Skip to main content

Inglot Duraline & dried gel eye liners

I heard a tip that Inglot Duraline is a perfect product for dried gel liners. I tried it with my oldest MAC fluidline but I've heard it works with all brands (Indelible gel liners and Inglot, just to name a few). The gel liner was s soft after just one drop of Duraline!

This product comes with a dropper and one drop is enough. Don't use more, at least not at once :) You can also use this to make any eyeshadow a eyeliner. This also doesn't irritate my eyes at all. Unfotunately I didn't find the inch anymore, I bought this over a year ago.


Tässä vain pikainen vinkki geelirajausten pehmittämiseen, mikrotus (pari sekuntia kerrallaan ilman kantta) ei tehoa ikuisesti mutta tämä Inglot Duraline saattaa toimia vielä silloinkin? Itse testasin vanhimman MAC Fluidlineni kanssa mutta olen kuullut tämän toimivan hyvin mm. Inglotin rajausten sekä suosittujen Indelible gel linerien kanssa. Yksi tippa oli tarpeeksi, tässä tilanteessa jopa liikaa :) Mutta pehmensi siis tosiaan hyvin!


Tuote on pienessä tippapullossa ja tätä tosiaan voi käyttää myös tekemään mistä tahansa luomiväristä (jauhe tai kiinteä) rajauksen. Ei ärsytä silmiäni yhtään! Koko 9 ml/ hinta 11€. Inciä ei valitettavasti enää löytynyt, olen ostanut tämän reilu vuosi sitten. Tuote tuntuu hieman öljyiseltä.

And I tested it with my dried Inglot gel liner too. INglot gel liners are very long lasting but I prefer the formula MAC has personally.


Ehdin testata vielä Inglotin kuivuneen rajauksenkin kanssa, luulin jo hävittäneni tämän, kun en ole käytetellyt aikoihin. Pehmeni tämäkin mutta noin muuten en niin näiden laadusta välitä. Sanoisin Inglotin geelejä kyllä MACiäkin pysyvämmäksi mutta koostumukseltaan MAC Fluidline miellyttää minua enemmän.


Comments

 1. Mä teen niin että pyyhkäisen mun sivellintä (MAC 212) meikinpoistoaineeseen kostutetulla paperilla ennen kuin otan Inglotin geelirajausta, sillä vaikka se ei ole kuivunut (kuulemma tuo halkeama tulee silikonista) niin se on todella kovaa. Tuolla tavalla ainakin minulla toimii :)

  ReplyDelete
 2. Good to know! I love my Duraline but wouldn't have thought of it for this!

  ReplyDelete
 3. Do you think it would work for gel/cream shadows?

  ReplyDelete
 4. I think it would work with some cream eyeshadows too, Duraline can be used as a primer so I why not. I think it might work with a product like MAC paintpot (I have tested though) but not with mousse like MAC Big Bounce.

  ReplyDelete
 5. What a great idea! I'll bear this in mind.

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…