Skip to main content

Beautiful blogger-palkinto

I got a few awards from my blogger friends :) This is only in Finnish, because my English skills are not that good.



Beauty Babe
palkitsi minut Sparkling Award -palkinnolla. Kiitos :D Palkintoon kuuluu, että ensin sen saaja kehuu hieman omaa blogiaan ja laittaa sitten palkinnon eteenpäin omille blogisuosikeilleen.

Aloitin blogini, koska kukaan ei kestä kuunnella meikeistä niin paljon kuin minä haluaisin puhua ;D Olen todellakin tosifriikki. Täällä on se hyvä juttu, että lukija saa lukea kun tahtoo ja niin paljon kuin tahtoo. Eli toivottavasti blogistani on muille iloa ja swatchit auttaisivat tuotevalinnoissa :D Kirjoitamisesta en niin välitä mutta swatcheja tykkään tehdä. En olisi ikinä aloittanut blogia, jos olisin tiennyt "joutuvani" kirjoittamaan myös englanniksi :D

Voi apua, minkä kaikista ihanista blogeista voisin valita :-o Hiukan helpotti, kun päätin että suomenkielisissä blogeissa pysytään... Annanpa palkinnon tällä kertaa Nekulle :)



Sain myös Just Blushingilta palkinnon, kiitos! Palkinnon mukana tulee toivomus kertoa itsestään 7 mielenkiintoista asiaa... Hui, vaikeaa! Tässä kuitenkin jotain, vaikei ehkä niin mielenkiintoista. Olen tosian aivan tylsä ;)

1. Karppaan eli syön vähähiilihydraattista ruokaa. Lomalla vähän rötvähti eli nyt on meneillään kurinpalautus ;) Iän karttuessa painokin alkaa nousta ihan eri tavalla... Nuorena sain syödä mitä ja miten paljon vain. Onneksi karpatessa saa syödä kuitenkin paljon :D

2. Elän hyvin keskiluokkaista elämää "itse rakennetussa" ok-talossa kera miehen, kahden kouluikäisen lapsen sekä kissan. Farmariauto löytyy myös ;)

3. Pääsin eroon Pepsi Max-adiktiosta, lopultakin. Viime keväänä aloitin lakon (monen yrityksen jälkeen) ja nyt huomaa, ettei enää edes tee mieli.

4. Haaveilen toisesta kissasta ja kunhan sopiva löytyy, sellainen hankitaankin!

Tikru the kummitus ;)

5. En syö aamupalaa. En ole koskaan pystynyt, ei vain ole yhtään nälkä aamulla. Teetä taas juonkin, ja PALJON.

6. Meikkaan, koska se on minusta kivaa :) Voin hyvin olla ilman meikkejäkin, vaikka harvoin olenkin. Töissä haluan kuitenkin olla aina meikattuna mutta illan kauppareissu ei peruunnu, vaikka meikit oliskin jo pesty pois :D

7. Olen laiska kotikissa: viihdyn parhaiten kotona enkä käy juhlimassa käytännössä katsoen koskaan.

Viettelen siis aika erilaista elämää, kun moni muu bloggari :D Ikähän toki vaikuttaa kovasti asiaan, vanhimmasta päästä taidan tosiaan olla. Annan tämän palkinnon Sannille.

Comments

  1. Tähän väliin mä tulen huutamaan että löytökissa! Ota löytökissa! Jos kisu olisi tulossa ulkona vapaasti liikkuvaksi, älä ota sellaista löytökissaa, joka on aikuinen - se kun ei välttämättä tunnista kotia vielä alkuun ja saattaa lähteä omille teilleen saman tien. Silloin ota pentu, ja pidä sitäkin sisällä kunnes se on leikattu. :) Ei liittynyt kosmetiikkaan niin mitenkään, mutta kissat on mulle se toinen suuri intohimo (jopa kosmetiikkaa suurempi).

    ReplyDelete
  2. Oo, kiitos! Onpa kivaa olla sparkling. :)

    ReplyDelete
  3. Sonia: Löytökissa kävisi muten vallan mainiosti mutta mies on allerginen kissoille. Siperiankissa tuottaa vähemmän tiettyä proteiinia, joilla osa allergisista on allerginen... En sen enempää asiaa "mainosta", koska ei kaikille käy kuitenkaan! Meille siis käy nyt ainakin tämä rotu mutta muista en ole varma eli samassa pysymme :) Kaverilla on jo tämän rotuinen, jossa testailimme itseämme, ja valmiina oli myös toinen koti (mieheni vanhemmat), mikäli ongelmia olisi kuitenkin tullut. Siis ettei missään nimessä kisu olisi koditta jäänyt :) Tikru on sisäkissa, tykkää kyllä ulkoilla valjaissa ja ulkotarhassa, ja leikattu kolli.

    Olen aina pitänyt itseäni koiraihmisenä mutta kyllä kissat veivät sydämeni :D Huomaa, että lemmikki on tehnyt lapsillekin hyvää <3

    Nekku: ollos hyvä vain :D

    ReplyDelete
  4. Kissat ovat kauniita, mutta mä vähän pelkään niitä! Ne on kynsineen vähän arvaamattomia, ainakin tämmöisen käsissä joka ei kissoja niin hyvin tunne :( Itsekin aina välillä kyllä haaveksin kissasta (Ragdoll tai balineesi), mutta saas nähdä. Kauniita ne kyllä ovat!

    Niin ja kiva lukea, että on kosmetiikkamaailmassa muitakin rauhallisia kotihiiriä :)Niin ja mäkin karppaan! Tällä hetkellä vähän löysästi, mutta sen mukaan periaatteessa mennään.

    ReplyDelete
  5. Blushing: Siperialaiset ovat sellaisia lötköpötkönallekarhuja, ettei voi olla totta :D Itse muutui kissaihmiseksi viime keväänä, kun muu perhe halusi kissan. *heh* Nyt Tikru on MUN muru <3

    Minulla on nyt karppaustehokuuri, että pääsisin vähän nopsempaan tavoitteeseen, sitten hyväkarppina jatketaan :) -4.5 kiloa on nyt saldo, ei paha!

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "