Skip to main content

Davines OI/OIL Absolute Beautifying potionFirst from manufacturer's site:
OI/OIL, a refined multi-functional oil for universal use which is the perfect combination of treatment and styling in a single product that provides immediate results.
 
OI/OIL
Multi-functional treatment oil for universal use. for an untangling, anti-frizz and protective effect that reduces drying times, or on dry hair for a shiny and soft finish.

The special formula contains Roucou oil from the Amazon rich in restructuring, growth-stimulating  and anti-oxidant  properties.
Designed with a focus on sustainability, starting from the formula with Roucou oil from fair trade, this new product carries on Davines’ commitment to environmental protection, a pledge that the Davines / Essential Haircare line has always promoted.

The elegant and highly distinctive packaging is in fact created with low environmental impact. With the participation in the LifeGate Zero Impact project Davines reduces and offsets the carbon dioxide emissions from the manufacturing of the packaging for the whole line, by creating and protecting new forests in Italy and Madagascar.


Well, after reading that, the Inci looked a bit interesting: silicone (cyclopentasiloxane), silicone (disiloxane), silicone (dimethiconol), silicone (cyclohexasiloxane), sun screen (ethylhexyl methoxycinnamate), perfume, natural oil (bixa orellana seed oil), fragrance (citronellol, linalool, geraniol, limonene, Alpha-Isomethyl Ionone) & vitamin E. Not really natural at all.

The products has a divine scent, really! And I love the pump bottle. It might work on you hair if you don't avoid silicones and you need more shine... This has an untangling, anti-frizz and protective effect. Unfortunately it made my hair a bit greasy (my hair is not used to silicones anymore) but also easy to manage, I used just one drop. I have a very short hair and it's in very good condition (because it's so short :D). So maybe this wasn't the best product for me... I  might use it from time to time, the smell was just so good.

Davinesin OL/OIL on yksi Cosmo beauty awards ehdokkaista ja sain tämän testiini. Tuote kuulosti niin ihanalta (postauksen alussa englanniksi), olen etsinyt hoitavaa öljytuotetta, joka ei latistaisi tukkaa liikaa :) 

Testasin tuotteen ensin ja tuntui kovin kovin silikoniselta, tuoksu oli aivan uskomattoman ihana mutta tukka läsähti ja rasvoittui (käytin vain yhden tipan). Toisaalta oli hyvin helppo muotoilla... Pullo on itsessään oikein näppärä ja nätti mutta täytyy myöntää, että tuotteen Inci pikkuisen yllätti: 


silikoni (cyclopentasiloxane), silikoni (disiloxane), silikoni (dimethiconol), silikoni (cyclohexasiloxane), aurinkosuoja (ethylhexyl methoxycinnamate), tuoksu, luonnonöljy (bixa orellana seed oil), tuoksuja (citronellol, linalool, geraniol, limonene, Alpha-Isomethyl Ionone) & E vitamiini. 

Hoitavuutta en näin silikoniselta tuotteelta odottaisi mutta jos hiuksesi ovat  pörröiset, kiillottomat ja kaipaavat siloitusta, tämä varmaan toimii mainiosti! Omassa hyväkuntoisessa lyhyessä tukassani tämä tosiaan oli melkoisen huono... Pieninä määrinä käytän silikonia mutta selvästi tämä meni minulle jo "kiiltotippaosastoon" ts. on täysin tarpeeton. Inci ei mikään järkyttävä ole kampaamotuotteeksi mutta täytyy myöntää, että Davinesin imago on huomattavasti "luonnollisempi" kuin mitä Incit antavat ymmärtää...

Hinta on 32€/ 125 ml. Tuote on todella riittoisa.


After using silicone based products, I like to deep cleanse my hair. Pureism from Cutrin is nice but maybe next time I'll test something else :) This does its work.

Ja silikonipläjäyksen jälkeen syväpuhdistava shampoo on hyvä tuote :) Tämä Cutrinin Pureism on ihan jees, hoitaa hommansa, mutta mieluusti kuulen vinkkejä suosikeistanne ja testaan seuraavaksi jotain muuta.


Note: Some samples/products mentioned in this post were provided by a representative of the company for consideration. All opinions are mine.

Comments

 1. Mulla toi toimi just täydellisesti, kuten silikonipommilta voin odottaakin. :D Saisinkohan hiuksiini silikoni-implantit?

  ReplyDelete
 2. Sonia: Arvelinkin että tätä toimii erityyppisessä hiuksessa varmaan loistavasti :)

  ReplyDelete
 3. Heippa! Mistäköhän tätä ihmettä saa..`? Löysin pienen näytepullon ja olen kokenut loistavaksi... Nyt olisi tarvetta kunnon putelille.. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Id hair toi maahan, mutta nyt ei löydy tietoa enää sivuilta… http://www.idhair.fi/brands/ En siis valitettavasti tiedä.

   Delete
 4. Nykyinen maahantuoja Hair Inspirations Oy...

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…