Sunday, September 5, 2010

Beautiful blogger-palkinto

I got a few awards from my blogger friends :) This is only in Finnish, because my English skills are not that good.Beauty Babe
palkitsi minut Sparkling Award -palkinnolla. Kiitos :D Palkintoon kuuluu, että ensin sen saaja kehuu hieman omaa blogiaan ja laittaa sitten palkinnon eteenpäin omille blogisuosikeilleen.

Aloitin blogini, koska kukaan ei kestä kuunnella meikeistä niin paljon kuin minä haluaisin puhua ;D Olen todellakin tosifriikki. Täällä on se hyvä juttu, että lukija saa lukea kun tahtoo ja niin paljon kuin tahtoo. Eli toivottavasti blogistani on muille iloa ja swatchit auttaisivat tuotevalinnoissa :D Kirjoitamisesta en niin välitä mutta swatcheja tykkään tehdä. En olisi ikinä aloittanut blogia, jos olisin tiennyt "joutuvani" kirjoittamaan myös englanniksi :D

Voi apua, minkä kaikista ihanista blogeista voisin valita :-o Hiukan helpotti, kun päätin että suomenkielisissä blogeissa pysytään... Annanpa palkinnon tällä kertaa Nekulle :)Sain myös Just Blushingilta palkinnon, kiitos! Palkinnon mukana tulee toivomus kertoa itsestään 7 mielenkiintoista asiaa... Hui, vaikeaa! Tässä kuitenkin jotain, vaikei ehkä niin mielenkiintoista. Olen tosian aivan tylsä ;)

1. Karppaan eli syön vähähiilihydraattista ruokaa. Lomalla vähän rötvähti eli nyt on meneillään kurinpalautus ;) Iän karttuessa painokin alkaa nousta ihan eri tavalla... Nuorena sain syödä mitä ja miten paljon vain. Onneksi karpatessa saa syödä kuitenkin paljon :D

2. Elän hyvin keskiluokkaista elämää "itse rakennetussa" ok-talossa kera miehen, kahden kouluikäisen lapsen sekä kissan. Farmariauto löytyy myös ;)

3. Pääsin eroon Pepsi Max-adiktiosta, lopultakin. Viime keväänä aloitin lakon (monen yrityksen jälkeen) ja nyt huomaa, ettei enää edes tee mieli.

4. Haaveilen toisesta kissasta ja kunhan sopiva löytyy, sellainen hankitaankin!

Tikru the kummitus ;)

5. En syö aamupalaa. En ole koskaan pystynyt, ei vain ole yhtään nälkä aamulla. Teetä taas juonkin, ja PALJON.

6. Meikkaan, koska se on minusta kivaa :) Voin hyvin olla ilman meikkejäkin, vaikka harvoin olenkin. Töissä haluan kuitenkin olla aina meikattuna mutta illan kauppareissu ei peruunnu, vaikka meikit oliskin jo pesty pois :D

7. Olen laiska kotikissa: viihdyn parhaiten kotona enkä käy juhlimassa käytännössä katsoen koskaan.

Viettelen siis aika erilaista elämää, kun moni muu bloggari :D Ikähän toki vaikuttaa kovasti asiaan, vanhimmasta päästä taidan tosiaan olla. Annan tämän palkinnon Sannille.

5 comments:

 1. Tähän väliin mä tulen huutamaan että löytökissa! Ota löytökissa! Jos kisu olisi tulossa ulkona vapaasti liikkuvaksi, älä ota sellaista löytökissaa, joka on aikuinen - se kun ei välttämättä tunnista kotia vielä alkuun ja saattaa lähteä omille teilleen saman tien. Silloin ota pentu, ja pidä sitäkin sisällä kunnes se on leikattu. :) Ei liittynyt kosmetiikkaan niin mitenkään, mutta kissat on mulle se toinen suuri intohimo (jopa kosmetiikkaa suurempi).

  ReplyDelete
 2. Oo, kiitos! Onpa kivaa olla sparkling. :)

  ReplyDelete
 3. Sonia: Löytökissa kävisi muten vallan mainiosti mutta mies on allerginen kissoille. Siperiankissa tuottaa vähemmän tiettyä proteiinia, joilla osa allergisista on allerginen... En sen enempää asiaa "mainosta", koska ei kaikille käy kuitenkaan! Meille siis käy nyt ainakin tämä rotu mutta muista en ole varma eli samassa pysymme :) Kaverilla on jo tämän rotuinen, jossa testailimme itseämme, ja valmiina oli myös toinen koti (mieheni vanhemmat), mikäli ongelmia olisi kuitenkin tullut. Siis ettei missään nimessä kisu olisi koditta jäänyt :) Tikru on sisäkissa, tykkää kyllä ulkoilla valjaissa ja ulkotarhassa, ja leikattu kolli.

  Olen aina pitänyt itseäni koiraihmisenä mutta kyllä kissat veivät sydämeni :D Huomaa, että lemmikki on tehnyt lapsillekin hyvää <3

  Nekku: ollos hyvä vain :D

  ReplyDelete
 4. Kissat ovat kauniita, mutta mä vähän pelkään niitä! Ne on kynsineen vähän arvaamattomia, ainakin tämmöisen käsissä joka ei kissoja niin hyvin tunne :( Itsekin aina välillä kyllä haaveksin kissasta (Ragdoll tai balineesi), mutta saas nähdä. Kauniita ne kyllä ovat!

  Niin ja kiva lukea, että on kosmetiikkamaailmassa muitakin rauhallisia kotihiiriä :)Niin ja mäkin karppaan! Tällä hetkellä vähän löysästi, mutta sen mukaan periaatteessa mennään.

  ReplyDelete
 5. Blushing: Siperialaiset ovat sellaisia lötköpötkönallekarhuja, ettei voi olla totta :D Itse muutui kissaihmiseksi viime keväänä, kun muu perhe halusi kissan. *heh* Nyt Tikru on MUN muru <3

  Minulla on nyt karppaustehokuuri, että pääsisin vähän nopsempaan tavoitteeseen, sitten hyväkarppina jatketaan :) -4.5 kiloa on nyt saldo, ei paha!

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails