Skip to main content

Dior Garden pastels palette: swatches & EOTDs

I had to get this... I haven't bought any Dior palettes for years but this was too pretty. And too expensive but this time I liked it enough ;) All the colros are pigmented but pale, I like to use these with darker colors.


No tämä oli ihan_pakko hankkia! Diorin paletteihin en ole useaan vuoteen enää sortunutkaan mutta tämä Garden Pastels-kaunokainen oli näemmä tarpeeksi mieluisa ;) Diorit ovat tosiaan makuuni aivan liian kalliita, hyvää kun saa edullisestikin. Värit ovat pigmenttiset mutta vaaleat, itse käytän seurana tummempaa sävyä. Ehkä kesällä vaaleakin meikki on taas kiva ja tosiaan riippuu niin luomen mallista, millainen meikki sopii.


EOTD with pale yellow and green, YSL solo (black)


EOTD with pale blue/white and light turquoise, YSL Solo in Black:Pale pink with YSL dark purple:
Comments

 1. Mä olen ylpeä itsestäni, ostin Gardepartystä ainoastaan sen mintunvihreän kynsilakan. Viisikot oli vaan liian hempeitä ja pastellisia mun makuun vaikka todella kauniita ovatkin.

  ReplyDelete
 2. on kyllä liian hempeä minunkun makuun, eli ei tule nyt kiusauksia hankkia.

  ReplyDelete
 3. Lovely looks! And thanks for the swatches. The colors look so pretty.

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä toi on niin kaunis paletti ja sävytkin ovat ihania, mutta turhan kallis on kyllä omalle kukkarolleni. Tyydyn siis edelleen IsaDoran Bloomig Springiin. :)

  ReplyDelete
 5. Tämän hintaisia paletteja ei kyllä kannata ostaa, jos ei TODELLA paljon miellytä :) Se lilakin paletti on oikein nätti mutta tosiaan se ei ihan riitä... Alekupongin tähän sentään käytin, etten nyt ihan normaalihintaa maksanutkaan. Mutta ei tämä halvaksi tule siltikään ;D

  ReplyDelete
 6. I really like the colors. You did a good job applying them too.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 7. It's a really lovely palette. I hope you use it all the time to make the price worth it!

  ReplyDelete
 8. This palette is just so gorgeous! I'm on a ban but saving to buy some luxe make-up when I finish so hopefully I won't miss out on this one!!

  ReplyDelete
 9. I REALLY love this palette, so for me it was worth it :D Added one more EOTD, with light pink. It's a lovely iridescent color.

  ReplyDelete
 10. stunning!!
  http://liana-beauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Oon kyllä tykännyt tästä paletista, vaikka ensiksi pidin sitä liian hohtavana. Hohtaahan se, mutta ei liiaksi luomelle laitettuna. Ja mulla on joku kumma pastellikausi menossa =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…