Wednesday, January 11, 2012

Lumene Time Freeze Instant Lift eye cream/ kiintetyttävä silmänympärysvoide

Only in Finnish, but please ask if you have any questions about these products :) I'll post these products today but in separate post, it will be easier to find reviews this way!

Lumenen tuotteita on tarttunut pitkin syksyä ja talvea mukaani. Tässä lyhyesti kokemuksiani näistä tuotteista. Laitan nämä postaukset nyt kerralla mutta erillisinä, näin on helpompi löytää arvio etsimästään tuotteesta. Paljon lukijoita tulee siis vain etsimään tietoa yhdestä tuotteesta, jonka ostamista harkitsee :) Arvioni ovat lyhyitä mutta toivottavasti jotain ideaa tuotteesta kuitenkin antaa!

TIME FREEZE
Instant Lift eye cream/
Kiinteyttävä silmänympärysvoide

Luonnollista kiinteyttä ja nuorekkuutta ihollesi! Hoitaa optimaalisesti herkkää silmänympärysihoa. Auttaa vaalentamaan tummia silmänalusia. Kanervan tehoaineet kiinteyttävät ja silottavat ihoa yhdessä kasviproteiinien kanssa. Erinomainen tuote naisille 40+, joiden iho alkaa menettää kiinteyttä ja joustavuutta.

Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote ei sisällä parabeeneja, synteettisiä väriaineita eikä hajusteita. Sisältää yli 95 % luonnon raaka-aineita. 6 ml.


Tuote tuntuu koostumukseltaan miellyttävältä, sopivan voidemainen (ei liian paksu eikä toisaalta liian kevytkään). En ole käyttänyt niin pitkään, että osaisin sanoa kiinteyttävästä vaikutuksesta yhtään mitään. Ei ainakaan huono tuote, alesta ostin :D Tuote on tuubissa, tykkään, hygienisempi kuin purkki. Pakkaus on muuttunut ulkonäöltään, onkohan tuote yhä sama?

Hinta 21.90€ (uusi versio)
No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails