Skip to main content

Aromaleigh Holly-Days some swatches & EOTD

I bought just a few Holly-Days pigments. Autumn/winter collections are usually not my favorites so I'll wait for spring ;D I got a full size of Snowglobe (white with green shimmer) and some samples. The colors are much prettier irl, we don't really have any sunshine here in Finland at the moment so I just post the ones taken in artificial light.

Muutamia Aromaleigh Holly-Days swatcheja alla, kovin montaa en ostanut, kevätkokoelmat ovat aina enemmän minun juttuni :)  Valkoisen (hillityllä vihreällä hohdolla) otin täysikokoisena. Taas kerran nätimpiä luonnossa, ei täällä aurinkoa juuri kannata odotella.

*) my favorites

-Snowglobe*: The perfect frosty white frost with bright sparks of green floating throughout...
-Naughty & Nice: a frosted slate cocoa taupe with festive sparks of gold and violet.
-faux eva'green: heathery evergreen frost with a smokey lowlight and with fine subtle colorful glimmer.
-midnight mess*: the darkest purple-indigo toned black with frosted pewter tones and a myriad of sparkle that defies the rainbow.
-poison pointsettia: Saturated like bright rubies and garnets, a smooth, softly metallic frost with brilliant sparkls of bright blue.


Snowglobe, Naughty & Nice, faux eva'green
midnight mess, poison pointsettia

Snowglobe, Naughty & Nice, faux eva'green
midnight mess, poison pointsettia

Snowglobe, Naughty & Nice, faux eva'green
midnight mess, poison pointsettia

Snowglobe, Naughty & Nice, faux eva'green
midnight mess, poison pointsettia


EOTD with Aromaleigh Snowglobe & Marni:


And Glamoured Finishing powder swatches:Comments

 1. So lovely! I really like this collection (I got samples of the whole collection). You really must try Midnight Mess. it's pretty special.

  ReplyDelete
 2. So much shimmer in these! I lovvvve that Pointsettia shade

  ReplyDelete
 3. Olgiepolgie: Midnight mess looks amazing :D I haven't tested it yet!

  KittenMittens: Maybe Poison Pointsettia is not my color but I bet it looks great on you!

  ReplyDelete
 4. :O Poison Poinsettia is breathtaking!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…