Skip to main content

Meow Ice Blossoms swatches & EOTDs

Aww... Meow Ice Blossoms pigments looked just too lovely, so I bought 2 full sizes (& some samples) right away :D I thought that the lilac Hoar Frost would be just perfect, it was nice but little too light...  But the green Crystallofolia was PERFECT. Really.

Swatches & EOTDs below.

"SAVE 20% with code: xmasvacation + choose a free shipping option +  free world shipping with NO minimum order." Code expires 1/8.

Oi, Meowin Ice Blossoms kokoelma vaikutti niin ihanalta, että tilasin suoralta kädeltä 2 täysikokoista :D Ajattelin, että lila Hoar frost olisi juuri etsimäni vaaleanlila. Se osoittautui makuuni hieman liian vaaleaksi (laatu toki on loistava) mutta vihreä Crystallofolia olisikin sitten ihan täydellinen. Yllä 8.1. asti voimassa oleva alekoodi (-20% ja ilmaiset postikulut).Hoarfrost:
Crystallofolia:
Comments

 1. Oh, tuo Hoarfrost-meikki miellyttää minun silmääni todella paljon! Aivan ihanat häivytykset ja ihan kuin värit olisivat osa ihoa, wau! Ainakin iholla näyttäisi koostumus aika pehmeältä ja kermaiselta.

  Oikein hyvää Uutta Vuotta!!

  ReplyDelete
 2. Toi crystallofolia on ihan huikeen värinen ! ja ihana toi vika kuva susta, oot nätti :)

  ReplyDelete
 3. Such pretty looks! They're lovely soft colours.

  ReplyDelete
 4. I'm currently imagining a bunch of bright looks where these serve as inner corner highlights :) such gorgeous soft shades.

  ReplyDelete
 5. SilhoutteScreams: Yep, these are just amazing as inner corner highlights!

  Anonyymi: Crystallofolia <3 Ja kiitos :)

  Mohn: Kiitos, hyvää utta vuotta!

  Olgiepolgie: One of my favorite collections for sure :) I think Meow had many gorgeous collections last year!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…