Skip to main content

Dior Garden pastels palette: swatches & EOTDs

I had to get this... I haven't bought any Dior palettes for years but this was too pretty. And too expensive but this time I liked it enough ;) All the colros are pigmented but pale, I like to use these with darker colors.


No tämä oli ihan_pakko hankkia! Diorin paletteihin en ole useaan vuoteen enää sortunutkaan mutta tämä Garden Pastels-kaunokainen oli näemmä tarpeeksi mieluisa ;) Diorit ovat tosiaan makuuni aivan liian kalliita, hyvää kun saa edullisestikin. Värit ovat pigmenttiset mutta vaaleat, itse käytän seurana tummempaa sävyä. Ehkä kesällä vaaleakin meikki on taas kiva ja tosiaan riippuu niin luomen mallista, millainen meikki sopii.


EOTD with pale yellow and green, YSL solo (black)


EOTD with pale blue/white and light turquoise, YSL Solo in Black:Pale pink with YSL dark purple:
Comments

 1. Mä olen ylpeä itsestäni, ostin Gardepartystä ainoastaan sen mintunvihreän kynsilakan. Viisikot oli vaan liian hempeitä ja pastellisia mun makuun vaikka todella kauniita ovatkin.

  ReplyDelete
 2. on kyllä liian hempeä minunkun makuun, eli ei tule nyt kiusauksia hankkia.

  ReplyDelete
 3. Lovely looks! And thanks for the swatches. The colors look so pretty.

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä toi on niin kaunis paletti ja sävytkin ovat ihania, mutta turhan kallis on kyllä omalle kukkarolleni. Tyydyn siis edelleen IsaDoran Bloomig Springiin. :)

  ReplyDelete
 5. Tämän hintaisia paletteja ei kyllä kannata ostaa, jos ei TODELLA paljon miellytä :) Se lilakin paletti on oikein nätti mutta tosiaan se ei ihan riitä... Alekupongin tähän sentään käytin, etten nyt ihan normaalihintaa maksanutkaan. Mutta ei tämä halvaksi tule siltikään ;D

  ReplyDelete
 6. I really like the colors. You did a good job applying them too.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 7. It's a really lovely palette. I hope you use it all the time to make the price worth it!

  ReplyDelete
 8. This palette is just so gorgeous! I'm on a ban but saving to buy some luxe make-up when I finish so hopefully I won't miss out on this one!!

  ReplyDelete
 9. I REALLY love this palette, so for me it was worth it :D Added one more EOTD, with light pink. It's a lovely iridescent color.

  ReplyDelete
 10. stunning!!
  http://liana-beauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Oon kyllä tykännyt tästä paletista, vaikka ensiksi pidin sitä liian hohtavana. Hohtaahan se, mutta ei liiaksi luomelle laitettuna. Ja mulla on joku kumma pastellikausi menossa =)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…