Wednesday, January 11, 2012

Lumene Matt Touch Gel Cleanser/ Syväpuhdistava puhdistusgeeli

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!Matt Touch
Deep-Cleansing Gel Cleanser/
Syväpuhdistava puhdistusgeeli

Syväpuhdas ja näpytön iho! Aiheuttaako stressi, ruoka tai hormonimuutokset epäpuhtauksia? Älä huolestu! Matt Touch puhdistusgeelin arktisen raikas koostumus poistaa tehokkaasti meikin, epäpuhtaudet, ylimääräisen rasvaisuuden ja lian, ihoa kuivattamatta. Sen tasapainottava koostumus auttaa kontrolloimaan kiiltoa ja estää uusien epäpuhtauksien mudostumista. Sisältää suomalaista koivusokeria eli ksylitolia, joka normalisoi ihon bakteeritasapainoa. Öljytön koostumus. Lopputuloksena puhdas, mattapintainen iho.
Sopii erinomaisesti rasvoittuvalle ja sekaiholle. Sisältää yli 90 % luonnon raaka-aineita. Parabeeniton koostumus. 150 ml.


Ihan hyvä puhdistusgeeli, raikas tuoksu eikä kuivattanut sekaihoani. Käytin useamman kuukauden jatkuvasti, kunnes löysin iholleni sopivamman tuotteen (Cliniquen liquid cleanserin). Ei mitään pahaa sanottavaa, iho pysyi hyvässä kunnossa (=puhdisti hyvin mutta ei liikaa kuivattaakseen).

Hinta noin 7.95€No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails