Skip to main content

Dior Garden Party & spring collections

Swatches & EOTDs with Dior Garden Pastels palette are HERE!

*****

I always love spring collections, the colors usually a much better for me than fall colors! The most interesting sping collection for me this year is Dior Garden Party. I didn't buy anything YET but I'll get this gem: Garden pastels palette. The pigmentation was very good and the colors... PERFECT!


Voi apua, kevät on taas täynnä toinen toistaan ihanampia kokoelmia... Onneksi yleensä suosikkituotteideni hinta ja pigmentin määrä ei ole minusta ihan kohdillaan, näin säästyvät rahat ;) Mutta nyt on varmaan pakko sortua tähän ihanuuteen, nimittäin Diorin Garden pastels-palettiin. Mitkä värit ja ihan uskomattoman ihana laatu. Myös monet kynsilakat kiinnostavat, niin Diorilta kuin Chaneliltakin. 

Garden pastels (green) & Garden Roses (pink)
Dior nail polishes: Garden Party (lilac) & Waterlily (green)


Which spring collection is your favorite? I also liked Chanel a lot, especially the nail polishes.


Oletteko jo ehtineet uutuuksia katsomaan? Onko joku kokoelma erityisen kiinnostava? Itse pidin kovasti YSL:n raikkaista väreistä mutta pigmenttiä täytyy todellakin tuon hintaisessa olla enemmän :D

Comments

 1. I like spring colors too. I think Chanel has a pretty nice collection, but the CD shadow palette sure does look pretty.

  www.thegirlieblog.com

  ReplyDelete
 2. Mun on ihan pakko saada tosta se violetti paletti. Kuulemma olivat saapuneet tänään maahantuojalle Suomeen. Kuunvaihteen palkka, hei hei!

  ReplyDelete
 3. I think you've got the nail varnish colours the wrong way around, the lilac is pretty though.

  ReplyDelete
 4. The palette is AMAZING! Just love it!!! <3 Lovely colors, and the nail polish.... WOW... the problem is the price , cost alot!!! :(

  ReplyDelete
 5. Mä oon ihan pulassa kaiken maailman ihanien kevätkokoelmien takia. Tahtoo kaiken! :D Mulla onkin jo tuo viisikko, mutta laatu ei vakuuttanut ensimmäisellä kokeilulla. Täytyy testata värillisen pohjustajan kanssa vielä. Eiköhän siihen sitten viimeistään ihastu, kun teet sillä kivan toimivan meikin/ postauksen ;D Onhan se siis upean näköinen, mutta yllättävän vaalea ja hailakka. -sh-

  ReplyDelete
 6. Not even gonna lie, I want the palette just to look at it. I don't think I could ever bring myself to use it!

  ReplyDelete
 7. Tuo paletti on kyllä aivan ihanan näkönen! Onneks mulla ei oo rahaa ees haaveilla tuommosesta, niin voi vaan ihastella kuvista sitä :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…