Skip to main content

New favorite lipgloss... And it's discontinued! Mary Kay Nourishine "Melon Sorbet"


I found the lipgloss of my dreams :D It's almost like MAC Cremesheen Glass but it's cheaper and bigger (2.7g vs 7.75 g).  Unfortunately this color, Melon Sorbet, is discontinued but I hope they will have other nice colors later! I bought a few, because I REALLY love this color.

Melon Sorbet Nourishine is shiny, a bit sticky (lasts nicely on lips), not shimmery and the color is sheer coral. I LOVE the scent of vanilla and this feels very nice on lips, not at all gritty.

The new colors of Nourishine Plus can be found from here.


Jo jopas tuli tehtyä löytö Mary Kayltä :D Nourishine lip gloss on juuri sellainen kuin olen jo pitkään etsinytkin, hieman pysyvämpi huulilla kuin MACn Cremesheen Glass ja kooltaan huomattavasti isompi. Olisin tosiaan aivan Cremesheen fani mutta laatu ei ole siinä pysyvä, tuotetta on vain 2.7g ja hintakin on kovempi. Tässä siis kokoa 7.75g.  Pakkaus on siisti, "perusnätti". Harmikseni tämä Melon Sorbet-sävy poistuu valikoimista. Varmasti uudetkin ovat ihania mutta hankin näitä muutaman jemmaan, on tosiaan THE huulikiilto minulle!


Melon Sorbet Nourishine on kiiltävä mutta ilman kimallusta ja hieman tahmainen (=pysyy kivasti huulilla). Väri on läpikuultava koralli, aivan ihana kesäksi! Tuoksu on vaniljainen ja hyvin miellyttävä, koostumus on pehmoinen (ei yhtään karkea).


Uudet Nourishine Plus-kiillon sävyt löytyvät täältä. Eiköhän niistäkin suosikkeja löydy.
I'm really surprised how much I like Mary Kay makeup. And I do not sell it my self, I'm just a happy customer :D


Mary kayn meikkien laatu on kyllä yllättänyt minut positiivisesti! En tosiaan näitä itse myy, olen vain iloinen asiakas :D

Comments

  1. It's quite a lovely colour. I'm glad you got backups!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…