Skip to main content

A package from CheapSmells.com

I've ordered from CheapSmells.com quite a long time ago and now they contacted me and sent me some products for review purpose :) I must say that they have much nicer site to navigate now. The selection of products is also very nice and the shipping costs are reasonable. The most interesting brands for me are (=not sold in Finland/ near my home):

Olen tilannut aikoinaan CheapSmells.comista tuotteita ja nyt sain muutamia testiini :) Täytyy sanoa, että sivusto on nykyään kivampi selailla. Tuotevalikoima oli varsin mukava myös, kori on aika pullollaan jo. Postikulut riippuvat painosta, esim 2 kpl Cliniquen kasvovettä (2x200ml) tulisi Suomeen 6,86€ kuluilla. Mielenkiintoisimmat merkit minulle ovat erityisesti ne, joita ei Suomesta saa:

-Burt's Bees
-Anna Sui (one of my favorite perfume brands!)
-Benefit
-Bourjois
-Clinique (it's so affordable here!)
-Jurlique
-NARS
-Philosophy
-Smashbox
-Stila
-Urban Decay
-Victoria's Secret
-Vera Wang

The products I got:-Yves Saint Laurent Touche Eclat (£17.95)
-Jemma Kidd Crushed Jewel creme duo eyeshadow (£5.95)
-Travalo Perfume Atomiser (£7.95)
-Burt's Bees Super Shiny Lip Gloss (£4.49)
-L'Oreal Mythic hair oil sample

I'll review these as soon as possible! I just have to test these before. The prices are really quite nice so the selection is not complete in all brands... But you can find nice products from here, that is for sure ;D My cart is already far too full. LOL.

CheapSmells is located in Guernsey. You have to pay taxes (in Finland) if you order more at once.

Yritän kirjoitella tuotteista mahdollisimman pian, testailen vain ensin. Hinnat vaikuttivat todella kivoilta mutta kaikista merkeistä valikoima ei ollut täydellinen. Kaikkia tuotteita ei siis täältä löydä mutta ne mitkä löytää, ovat mukavan hintaisia. 

Ja HUOMIO: CheapSmells sijaitsee Guernseyllä (Kanaalisaaret) eli se ei kuulu EU:n veroalueeseen! Mutta kunhan tilaa alle tullirajojen (niin kuin EU:n ulkopuoleltakin), ei tule alv:tä maksettavaksi (maksettavan alv:n määrä jää alle 10 euron-> ei maksua).


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

  1. Miksi tuotteet ovat muuten niin halpoja? Mietin vain, etteivät ole vanhentuneita tai mitään?

    ReplyDelete
  2. Osansa tekee ainakin Kanaalisaarten verottomuus. En toki sen enempää osaa sanoa kuin, että nämä sekä aiemmin ostamani tuotteet ovat olleet ihan kunnollisia. Cliniqueta en täältä kyllä silti ostaisi, oli tosiaa laivalla sen verran kivan hintaista myös :)

    ReplyDelete
  3. Sounds good, I'll have to check out the site!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …