Wednesday, January 11, 2012

Lumene SOS Cream

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!

Sensitive Touch 
SOS Cream/
Rauhoittava Tehovoide
"Luonnon rauhoittava kosketus herkälle iholle. Välitöntä helpotusta aina kun ihosi tarvitsee. Voide auttaa palauttamaan ihon hyvinvoinnin viidessä minuutissa. Ihoa rauhoittava teknologia kosteuttaa ja hoitaa ihoa välittömästi sekä helpottaa tehokkaasti ihoärsytyksiä ja epämiellyttävää tunnetta iholla. Ajan myötä ihon sietokyky ulkoisia ärsykkeitä vastaan paranee. Erinomainen voide vaihteleviin sääolosuhteisiin. Kehitetty yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.
Erinomainen tuote kaikille naisille ja miehille jotka kärsivät erittäin kuivasta, stressaantuneesta tai ylireagoivasta ihosta. Sopii myös kuluttajille jotka tarvitsevat lisähoitoa ja suojaa iholleen ajoittain, esim. vaativissa sääolosuhteissa. Sopii kaikille ihotyypeille – ei pelkästään herkkäihoisille. Nykyisin yhä useammat naiset ja miehet tuntevat kärsivänsä arasta ja herkästä ihosta. Herkkä iho on usein kuiva, mutta herkkyys voi olla myös normaalin ja rasvoittuvan ihon ongelma. Ihotyyppi saattaa myös muuttua iän myötä yliherkäksi. Tuote ei sisällä alkoholia, hajusteita, parabeeneja, parafiiniöljyjä eikä silikonia. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. 50 ml."
Tämä oli mukava tuttavuus! En tätä päivittäin käytä mutta tarpeen vaatiessa kuivalle, karhealle tai ärtyneelle iholle. Olen laittanut myös lasteni poskiin (9 ja 11 vuotiaat), jotka ovat talvella välillä karheat. Posket pehmenivät ja rauhoittuivat. Oman kokemuskeni mukaan voin siis suositella!

Hinta noin 19.90€/ 2 kpl (hinta netanttilasta)Inci


No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails