! Ja huh huh tuota goodie bagia. Ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa. Onneks en ite lähtenyt uusien Macien toivossa tuohon :D -sh-

    ReplyDelete
  9. -sh- No silläpä tämän diilin saavatkin myytyä! Meillä oli tuuri, kun opettaja oli hyvä ja ryhmä pieni. Täältä löytyy kokemuksia muualta maailmasta: http://makeupdoctress.blogspot.com/2011/11/experience-post-blaze-management-agency.html Että melkoinen firma... Ja Groupon tekee yhä yhteistyötä (no toivottavasti ei enää). En siis todellakaan suosittele jatkossa, tuskin nuo opettajat uudelleen hommaan suostuvat!

    Itse siis googlettelin kurssia ennen ostamistani ja löysin vain yhden kokemuksen, se oli TODELLA hyvä. Tuskin ihan aito arvostelu, näin jälkikäteen ajateltuna ;) Tuo mihin linkki on, on kirjoitettu diilin myymisen jälkeen, sillä lahjakortti oli voimassa 16.11.-14.2. (ostettu ennen sitä), ja tuo blogikirjoitus on kirjoitettu 16.11.

    ReplyDelete
  10. Itseäni siis kovasti kiinnosti, millaisia "mäkkejä" tuolta saisi ;)

    ReplyDelete
  11. Ei muuta kuin kuluttajaneuvojaan yhteyttä, myyjän kansalaisuudella ei ole merkitystä :)


    -Silli-

    ReplyDelete
  12. hupsis, *kansallisuudella* :D

    ReplyDelete
  13. Kunpa omia viestejä voisi deletoida... Pahoittelut sekoilusta ja hullusta korjauksesta, nukkumatti taitaa kutsua.

    ReplyDelete
  14. Toi goodie bag on kyllä aika paha! :D Jotain vanhentunutta markettiroskaa... Tosin mäkki kuulostaisi jo liian hyvätlä ollakseen citydeal-diili. ;)

    ReplyDelete
  15. Turunko kurssilla olit? Itse ole menossa sinne maaliskuun alussa ja on ainakin tähän mennessä ollut hyvin erikoista tohelointia sähköpostitse... :D

    ReplyDelete
  16. Missy: No niinpä ;) odotin kyllä feikkimäkkiä. LOL

    Minna: Turussa juu :D Onneksi tosiaan varsinkin Veera oli loistava opettaja! Eli sinsänsä kannatti, vaikka goodie bag oli roskiskamaa ja yhteydenpito todella erikoista ;D

    ReplyDelete
  17. moikka moi..
    mää ostin ton saman kurssin siskon kanssa ja kas kas..
    saimme kaksi ensimmäistä viestiä sähköpostiin ja kun olimme ilmoittaneet citydealin koodit yms.. niin tuli takaisin viesti että kurssista ja sen paikasta ilmoitetaan pariaviikkoa aikaisemmin.... no ei pahemmin ole kuulunut olemme yrittäneet tavoittaa heitä sähköpostin kautta mutta ei mämä vaivaudu vastaamaan... pikkuhiljaa rupee v......a toi homma.. otin nyt viimeksi yhteyttä citydealin porukkaan niin jos sieltä sais asiaan vauhtia jos ei saa asiaa eteenpäin niin otan yhteyttä kuluttaja asia mieheen.... että näin hyvä DIILI....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Juu, ei anna kyllä hyvää kuvaa CityDealistakaan että myyvät tällaisia!

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "