Skip to main content

Beautiful blogger-palkinto

I got a few awards from my blogger friends :) This is only in Finnish, because my English skills are not that good.Beauty Babe
palkitsi minut Sparkling Award -palkinnolla. Kiitos :D Palkintoon kuuluu, että ensin sen saaja kehuu hieman omaa blogiaan ja laittaa sitten palkinnon eteenpäin omille blogisuosikeilleen.

Aloitin blogini, koska kukaan ei kestä kuunnella meikeistä niin paljon kuin minä haluaisin puhua ;D Olen todellakin tosifriikki. Täällä on se hyvä juttu, että lukija saa lukea kun tahtoo ja niin paljon kuin tahtoo. Eli toivottavasti blogistani on muille iloa ja swatchit auttaisivat tuotevalinnoissa :D Kirjoitamisesta en niin välitä mutta swatcheja tykkään tehdä. En olisi ikinä aloittanut blogia, jos olisin tiennyt "joutuvani" kirjoittamaan myös englanniksi :D

Voi apua, minkä kaikista ihanista blogeista voisin valita :-o Hiukan helpotti, kun päätin että suomenkielisissä blogeissa pysytään... Annanpa palkinnon tällä kertaa Nekulle :)Sain myös Just Blushingilta palkinnon, kiitos! Palkinnon mukana tulee toivomus kertoa itsestään 7 mielenkiintoista asiaa... Hui, vaikeaa! Tässä kuitenkin jotain, vaikei ehkä niin mielenkiintoista. Olen tosian aivan tylsä ;)

1. Karppaan eli syön vähähiilihydraattista ruokaa. Lomalla vähän rötvähti eli nyt on meneillään kurinpalautus ;) Iän karttuessa painokin alkaa nousta ihan eri tavalla... Nuorena sain syödä mitä ja miten paljon vain. Onneksi karpatessa saa syödä kuitenkin paljon :D

2. Elän hyvin keskiluokkaista elämää "itse rakennetussa" ok-talossa kera miehen, kahden kouluikäisen lapsen sekä kissan. Farmariauto löytyy myös ;)

3. Pääsin eroon Pepsi Max-adiktiosta, lopultakin. Viime keväänä aloitin lakon (monen yrityksen jälkeen) ja nyt huomaa, ettei enää edes tee mieli.

4. Haaveilen toisesta kissasta ja kunhan sopiva löytyy, sellainen hankitaankin!

Tikru the kummitus ;)

5. En syö aamupalaa. En ole koskaan pystynyt, ei vain ole yhtään nälkä aamulla. Teetä taas juonkin, ja PALJON.

6. Meikkaan, koska se on minusta kivaa :) Voin hyvin olla ilman meikkejäkin, vaikka harvoin olenkin. Töissä haluan kuitenkin olla aina meikattuna mutta illan kauppareissu ei peruunnu, vaikka meikit oliskin jo pesty pois :D

7. Olen laiska kotikissa: viihdyn parhaiten kotona enkä käy juhlimassa käytännössä katsoen koskaan.

Viettelen siis aika erilaista elämää, kun moni muu bloggari :D Ikähän toki vaikuttaa kovasti asiaan, vanhimmasta päästä taidan tosiaan olla. Annan tämän palkinnon Sannille.

Comments

 1. Tähän väliin mä tulen huutamaan että löytökissa! Ota löytökissa! Jos kisu olisi tulossa ulkona vapaasti liikkuvaksi, älä ota sellaista löytökissaa, joka on aikuinen - se kun ei välttämättä tunnista kotia vielä alkuun ja saattaa lähteä omille teilleen saman tien. Silloin ota pentu, ja pidä sitäkin sisällä kunnes se on leikattu. :) Ei liittynyt kosmetiikkaan niin mitenkään, mutta kissat on mulle se toinen suuri intohimo (jopa kosmetiikkaa suurempi).

  ReplyDelete
 2. Oo, kiitos! Onpa kivaa olla sparkling. :)

  ReplyDelete
 3. Sonia: Löytökissa kävisi muten vallan mainiosti mutta mies on allerginen kissoille. Siperiankissa tuottaa vähemmän tiettyä proteiinia, joilla osa allergisista on allerginen... En sen enempää asiaa "mainosta", koska ei kaikille käy kuitenkaan! Meille siis käy nyt ainakin tämä rotu mutta muista en ole varma eli samassa pysymme :) Kaverilla on jo tämän rotuinen, jossa testailimme itseämme, ja valmiina oli myös toinen koti (mieheni vanhemmat), mikäli ongelmia olisi kuitenkin tullut. Siis ettei missään nimessä kisu olisi koditta jäänyt :) Tikru on sisäkissa, tykkää kyllä ulkoilla valjaissa ja ulkotarhassa, ja leikattu kolli.

  Olen aina pitänyt itseäni koiraihmisenä mutta kyllä kissat veivät sydämeni :D Huomaa, että lemmikki on tehnyt lapsillekin hyvää <3

  Nekku: ollos hyvä vain :D

  ReplyDelete
 4. Kissat ovat kauniita, mutta mä vähän pelkään niitä! Ne on kynsineen vähän arvaamattomia, ainakin tämmöisen käsissä joka ei kissoja niin hyvin tunne :( Itsekin aina välillä kyllä haaveksin kissasta (Ragdoll tai balineesi), mutta saas nähdä. Kauniita ne kyllä ovat!

  Niin ja kiva lukea, että on kosmetiikkamaailmassa muitakin rauhallisia kotihiiriä :)Niin ja mäkin karppaan! Tällä hetkellä vähän löysästi, mutta sen mukaan periaatteessa mennään.

  ReplyDelete
 5. Blushing: Siperialaiset ovat sellaisia lötköpötkönallekarhuja, ettei voi olla totta :D Itse muutui kissaihmiseksi viime keväänä, kun muu perhe halusi kissan. *heh* Nyt Tikru on MUN muru <3

  Minulla on nyt karppaustehokuuri, että pääsisin vähän nopsempaan tavoitteeseen, sitten hyväkarppina jatketaan :) -4.5 kiloa on nyt saldo, ei paha!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…