Skip to main content

Garnier BB Cream

Oh, finally: BB cream available in Finland! BB cream is an all in one cream, according to manufacturer it  moisturizes, evens skin tone, blurs lines & imperfections, boosts healthy glow and contains SPF 15. It covers and is also a moisturizer.

"Discover the BB Cream secret - a new generation of skincare that combines the best of skincare with the benefits of make-up in one application! New Miracle Skin Perfector has a lightweight formula with vitamin C and mineral pigments to deliver long-lasting hydrating care with SPF15 UV filters and a light touch of make-up for instantly visible, radiant results. Quickly & perfectly it unifies, corrects, brightens, moisturises & protects."

I bought color 02-light. This really feels moisturizing. The one thing I don't like is the smell... It's just too strong and "cheap" smell,  I really don't like scented foundations (or powders). I don't thing this covers like a BB cream should cover... I haven't tested any others though :) This gives light coverage (at least compared the foundation I use: minerals & MAC Matchmaster) and the finish is dewy/ a bit shiny.This products is recommended for women under 40 years and I agree. This works probably better on young skin. I need at least a serum under this.

It looked VERY good as a primer (under mineral foundation) and it was ok alone. In the evening my skin looked patchy and uneven (when I used this alone). Yuck. So not my favorite, won't buy this again. I'll test it again in the summertime, I think iäll like this much more then (-10 C is not the most flattering temperature for your skin. LOL). But still, the smell...

Olihan sitä pakko ottaa ensimmäinen BB creamini testiin ;) BB creamit (Blemish Balm) ovat siis huippusuosittuja kaukoidässä ja näillä koulutytöt kiertävät meikkaamattomuussääntöjä, kyseessähän on kasvovoide. Valmistaja nyt lupaa tämän tekevän vaikka mitä, mutta enemminkin on kosteuttava meikkivoide, ei nyt ihan värillinen päivävoidekaan (peittää enemmän) mutta kyllä hyvä meikkivoide (esim. mineraalit tai MAC Matchmaster) tämän hakkaa mennen tullen ainakin minun ihollani. Aurinkosuojaakin on SK 15 verran. 


"Naisilla on useita erityistarpeita, kun on kyse kasvoista: he haluavat kosteutusta, häivyttää epäpuhtauksia ja heleyttää kasvojen ihoa, peittää tummia silmänaluksia ja vähentää ryppyjä sekä suojata kasvot UV-säteiltä. Miracle Skin Perfector on uuden sukupolven ihonhoitoa: se on BB-voide, jossa on all-in-one-teknologia. Se yhdistää kaikki kauneudenhoitorutiinit yhteen, auttaa hoitamaan ihoa pitkäkestoisesti ja tekee ihosta tasaisen ja pehmeän kuin vauvan ihon. Säästä aikaa ja kosteuta, tasoita ja kirkasta ihoasi yhdellä levityksellä." www.garnier.fi


Otin itse värin 02-Light (se vaaleampi sävy siis), ihan passeli sävy minulle ja menee kesälläkin (ei siis vaaleista vaalein sävy). Tuntuu tosiaan kosteutavalta, itse kyllä nyt talvella laitoin kosteusgeeliäkin alle. Kamalinta tuotteessa on voimakas haju, en tule juuri sen takia ostamaan tuotetta jatkossa. En tosin muutenkaan tykkää tuoksuvista meikeistä. En usko tämän peittävän niin hyvin kuin BB creamin pitäisi (en tosin ole muita itse testannut), ei siis tosiaan mikään miracle skin perfector ;) Kivan kevyen peittävyyden kyllä antaa, ei ihan mattapintaista mutta toki päälle voi laittaa puuteria. Ikäsuositus on alle 40 vuotiaat, nuoremmille vielä parempi, epäilisin. 


Itse pidin erityisesti mineraalipohjan alla pohjustajana, silloin peittävyys oli todella hyvä. En itse tätä peittävyyttä arkena tarvitse tai edes halua, mutta toisinaan sellaisellekin on tarvetta. Yksinäänkin tämä oli "ihan ok". Kuvassa näyttää ihan hyvältä mutta illalla ihon väri näytti laikulliselta, yök. Siihen en todellakaan ole mineraalien kanssa tottunut! Varmaan kesällä kivampi tuote, en siis huonoksi hauku mutta en nyt ihastuksessa pyörryksissäkään ole. Tosin eipä nämä pakkaset muutenkaan ihoa ihan parhaimmilleen saa... Haju on minusta tuotteen kamalin puoli.


Inci:

Meow Flawless Feline foundation, BB cream as a primer.

BB cream with silk powder, lipstick is Yves Rocher "102 Rouge"


Comments

 1. I am so glad you reviewed this as I have been wanting to try it too! Looks like I might pass on it though. I havent tried a BB Cream yet but want to soon. xoxo

  ReplyDelete
 2. Aika ärsyttävää, kun tämä ei ole lähelläkään "oikeaa" BB Creamia :( Oikeat BB Creamit ovat siis tujua tavaraa, joissa todella on paljon ihoa hoitavia ainesosia. Ei siis tällaista sävytettyä päivävoidetta. Harmi, että joku nyt saa väistämättä kovin huonon kuvan BB Creameista tämän tuotteen takia, varsinkin jos hakee peittävämpää jälkeä.

  En ole juuri tätä tuotetta kokeillut, mutta voisin kesäksi hankkiakin. Tosin mieluummin ehkä panostan sitten jonkun muun merkkiseen sävyttävään päivävoiteeseen, jos tässä kerran on voimakas haju :/

  ReplyDelete
 3. love your blog. This is my first time here but I guess I'll b a regular from now on. Since I just moved to Finland, your reviews on cosmetics here are really helpful. Btw, any idea where I can find cold pressed castor oil?? I was wanting to try oil cleansing method :D

  ReplyDelete
 4. I've tried it too and I totally agree. And it really doesn't cover as a BB Cream should. I don't really understand why occidental brands as garnier, Liz Earl and now also Kiko (an Italian brand) have come up with this sheer BB creams. They are just like teinted creams... Not BB creams at all.

  ReplyDelete
 5. Manuki: well, they sell more. I wouldn't have bought this without the "BB cream" :D

  Thet: Thank you :D I think you can find castor seed oil from pharmacies.

  Pammy: well, this is not very good... But I'll buy BB creams from Hong Kong later this spring :D

  Elisa: No juu, ei varmaan paras tuote ole tämä... Ehkä päivävoiteen ja meikkivoiteen välimaastosta.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…