Skip to main content

New favorite lipgloss... And it's discontinued! Mary Kay Nourishine "Melon Sorbet"


I found the lipgloss of my dreams :D It's almost like MAC Cremesheen Glass but it's cheaper and bigger (2.7g vs 7.75 g).  Unfortunately this color, Melon Sorbet, is discontinued but I hope they will have other nice colors later! I bought a few, because I REALLY love this color.

Melon Sorbet Nourishine is shiny, a bit sticky (lasts nicely on lips), not shimmery and the color is sheer coral. I LOVE the scent of vanilla and this feels very nice on lips, not at all gritty.

The new colors of Nourishine Plus can be found from here.


Jo jopas tuli tehtyä löytö Mary Kayltä :D Nourishine lip gloss on juuri sellainen kuin olen jo pitkään etsinytkin, hieman pysyvämpi huulilla kuin MACn Cremesheen Glass ja kooltaan huomattavasti isompi. Olisin tosiaan aivan Cremesheen fani mutta laatu ei ole siinä pysyvä, tuotetta on vain 2.7g ja hintakin on kovempi. Tässä siis kokoa 7.75g.  Pakkaus on siisti, "perusnätti". Harmikseni tämä Melon Sorbet-sävy poistuu valikoimista. Varmasti uudetkin ovat ihania mutta hankin näitä muutaman jemmaan, on tosiaan THE huulikiilto minulle!


Melon Sorbet Nourishine on kiiltävä mutta ilman kimallusta ja hieman tahmainen (=pysyy kivasti huulilla). Väri on läpikuultava koralli, aivan ihana kesäksi! Tuoksu on vaniljainen ja hyvin miellyttävä, koostumus on pehmoinen (ei yhtään karkea).


Uudet Nourishine Plus-kiillon sävyt löytyvät täältä. Eiköhän niistäkin suosikkeja löydy.
I'm really surprised how much I like Mary Kay makeup. And I do not sell it my self, I'm just a happy customer :D


Mary kayn meikkien laatu on kyllä yllättänyt minut positiivisesti! En tosiaan näitä itse myy, olen vain iloinen asiakas :D

Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…