Tuesday, January 17, 2012

YSL Ombre Solo 5- Slate Green

One of my favorite eyeshadows are YSL solos (dark colors), I already have black and purple. I got those from sale and I wanted to get also this green one but the regular price was just too much. I'm glad I waited, I just found Slate Green on sale (-50%)!

These eyshadows are just amazing: so easy to blend.This green one was very nice but not as perfect (I had to apply several layers) as the ones I already had... It's still a very good eye shadow :)

Yksi suosikkiluomiväreistäni on ehdottomasti YSL:n solot tummissa väreissä, minulla on jo ennestään alelöytöni musta ja lila. Olin haaveillut vihreästäkin mutta normaalihinta on melkoisen hurja (noin 33€)... Ja hyvä että odotinkin, löysin tämän Slate Greenin nyt alesta puoleen hintaan! 

Nämä ovat ihan uskomattomia: levittyvät kuin unelma ja pysyvät hyvin. Tykkään! Tämä vihreä ei kuitenkaan ollut laadultaan ihan niin ihana kuin nuo jotka minulla jo oli (sain laittaa monta kerrosta) mutta oikein hyvä tämä kuitenkin on :) Värikään ei ole niin helppo yhdisteltävä.
no primer

1 comment:

  1. That's such a lovely, rich green! It looks great on you.

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails