Wednesday, January 11, 2012

Lumene Sensitive Touch mask

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!


SENSITIVE TOUCH
Total Comfort Mask/
Rauhoittava Kosteusnaamio

"Luonnon rauhoittava kosketus herkälle iholle. Erityisesti herkän ihon tarpeisiin yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa kehitetty Rauhoittava Kosteusnaamio sisältää ihoa hellivää pellavauutetta. Naamio minimoi tehokkaasti ihoärsytyksiä, punoitusta ja kuumotusta. Tehokosteuttaa 24h.
Sisältää hoitavaa 100 % orgaanista pellavauutetta. Erinomainen tuote hellävaraista ihonhoitoa haluaville henkilöille iästä riippumatta, sekä eettisille kuluttajille, jotka haluavat erityisen turvallisia ja puhtaita tuotteita. Nykyisin yhä useammat naiset ja miehet tuntevat kärsivänsä arasta ja herkästä ihosta. Herkkä iho on usein kuiva, mutta herkkyys voi olla myös normaalin ja rasvoittuvan ihon ongelma. Ihotyyppi saattaa myös muuttua iän myötä yliherkäksi.

Sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti herkälle ja couperosa iholle. Tuote ei sisällä alkoholia, väriaineita, hajusteita, parabeeneja, parafiiniöljyjä eikä silikonia. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. 75ml.

Käytä 1-2 kertaa viikossa. Levitä runsaasti puhdistetulle kasvojen ja kaulan iholle, anna vaikuttaa 10 minuuttia. Taputtele ylimääräinen naamio kasvopaperiin.Sopii käytettäväksi kaikkien Lumene ihonhoitotuotteiden kanssa. Tämä naamio sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille aina kun lisäkosteutta tarvitaan. "

Rauhoittaa ja kosteuttaa, ostan uudelleenkin :) Tykkään tuoksuttomuudesta vaikka en tuoksuviakaan naamioita karsasta. Tuote on pehmeän voidemainen eikä ärsytä ihoanin ollenkaan. Hiukan saattaa nipistää, kun ihoni on tosiaan pintakuiva.
Inci


No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails