Skip to main content

Dior Garden Party & spring collections

Swatches & EOTDs with Dior Garden Pastels palette are HERE!

*****

I always love spring collections, the colors usually a much better for me than fall colors! The most interesting sping collection for me this year is Dior Garden Party. I didn't buy anything YET but I'll get this gem: Garden pastels palette. The pigmentation was very good and the colors... PERFECT!


Voi apua, kevät on taas täynnä toinen toistaan ihanampia kokoelmia... Onneksi yleensä suosikkituotteideni hinta ja pigmentin määrä ei ole minusta ihan kohdillaan, näin säästyvät rahat ;) Mutta nyt on varmaan pakko sortua tähän ihanuuteen, nimittäin Diorin Garden pastels-palettiin. Mitkä värit ja ihan uskomattoman ihana laatu. Myös monet kynsilakat kiinnostavat, niin Diorilta kuin Chaneliltakin. 

Garden pastels (green) & Garden Roses (pink)
Dior nail polishes: Garden Party (lilac) & Waterlily (green)


Which spring collection is your favorite? I also liked Chanel a lot, especially the nail polishes.


Oletteko jo ehtineet uutuuksia katsomaan? Onko joku kokoelma erityisen kiinnostava? Itse pidin kovasti YSL:n raikkaista väreistä mutta pigmenttiä täytyy todellakin tuon hintaisessa olla enemmän :D

Comments

 1. I like spring colors too. I think Chanel has a pretty nice collection, but the CD shadow palette sure does look pretty.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Mun on ihan pakko saada tosta se violetti paletti. Kuulemma olivat saapuneet tänään maahantuojalle Suomeen. Kuunvaihteen palkka, hei hei!

  ReplyDelete
 3. I think you've got the nail varnish colours the wrong way around, the lilac is pretty though.

  ReplyDelete
 4. The palette is AMAZING! Just love it!!! <3 Lovely colors, and the nail polish.... WOW... the problem is the price , cost alot!!! :(

  ReplyDelete
 5. Mä oon ihan pulassa kaiken maailman ihanien kevätkokoelmien takia. Tahtoo kaiken! :D Mulla onkin jo tuo viisikko, mutta laatu ei vakuuttanut ensimmäisellä kokeilulla. Täytyy testata värillisen pohjustajan kanssa vielä. Eiköhän siihen sitten viimeistään ihastu, kun teet sillä kivan toimivan meikin/ postauksen ;D Onhan se siis upean näköinen, mutta yllättävän vaalea ja hailakka. -sh-

  ReplyDelete
 6. Not even gonna lie, I want the palette just to look at it. I don't think I could ever bring myself to use it!

  ReplyDelete
 7. Tuo paletti on kyllä aivan ihanan näkönen! Onneks mulla ei oo rahaa ees haaveilla tuommosesta, niin voi vaan ihastella kuvista sitä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…