Wednesday, January 11, 2012

Lumene Vitamin C+ silmänympärysvoide

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!

VITAMIN C
Pure radiance eye cream SPF 6/
Heleytävä silmänympärysvoide SK 6

"Hoitaa optimaalisesti herkkää silmänympärysihoa. Lakan tehoaineet kirkastavat ihoa, parantavat kosteustasapainoa ja suojaavat ympäristön haittavaikutuksilta. UVA/UVB-suoja SK 6. Erinomainen tuote naisille 25+, jotka elävät ”kiireisimpiä” vuosiaan ja haluavat suojata ihoansa ikääntymisen ensimerkkejä vastaan.
Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote ei sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Sisältää yli 85 % luonnon raaka-aineita. 15 ml."


Koostumus on tässäkin mukava ja tuntuu ihanan virkistävältä (kuten Vitamin C-sarja yleensäkin). Käytän keväällä enemmän, tuo suojakerroin hiukan "tuntuu". Jättää siis välillä valkoisen raidan iholle, jos ei ole levittänyt tarpeeksi ohuelti. Tuubi on hygieninen ja annostelu helppoa.

Hinta noin 19.95€


2 comments:

  1. Osaatko sanoa imeytyykö tuo sulla miten hyvin? Meinaan pysyykö silmämeikki tämän päällä miten? alkaako rullaamaan? :)

    ReplyDelete
  2. Ei rullaantunut mutta tosiaan liikaa ei saa laittaa, ei imeydy (=aurinkosuoja). Meikin kanssa ei ollut siis ongelmia.

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails