Friday, January 20, 2012

Dior Garden Party & spring collections

Swatches & EOTDs with Dior Garden Pastels palette are HERE!

*****

I always love spring collections, the colors usually a much better for me than fall colors! The most interesting sping collection for me this year is Dior Garden Party. I didn't buy anything YET but I'll get this gem: Garden pastels palette. The pigmentation was very good and the colors... PERFECT!


Voi apua, kevät on taas täynnä toinen toistaan ihanampia kokoelmia... Onneksi yleensä suosikkituotteideni hinta ja pigmentin määrä ei ole minusta ihan kohdillaan, näin säästyvät rahat ;) Mutta nyt on varmaan pakko sortua tähän ihanuuteen, nimittäin Diorin Garden pastels-palettiin. Mitkä värit ja ihan uskomattoman ihana laatu. Myös monet kynsilakat kiinnostavat, niin Diorilta kuin Chaneliltakin. 

Garden pastels (green) & Garden Roses (pink)
Dior nail polishes: Garden Party (lilac) & Waterlily (green)


Which spring collection is your favorite? I also liked Chanel a lot, especially the nail polishes.


Oletteko jo ehtineet uutuuksia katsomaan? Onko joku kokoelma erityisen kiinnostava? Itse pidin kovasti YSL:n raikkaista väreistä mutta pigmenttiä täytyy todellakin tuon hintaisessa olla enemmän :D

7 comments:

 1. I like spring colors too. I think Chanel has a pretty nice collection, but the CD shadow palette sure does look pretty.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Mun on ihan pakko saada tosta se violetti paletti. Kuulemma olivat saapuneet tänään maahantuojalle Suomeen. Kuunvaihteen palkka, hei hei!

  ReplyDelete
 3. I think you've got the nail varnish colours the wrong way around, the lilac is pretty though.

  ReplyDelete
 4. The palette is AMAZING! Just love it!!! <3 Lovely colors, and the nail polish.... WOW... the problem is the price , cost alot!!! :(

  ReplyDelete
 5. Mä oon ihan pulassa kaiken maailman ihanien kevätkokoelmien takia. Tahtoo kaiken! :D Mulla onkin jo tuo viisikko, mutta laatu ei vakuuttanut ensimmäisellä kokeilulla. Täytyy testata värillisen pohjustajan kanssa vielä. Eiköhän siihen sitten viimeistään ihastu, kun teet sillä kivan toimivan meikin/ postauksen ;D Onhan se siis upean näköinen, mutta yllättävän vaalea ja hailakka. -sh-

  ReplyDelete
 6. Not even gonna lie, I want the palette just to look at it. I don't think I could ever bring myself to use it!

  ReplyDelete
 7. Tuo paletti on kyllä aivan ihanan näkönen! Onneks mulla ei oo rahaa ees haaveilla tuommosesta, niin voi vaan ihastella kuvista sitä :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails