Sunday, January 22, 2012

New favorite lipgloss... And it's discontinued! Mary Kay Nourishine "Melon Sorbet"


I found the lipgloss of my dreams :D It's almost like MAC Cremesheen Glass but it's cheaper and bigger (2.7g vs 7.75 g).  Unfortunately this color, Melon Sorbet, is discontinued but I hope they will have other nice colors later! I bought a few, because I REALLY love this color.

Melon Sorbet Nourishine is shiny, a bit sticky (lasts nicely on lips), not shimmery and the color is sheer coral. I LOVE the scent of vanilla and this feels very nice on lips, not at all gritty.

The new colors of Nourishine Plus can be found from here.


Jo jopas tuli tehtyä löytö Mary Kayltä :D Nourishine lip gloss on juuri sellainen kuin olen jo pitkään etsinytkin, hieman pysyvämpi huulilla kuin MACn Cremesheen Glass ja kooltaan huomattavasti isompi. Olisin tosiaan aivan Cremesheen fani mutta laatu ei ole siinä pysyvä, tuotetta on vain 2.7g ja hintakin on kovempi. Tässä siis kokoa 7.75g.  Pakkaus on siisti, "perusnätti". Harmikseni tämä Melon Sorbet-sävy poistuu valikoimista. Varmasti uudetkin ovat ihania mutta hankin näitä muutaman jemmaan, on tosiaan THE huulikiilto minulle!


Melon Sorbet Nourishine on kiiltävä mutta ilman kimallusta ja hieman tahmainen (=pysyy kivasti huulilla). Väri on läpikuultava koralli, aivan ihana kesäksi! Tuoksu on vaniljainen ja hyvin miellyttävä, koostumus on pehmoinen (ei yhtään karkea).


Uudet Nourishine Plus-kiillon sävyt löytyvät täältä. Eiköhän niistäkin suosikkeja löydy.
I'm really surprised how much I like Mary Kay makeup. And I do not sell it my self, I'm just a happy customer :D


Mary kayn meikkien laatu on kyllä yllättänyt minut positiivisesti! En tosiaan näitä itse myy, olen vain iloinen asiakas :D

1 comment:

  1. It's quite a lovely colour. I'm glad you got backups!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails