Sunday, January 29, 2012

Dior Garden pastels palette: swatches & EOTDs

I had to get this... I haven't bought any Dior palettes for years but this was too pretty. And too expensive but this time I liked it enough ;) All the colros are pigmented but pale, I like to use these with darker colors.


No tämä oli ihan_pakko hankkia! Diorin paletteihin en ole useaan vuoteen enää sortunutkaan mutta tämä Garden Pastels-kaunokainen oli näemmä tarpeeksi mieluisa ;) Diorit ovat tosiaan makuuni aivan liian kalliita, hyvää kun saa edullisestikin. Värit ovat pigmenttiset mutta vaaleat, itse käytän seurana tummempaa sävyä. Ehkä kesällä vaaleakin meikki on taas kiva ja tosiaan riippuu niin luomen mallista, millainen meikki sopii.


EOTD with pale yellow and green, YSL solo (black)


EOTD with pale blue/white and light turquoise, YSL Solo in Black:Pale pink with YSL dark purple:
11 comments:

 1. Mä olen ylpeä itsestäni, ostin Gardepartystä ainoastaan sen mintunvihreän kynsilakan. Viisikot oli vaan liian hempeitä ja pastellisia mun makuun vaikka todella kauniita ovatkin.

  ReplyDelete
 2. on kyllä liian hempeä minunkun makuun, eli ei tule nyt kiusauksia hankkia.

  ReplyDelete
 3. Lovely looks! And thanks for the swatches. The colors look so pretty.

  ReplyDelete
 4. Mun mielestä toi on niin kaunis paletti ja sävytkin ovat ihania, mutta turhan kallis on kyllä omalle kukkarolleni. Tyydyn siis edelleen IsaDoran Bloomig Springiin. :)

  ReplyDelete
 5. Tämän hintaisia paletteja ei kyllä kannata ostaa, jos ei TODELLA paljon miellytä :) Se lilakin paletti on oikein nätti mutta tosiaan se ei ihan riitä... Alekupongin tähän sentään käytin, etten nyt ihan normaalihintaa maksanutkaan. Mutta ei tämä halvaksi tule siltikään ;D

  ReplyDelete
 6. I really like the colors. You did a good job applying them too.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 7. It's a really lovely palette. I hope you use it all the time to make the price worth it!

  ReplyDelete
 8. This palette is just so gorgeous! I'm on a ban but saving to buy some luxe make-up when I finish so hopefully I won't miss out on this one!!

  ReplyDelete
 9. I REALLY love this palette, so for me it was worth it :D Added one more EOTD, with light pink. It's a lovely iridescent color.

  ReplyDelete
 10. stunning!!
  http://liana-beauty.blogspot.com/

  ReplyDelete
 11. Oon kyllä tykännyt tästä paletista, vaikka ensiksi pidin sitä liian hohtavana. Hohtaahan se, mutta ei liiaksi luomelle laitettuna. Ja mulla on joku kumma pastellikausi menossa =)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails