Wednesday, January 11, 2012

Lumene Sensitive Touch hellävarainen silmämeikin poistoaine

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!

SENSITVE TOUCH
Gentle Eye Makeup Remover

"Hellävarainen silmämeikin puhdistus! Alkoholiton ja öljytön, nestemäinen silmämeikin poistoaine vesiliukoiselle silmämeikille. 100 % orgaaninen, rauhoittava suomalainen pellavansiemenuute auttaa rauhoittamaan herkkää silmänympärysihoa. Hellävarainen koostumus ei aiheuta kirvelyä silmissä. Jättää silmänympärysiholle rauhoittavan ja vesimäisen raikkaan tunteen rasvaista tunteen sijaan. Erinomainen tuote herkkäihoisille sekä piilolinssien käyttäjille.
Sopii silmä- ja huulimeikin poistoon. Sisältää yli 80% luonnon raaka-aineita. Tuote ei sisällä: väriaineita, etyylialkoholia, hajusteita, parabeeneja, mineraaliöljyjä tai silikoneja. Koostumus on kehitetty yhteistyössä Suomen Allergia- ja astmaliiton kanssa. 100 ml"
Ei pitäisi kirvellä mutta kirveleepä silti. Sopii ilmeisesti monelle, minulle aivan hutiostos! Ei sinänsä ihme, tuppaavat kaikki nestemäiset niin tekemään... Kokemuksianne kuulisin mieluusti :)

Hinta noin 7.65€
2 comments:

  1. is it good? I'm almost running out of current make-up remover (Lumene Natural Code Erase It), would this work for face too or only eyes?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Not really :/ Irriteted my eyes.. I think natural code is better. This is only for eyes.

      Delete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails