Wednesday, January 11, 2012

Lumene Sensitive Touch kasvovesi

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!

SENSITIVE TOUCH
Gentle toner/
Hellävarainen kasvovesi

"Täydellisen puhdas iho ilman ärsytystä! Hajusteeton kasvovesi ihonpuhdistuksen viimeistelyyn. Sisältää ihoa rauhoittavaa 100% orgaanista, suomalaista pellavansiemenuutetta, joka auttaa vahvistamaan ja rauhoittamaan kaikista herkintäkin ihoa. Auttaa vähentämään punaisuutta, ärsytystä ja kireyden tunnetta iholla. Lopputuloksena puhdas, rauhoittunut ja raikas iho!
Erinomainen herkälle, stressaantunelle tai couperosa iholle sekä kaikille ihotyypeille. Sopii käytettäväksi kasvojen, silmien ja huulien iholla. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. Tuote ei sisällä: väriaineita, etyylialkoholia, hajusteita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja. Koostumus on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja astmaliiton kanssa. 200 ml."


Ei ärsyttänyt ihoa, mukava tuoksu mutta iho oli hieman kutiseva ennen kuin levitin voiteen päälle. Ehkä kertoi vain kuivuudesta? Ei tosiaan mitään ärsytystä sen enempää aiheuttanut. Ihan kiva mutta tuskin ostan uudelleen kuitenkaan.Inci


No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails