Skip to main content

My favorite: Clinique Take the day off balm

Well, the third eye makeup remover I'm able to use so I have to tag this with "my favorites" ;D

I have (unfortunately) tested many but usually just can't use them: my eyes get irritated so easily. In fact I find that a bit weird, since I can wear practically any eyeshadows or mascaras! I've noticed that I can't use ANY liquid cleansers (I've tested Avene, Clinique, Biotherm, Lumene, many certified natural ones... Well, MANY brands). I think somehow the liquid gets into my eyes, I don't usually have the same problem with gels, foams or balms.

Unfortunately my favorite clensers are either discontinued or just not sold in my home town: Juvena gel *discontinued*, Make Up Store Eye Foam & Make Up For Ever Sens'Eyes cream *not sold in Turku*. Therefore I'm more than happy that I finally found a new favorite :D Clinique, you'd better never discontinue this one! LOL

I've heard a lot of good thing about Clinique Take the day off balm but I hesitated to test it because Clinique Naturally Gentle eye makeup remover (cream) irritated my eyes a lot... Now I got a small sample jar of this and I was able to test it. The first time I tested the balm I probably used too much: it didn't irritate but I didn't see much for while (kind of a film in my eyes) but after that i didn't have any problems!

This is not cheap but I expect this to last quite a while... You don't need much! The product is thich balm but melts in the finger tips. I apply a small amount on DRY skin, massage gently and let it work for a while. Then I add some water and massage gently. Rinse with water and the makeup is gone! Suitable for eyes and the rest of the face (I use this only on eye area).

Clinquen Take the Day Off balm-voide pääsi heti suosikeihini! Tämä on nimittäin yksi niistä harvoista silmämeikinputsareista joita noin yleensäkään voin käyttää. 

On aika outoa, että tosiaan voin käyttää oikeastaan mitä tahansa silmämeikkejä mutta putsarit saavat silmät punaisiksi. Sopivia ovat olleet vain Juvenan geeli (lopetettu tuote), Make Up Storen vaahto (ei myydä enää Turussa ja vaahto ei ole kätevin reissussa), Make Up For Everin Sens'Eyes voide (ei myydä Turussa) ja tämä. Nestemäiset eivät sovi koskaan (olen testannut todella monia merkkejä, mm. Avene, Clinique, Biotherm, Lumene, ekotuotteita yms), mahtavatko mennä vain liikaa "silmään"? Ongelmia ei ole yleensä ollut geelien, vaahtojen ja voiteiden kanssa, niitä on vain tarjolla niin vähän! 

Olen tosiaan kuullut paljon hyvää tästä Cliniquen balmista mutta en ollut kovin innokas ostamaan purkkia, koska saman merkin Naturally Gentle-silmämeikinpuhdistusaine suorastaan poltti silmissäni... Nyt sain pienen määrän testiin ja ihastuin täysin :D Ihan ensimmäisellä kerralla käytin liikaa voidetta ja kesti hetken, että (kirvelemätön) kalvo lähti pois silmistäni. Sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia, ollut tosiaan nyt päivittäisessä käytössä yli kuukauden.

Mikään halpa tuote ei ole kyseessä (hinta taisi olla noin 35€/ 125 ml) mutta kestää pitkään! Tuotetta otetaan pieni nokare kuiviin sormenpäivin, lämmitetään sormissa ja hierotaan kevyesti kuiville silmäluomille. Lisätään pieni määrä vettä ja hierotaan kevyesti, lopuksi huuhdellaan vedellä.

Tuote sopii myös koko kasvoille, poistaa voimakkaimmankin meikin.Inci


Have you tested this product? Did you like it?

Comments

 1. Mä tykkään tuosta kanssa todella paljon, vaikka mä kyllä edelleenkin saa sillä kalvon silmiin joka kerta :D Mulla myös jos Cliniquen silmämeikinpoistovesi kirveli ihan simona silmissä, samaa tekie myös Nivean kaksifaasinen.

  ReplyDelete
 2. Tää on mun lemppari meikinpoistoaine. Toimii kuin unelma! PAITSI, huomasin tässä taannoin ettei jostain syystä tehoa Benefitin They're Real! maskaraan.

  ReplyDelete
 3. Boo! Hate it when they discontinue good (and not to mention essential) products.

  http://www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 4. Mua kiinnostais tuo kyllä paljon, voidemaiset meikinpoistoaineet kiinnostaisivat kyllä. Jos olen menossa laivalle tässä lähikuukausina, ehkä sieltä tarttuisi yksi tuollainen mukaan :)

  ReplyDelete
 5. Mirssiina: Ainakaan Turku-Tuhkolma laivoilla (Viking & Silja) ei tätä ole, valitettavasti. Clinique on huomattavasti edullisempaa laivoilla, tulin juuri laivalta kotiin kasan Clinique tuotteita mukanani :D

  Aliisa: :-O minulla poistaa senkin kyllä, mistä lienee johtuvan? On suosikkimascarani <3

  heidiB: Voi ei :D

  Girlie Blogger: Yep, I hate that!

  ReplyDelete
 6. Kiitos vinkistä, menee kokeiluun! Ainoa tähän mennessä, joka ei minulla kirvele lainkaan on apteekin Aqualan-rasva. Saatan siirtyä siihen kokonaan meikinpoistossa, jos ei parempaa löydy!

  RH

  ReplyDelete
 7. Miksi muuten käytät tätä vain silmämeikin poistoon? Oletko kokeillut myös koko meikin poistoon?

  RH

  ReplyDelete
 8. RH: Naamalle kelpuutan vain vaahtoavan putsarin :) Tätä voisin käyttää kaksoispuhdistukseen ennen geeliä mutta kasvomeikkini on harvoin niin voimakas, että sitä tarvitsisin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…