Skip to main content

Lancôme Le French Touch Absolu: 102- Rouge Saint-Honoré

A gorgeous red lipstick from Lancôme: Le French Touch Absolu 102 "Rouge Saint-Honoré". Honestly, the regular price is too much for my taste but I usually find nice colors from sale.

Lancome Cult rouge silky cream/ limited edition. This really feels like silky cream on lips and I really liked this a lot! The color is perfect, very glamourous. Finish is glossy and it's pigmented.

The package is cute, small and quite heavy. It has a lovely vintage look. Size: 3 g (0.10 OZ).


Löysin tämän ihanuuden alesta, normaalihinta ( 30€) menee yleensä näissä yli kipurajani. Kyseessä on siis Lancomen Le French Touch Absolu viime syksyltä ja sävy on 102 Rouge Saint-Honoré. Laatu on tässä "silky cream", joka kuvaakin tätä hyvin. Aivan ihana kaikin puolin, laadussa ei mitään moittimista. Väri on upea, hyvin filmitähtimäinen :) Ihanan kosteuttava ja kiiltävä huulilla, pigmenttiä löytyy runsaasti. Ei todellakaan tarvitse lisäillä jatkuvasti.


Pakkaus on söötti, normaalia pienempi ja painavampi. Vintage lookia on haettu ja siinä onnistuttukin. Hylsyssä on huulipunaa 3 g.


Lancome meikkitaiteilija Aaron Mey ehdottaa testaamaan tätä myös poskilla. Itse en ole tätä nin testannut.
"Frenc Touch Absolu Lipstick - available in Rouge 29, Rouge Faubourg & Rouge St Honoré.  
In 1945, Lancôme redefined the codes of beauty by launching 'Shaker', its very first lipstick, in the ultimate shade of red. 
In creating the latest French Touch Absolu, Aaron de Mey has once again drawn inspiration from Lancôme's heritage whilst adding a modern twist. The result is a chic and on trend handbag accessory in Autumn 2011's must have shade - red. The sumptuous, creamy texture of French Touch Absolu guarantees a deliciously sensual velvet touch: a true silk cream enhanced with Pro-Xylane to give lips stunning contour and shape. 
Aaron's tip: "Depending on the intensity you're looking for; apply French Touch Absolu with fingertip for a tattooed lip effect, or with a brush for lacquered lips with a perfectly defined contour. Why not dot a little to gently flush your cheekbones: instant healthy glow guaranteed." from here

no lip liner
Comments

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…