Skip to main content

My favorite: Clinique Take the day off balm

Well, the third eye makeup remover I'm able to use so I have to tag this with "my favorites" ;D

I have (unfortunately) tested many but usually just can't use them: my eyes get irritated so easily. In fact I find that a bit weird, since I can wear practically any eyeshadows or mascaras! I've noticed that I can't use ANY liquid cleansers (I've tested Avene, Clinique, Biotherm, Lumene, many certified natural ones... Well, MANY brands). I think somehow the liquid gets into my eyes, I don't usually have the same problem with gels, foams or balms.

Unfortunately my favorite clensers are either discontinued or just not sold in my home town: Juvena gel *discontinued*, Make Up Store Eye Foam & Make Up For Ever Sens'Eyes cream *not sold in Turku*. Therefore I'm more than happy that I finally found a new favorite :D Clinique, you'd better never discontinue this one! LOL

I've heard a lot of good thing about Clinique Take the day off balm but I hesitated to test it because Clinique Naturally Gentle eye makeup remover (cream) irritated my eyes a lot... Now I got a small sample jar of this and I was able to test it. The first time I tested the balm I probably used too much: it didn't irritate but I didn't see much for while (kind of a film in my eyes) but after that i didn't have any problems!

This is not cheap but I expect this to last quite a while... You don't need much! The product is thich balm but melts in the finger tips. I apply a small amount on DRY skin, massage gently and let it work for a while. Then I add some water and massage gently. Rinse with water and the makeup is gone! Suitable for eyes and the rest of the face (I use this only on eye area).

Clinquen Take the Day Off balm-voide pääsi heti suosikeihini! Tämä on nimittäin yksi niistä harvoista silmämeikinputsareista joita noin yleensäkään voin käyttää. 

On aika outoa, että tosiaan voin käyttää oikeastaan mitä tahansa silmämeikkejä mutta putsarit saavat silmät punaisiksi. Sopivia ovat olleet vain Juvenan geeli (lopetettu tuote), Make Up Storen vaahto (ei myydä enää Turussa ja vaahto ei ole kätevin reissussa), Make Up For Everin Sens'Eyes voide (ei myydä Turussa) ja tämä. Nestemäiset eivät sovi koskaan (olen testannut todella monia merkkejä, mm. Avene, Clinique, Biotherm, Lumene, ekotuotteita yms), mahtavatko mennä vain liikaa "silmään"? Ongelmia ei ole yleensä ollut geelien, vaahtojen ja voiteiden kanssa, niitä on vain tarjolla niin vähän! 

Olen tosiaan kuullut paljon hyvää tästä Cliniquen balmista mutta en ollut kovin innokas ostamaan purkkia, koska saman merkin Naturally Gentle-silmämeikinpuhdistusaine suorastaan poltti silmissäni... Nyt sain pienen määrän testiin ja ihastuin täysin :D Ihan ensimmäisellä kerralla käytin liikaa voidetta ja kesti hetken, että (kirvelemätön) kalvo lähti pois silmistäni. Sen jälkeen ei ole ollut mitään ongelmia, ollut tosiaan nyt päivittäisessä käytössä yli kuukauden.

Mikään halpa tuote ei ole kyseessä (hinta taisi olla noin 35€/ 125 ml) mutta kestää pitkään! Tuotetta otetaan pieni nokare kuiviin sormenpäivin, lämmitetään sormissa ja hierotaan kevyesti kuiville silmäluomille. Lisätään pieni määrä vettä ja hierotaan kevyesti, lopuksi huuhdellaan vedellä.

Tuote sopii myös koko kasvoille, poistaa voimakkaimmankin meikin.



Inci


Have you tested this product? Did you like it?

Comments

  1. Mä tykkään tuosta kanssa todella paljon, vaikka mä kyllä edelleenkin saa sillä kalvon silmiin joka kerta :D Mulla myös jos Cliniquen silmämeikinpoistovesi kirveli ihan simona silmissä, samaa tekie myös Nivean kaksifaasinen.

    ReplyDelete
  2. Tää on mun lemppari meikinpoistoaine. Toimii kuin unelma! PAITSI, huomasin tässä taannoin ettei jostain syystä tehoa Benefitin They're Real! maskaraan.

    ReplyDelete
  3. Boo! Hate it when they discontinue good (and not to mention essential) products.

    http://www.thegirlieblog.com

    ReplyDelete
  4. Mua kiinnostais tuo kyllä paljon, voidemaiset meikinpoistoaineet kiinnostaisivat kyllä. Jos olen menossa laivalle tässä lähikuukausina, ehkä sieltä tarttuisi yksi tuollainen mukaan :)

    ReplyDelete
  5. Mirssiina: Ainakaan Turku-Tuhkolma laivoilla (Viking & Silja) ei tätä ole, valitettavasti. Clinique on huomattavasti edullisempaa laivoilla, tulin juuri laivalta kotiin kasan Clinique tuotteita mukanani :D

    Aliisa: :-O minulla poistaa senkin kyllä, mistä lienee johtuvan? On suosikkimascarani <3

    heidiB: Voi ei :D

    Girlie Blogger: Yep, I hate that!

    ReplyDelete
  6. Kiitos vinkistä, menee kokeiluun! Ainoa tähän mennessä, joka ei minulla kirvele lainkaan on apteekin Aqualan-rasva. Saatan siirtyä siihen kokonaan meikinpoistossa, jos ei parempaa löydy!

    RH

    ReplyDelete
  7. Miksi muuten käytät tätä vain silmämeikin poistoon? Oletko kokeillut myös koko meikin poistoon?

    RH

    ReplyDelete
  8. RH: Naamalle kelpuutan vain vaahtoavan putsarin :) Tätä voisin käyttää kaksoispuhdistukseen ennen geeliä mutta kasvomeikkini on harvoin niin voimakas, että sitä tarvitsisin.

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "