Wednesday, January 11, 2012

Lumene 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster/ Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!ARCTIC AQUA
2 in 1 Skin-Perfecting Moisture Booster/
Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito

"Palauta kosteus ihollesi. Monitoimituotteen edistyksellinen geelikoostumus palauttaa ihon kosteustason välittömästi ja auttaa häivyttämään ihon pintakuivuudesta johtuvia pieniä juonteita. Antaa iholle pehmeän, silkkisen tunnun ja tasoittaa ihon pinnan täydelliseksi kasvomeikin pohjaksi. Sisältää uuden Luonnollisesti Kosteuttavan Teknologian™: ainutlaatuisen yhdistelmän puhdasta, korkean mineraalipitoista suomalaista lähdevettä ja luonnollista hyaluronihappoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti pintakuivalle iholle. Tuote ei sisällä väriaineita, silikooneja tai parabeeneja. Sisältää yli 90 % luonnon raaka-aineita. 35 ml."
Tämä tuote oli tosiaan ihan loistava ja myös silikoniton! Tuote on pumpulla varustetussa tuubissa, helppo ja kätevä käyttää. Koostumus oli seerumimainen, ohut geeli. Ei tukkinut yhtään, kosteutti ja pehmitti ihon ihanasti. Ainoa mistä en tykännyt, oli se että tämä tuntui ihollani tahmealta... Käyttelen pois  mutta tuo tahmaisuus on sen verran ikävä juttu, etten uudelleen osta. Saattaa toimia ihollasi eri lailla :) Kiva olisi kuulla kokemuksiasi tuotteesta!

Hinta noin 14.90€Inci
No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails