Friday, January 6, 2012

A package from CheapSmells.com

I've ordered from CheapSmells.com quite a long time ago and now they contacted me and sent me some products for review purpose :) I must say that they have much nicer site to navigate now. The selection of products is also very nice and the shipping costs are reasonable. The most interesting brands for me are (=not sold in Finland/ near my home):

Olen tilannut aikoinaan CheapSmells.comista tuotteita ja nyt sain muutamia testiini :) Täytyy sanoa, että sivusto on nykyään kivampi selailla. Tuotevalikoima oli varsin mukava myös, kori on aika pullollaan jo. Postikulut riippuvat painosta, esim 2 kpl Cliniquen kasvovettä (2x200ml) tulisi Suomeen 6,86€ kuluilla. Mielenkiintoisimmat merkit minulle ovat erityisesti ne, joita ei Suomesta saa:

-Burt's Bees
-Anna Sui (one of my favorite perfume brands!)
-Benefit
-Bourjois
-Clinique (it's so affordable here!)
-Jurlique
-NARS
-Philosophy
-Smashbox
-Stila
-Urban Decay
-Victoria's Secret
-Vera Wang

The products I got:-Yves Saint Laurent Touche Eclat (£17.95)
-Jemma Kidd Crushed Jewel creme duo eyeshadow (£5.95)
-Travalo Perfume Atomiser (£7.95)
-Burt's Bees Super Shiny Lip Gloss (£4.49)
-L'Oreal Mythic hair oil sample

I'll review these as soon as possible! I just have to test these before. The prices are really quite nice so the selection is not complete in all brands... But you can find nice products from here, that is for sure ;D My cart is already far too full. LOL.

CheapSmells is located in Guernsey. You have to pay taxes (in Finland) if you order more at once.

Yritän kirjoitella tuotteista mahdollisimman pian, testailen vain ensin. Hinnat vaikuttivat todella kivoilta mutta kaikista merkeistä valikoima ei ollut täydellinen. Kaikkia tuotteita ei siis täältä löydä mutta ne mitkä löytää, ovat mukavan hintaisia. 

Ja HUOMIO: CheapSmells sijaitsee Guernseyllä (Kanaalisaaret) eli se ei kuulu EU:n veroalueeseen! Mutta kunhan tilaa alle tullirajojen (niin kuin EU:n ulkopuoleltakin), ei tule alv:tä maksettavaksi (maksettavan alv:n määrä jää alle 10 euron-> ei maksua).


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

3 comments:

  1. Miksi tuotteet ovat muuten niin halpoja? Mietin vain, etteivät ole vanhentuneita tai mitään?

    ReplyDelete
  2. Osansa tekee ainakin Kanaalisaarten verottomuus. En toki sen enempää osaa sanoa kuin, että nämä sekä aiemmin ostamani tuotteet ovat olleet ihan kunnollisia. Cliniqueta en täältä kyllä silti ostaisi, oli tosiaa laivalla sen verran kivan hintaista myös :)

    ReplyDelete
  3. Sounds good, I'll have to check out the site!

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails