Skip to main content

[swatch] more Inglot eyeshadows & my travel palettes

I've been thinking about buying second Inglot travel palette for about 6 months. It's just not so easy to pick colors anymore ;) I just like to use Inglot especially when travelling and now I'll be away for a few weeks and one travel palette (6 colors) is just not enough for me :D So I bought my second travel palette with 6 new colors. This palette is Inglot freedom palette so you can choose the colors by yourself.

(Link to my other Inglot posts).

Olen pohtinut toisen Inglot-matkapaletin hankitaa jo varmaan puoli vuotta. Enää tämä värien valinta ei vain ole niin helppoa kuin alussa ;) Onneksi myyjät auttavat aina yhtä iloisina! Pidän Inglotin luomiväreistä todella paljon, kiireaamujen pelastus, ja todella mukavat myös reissussa. Minulla on yksi kuuden sävyn matkapaletti jo mutta nyt olen taas pian reissussa pari viikkoa ja ei tuo yksi paletti riitä näin pitkälle reissulle :D Nyt vihdoinkin sain valittua värit toiseen palettiin, Freedom-paletteihin saa tosiaan aina valita värit itse.

I wanted the eyeshadows in their own packages because I won't use these colors in this palette anyway and it's much easier to take pictures now!

Halusin, ettei palettiani koota myymälässä, et siis saa ostaessasi tällaista "tee se itse"-pakkausta ;) En kuitenkaan laittanut värejä tähän palettiin ja muutenkin oli helpompi kuvata värit näin.(black with silver)
(black with gold)
1st row: AMC 65 & AMC 72
2nd row: Pearl 419, AMC 64, pearl 414 & AMC 65

Then I (accidentally) noticed that you can actually remove that plastic divider* (what ever it is called :D) from the palette and now you can fit 2 more eyeshadows in the palette! It's not as pretty anymore (as you can see from here) but now I can take more colors with me so I don't care :D

Laittaessani värejä palettiin, huomasin (vahingossa) että väliseinät* saakin pois! Nyt molempiin paletteihin mahtuu 2 sävyä lisää :D Ei ole toki niin nätti (täällä kuva normaaliversiosta) mutta hällä väliä, lisävärit mahtuvat nyt mukaan matkalle.


*I don't if this works with all of the palettes. My round 5 color travel palette looks different:
*En tiedä minkä palettien kanssa toimii näin, alla olevassa kuvassa on 5-värin paletti (pyöreä) ja se on erilainen:


My rearranged travel palettes:

And all of my Inglot eyeshadows:But the then I showed my new palettes in inglot store and the SA told me that there might be room for round eyeshadows too... And she was right :D So, instead of two palettes of six colors I now have two palettes for 12 colors=24 colors. Oops :D But Inglot is not that expensive (compared with MAC for example) and I really use these a lot!

Mutta sitten iloisena esittelin uusia palettejani Inglotilla ja myyjä arveli palettiin mahtuvan vielä ympyränmallisia luomivärejä... Ja oikeassa oli :D Joten nyt minulla onkin tuplamäärä matkaluomivärejä, hupsan! Onneksi inglotit ovat kuitenkin ihan kohtuullisen hintaisia (verrattuna esim. MACiin) ja näitä käytän todella paljon.
Seli seli mutta käyttöön tulevat sentään!


Pearl & AMC Shine ("AMC s" in the photo) are my favorite formulas from Inglot, as you can see ;)

And one EOTD using the white #35, light blue #13 & dark blue #483 from my "cool travel palette".In this green EOTD I used light yellow #45 (inner corner), light green #16 (lid), khaki #419 (crease, lower lashline) & matte light brown #390 (browbone). Eyeliner is MAC Desires & Devices.

Thank you for looking & commenting :)

Comments

 1. Bad Nea! I really really want to play with Inglot!

  ReplyDelete
 2. Itseppä en ole Inglotin jälkeen ostanut yhtäkään luomiväriä kesän jälkeen! Enkä osta. Tässä on pysyttävä. En halua käyttää enää mitään muita värejä :P Toivon täälä, että liike avataan Tampereelle jonain päivänä (inglotin myyjä kyllä arveli, että avataan) Mun mielestä täntasonen luomiväri ja vitosen nappi on todella halpa.

  Ps: olisko jotain vinkkiä, millä inglotin liukukantisesta paletista saa ne napit pois? Jollain neulalla kai. Sitten.. mistä noi sävyjen nimet saa? Olisko mun pitäny ottaa liikkeessä niitä ylös? Kun en halua jatkossa samaa ostaa kahta kertaa.

  ReplyDelete
 3. Yay for more colours! I'm kind of glad the Inglot 2 minutes from my house closed down, because it could have been verrrrry bad for my bank account :P

  ReplyDelete
 4. Hitto, että oon kateellinen! Siis siitä, että sulla ylipäätään on Inglot siellä lähellä. :'( Yhyy.

  Mutta kylläpä oli ammattinsa osaava myyjä. :D "Kokeillaanpa, mahtuisiko tuohon vielä pyöreitä nappeja..." Hehe.

  ReplyDelete
 5. Nice colours, and a very pretty kitty! :)

  ReplyDelete
 6. Inglot-kateus iski oikein kunnolla! Oli se jo aikaisemmin, mutta nyt vielä enemmän. Mäkin haluan!

  ReplyDelete
 7. Oijoi ihania sävyjä! Tipahdin vähän jossain vaiheessa kärryiltä palettien kanssa, mut laitetaan flunssan piikkiin :D Nyt haluan ehdottomasti upeat syyssävyt 419, 423 ja 446.

  Lauralle: Itse oon onnistunut irrottamaan pyöreät pannut paletista kannen magneettien avulla. Etsin siis pannun reunasta kohdan, joka tarttuisi magneettiin ja nostan sen varovasti pois. Neliöillä tuo ei käsittääkseni oikein onnistu jolloin täytynee ottaa juuri neula tms. terävää käyttöön. Ja sävynumerot näkee pannujen pohjasta kun saat ne pois paletista.

  ReplyDelete
 8. Robyn: Sorry 0;)

  Laura: Pitäisi tosiaan tulla Tampereellekin jossain vaiheessa, ainakin aikoinaan näin minulle sanottiin :) Irroittelen itse värit linkkuveitsellä mutta kannattaa olla varovainen, etti lipsahda ohi... Ja värinumerot vain pohjassa. Printtaan nämä taas niin saan kerrottua tarkemmin meikeissä käytetyt sävyt.

  SilhoutteScreams: LOL :D

  nekku: hehheh, nämä on kyllä ihania ja myyjä oli tosiaan tehokas ;D

  Morrigan: Thank you :D Tikru was interested, as always!

  Serafia: Sun on saatava! Ovat oikeasti kyllä hintansa väärtejä (ja enemmänkin).

  keijukainen: ei ihme, kun paletit muuttuivat postauksen tekohetkelläkin ;D

  ReplyDelete
 9. Toi irrottaminen pyöreiden kanssa on ihan överihelppoa. Jos sattuu omistamaan Make Up For Everin luomivärejä, ne saa samalla tavalla pohjastaan irti käyttäen Inglotin kannen magneettia. :D Ne on todella vahvat magneetit, mutta kannattaa ottaa varovasti ettei raavi kannella luomivärin pintaan naarmuja.

  Laskinkohan, että kolme samaa sävyä omistan kuin sinä, mulla on yhteensä vain ne 20. Toisaalta mä ostinkin Inglotista juuri sellaisia, mille on tarve. Ois älyttömästi nättejä sävyjä, mutta kun löytyy lähes vastaava kotoa, en viitsi ostaa - siksi olen ostanut just jotain kirkkaan keltaista sun muuta, mitä en varmaan ostaisi erillisnappeina. Pelkään vähän, että kun Inglot tulee Helsinkiin, ostan luomivärejä vielä lisää niin, että mulla on kohta iso torni niitä kymmenen paletteja... :D

  ReplyDelete
 10. Ai nam miten herkkuja sävyjä ja ihana kokoelma Inglotin luomivärejä! Löysin useampiakin sävyjä, jotka tahtoisin myös itse, mm. Pearl 419. Yllättäen alkoi tehdä siis mieli käväistä Inglotin liikkeessää.. ihan vähän vain.. tää ei tiedä hyvää :)

  ReplyDelete
 11. Oih kuinka ihana kissa! :)
  Kauniin pigmenttisiä ovat Inglotit..

  ReplyDelete
 12. so many pretty colours! I love the black gold one

  ReplyDelete
 13. Wow you have so pretty colours :-)

  ReplyDelete
 14. Ohh wow. I totally envy your inglot collection. I loved Inglot when I tried it in NYC, and would totally be hoarding it if I had one near my house lol

  ReplyDelete
 15. I need to Google this Inglot brand :) Those colours are gorgeous! & who doesn't love to make their own palettes?! xx

  ReplyDelete
 16. Täytyy oikein huolella tutkia vielä noita värejä, mutta HERRA TIKRU VIE TAAS HUOMIONI TÄYSIN, onpa uskomaton kisseli! Looooooooooveeeesssss.

  ReplyDelete
 17. Moi,
  ihana inglot-pläjäys. Mä kävin kotikotona kahden 10-paletin kanssa ja sain hurmattua talon emännän. Sanoivat kotona, ettei mun pitäisi tehdä työkseni mitä teen nyt, vaan myydä meikkejä kun paasasin niin innoissani paleteista :) "ja siis nämähän on tosi käteviäkin, kun näissä on magneetit ja jämäkät kuoret eikä oo pelkoa että reissussakaan rähjääntyisi".
  Mulla oli just synttärit ja sain rahaa, jolla pitää ostaa sellaista, mitä ite haluan. Jostain syystä välähti pari uutta kymppipalettia silmissä... Mmmm!

  Ite irrotan värit pinsetin toisella hampaalla. Pitäisi varmaan siirtyä johonkin pienempään, kun välillä sohlaan sinne värinkin puolelle.

  ReplyDelete
 18. Ihanaa, kissa ja Inglot samassa postauksessa! <3

  ReplyDelete
 19. Your cat looks so fluffy and adorable *_*

  Beautiful EOTDs. And I think AMC 65 is calling my name. :D

  ReplyDelete
 20. 446 is beautiful! Love the looks, too.

  ReplyDelete
 21. Sonia: No se pelko tosiaan on, kun Inglot on liian lähellä ;D Tosi näppärät olivat kyllä reissussa, sai tehtyä ihan mitä meikkejä vain mieleen tuli <3

  Phyrra: Thank you :)

  Mer.: Thank you :) Tikru is <3

  Badbomben: Heh, kissa+Inglot = <3

  Emma: :D

  Vanity: Hihii. Minulle käy aina samoin toissa blogeissa, eläimet vievät huomion :D

  Mary-Cate: And the quality is good & prices reasonable :D

  Misstat: I hope you will get one near your home someday too :D It was in your blog where I first heard about this brand!

  Graphology & KittenMittens: Thank you <3

  Anur: kiitos :)

  Hanna: Heh, Inglot on vaarallinen paikka ;D

  ReplyDelete
 22. Paljonko matkapaletit maksavat? Minkä numeroinen väri on tuossa kuvassa, jossa on kaikki inglot-palettisi, vasemmanpuolimmaisin kymppipaletti ja toinen väri alhaalta katsoen (luumu?)? Onko Inglotilla sammalen- ja oliivinvihreitä värejä? Ihania nuo sun paletit!

  ReplyDelete
 23. Niina: Matkapaletti on 35€ ja sisältää 6 luomiväriä :) Aivan ihanat olivat reissussa!

  Tuo luumu on AMC shine 40, värejä tosiaan löytyy hirmuisesti. Nyt en tarkemmin oliivin- ja sammaleenvihreän valikoimia muista... Värit ovat kotona vielä kauniimmat kuin kaupassa :D

  ReplyDelete
 24. Mulla on on näitä inglotin luomivärejä myös kauheay määrät.
  Olen muuten pitänyt laadusta, muuta nuo shine luomivärit eivät meinaa pysyä millään. Miten sinä saat ne pysymään luomilla?

  ReplyDelete
 25. Tahmainen primer (esim Detrivore) ja töpöttelytekniikka ainakin toimivat :) Toki siveltimelläkin on vaikutusta siihen, miten voimakkaaksi sävyn saa. Tykkään kyllä enemmän Pearl-koostumuskesta, se on vain niin pehmoinen ja hyvin levittyvä <3

  ReplyDelete
 26. Hi, would you mind sharing the dimensions of this palette? (Width, depth, and length?) I am considering purchasing this item but don't know if it's really what I want.

  Great inglot collection, by the way!

  ReplyDelete
 27. The inside dimensions are: 11,6x8,9cm, outside dimensions: 11.9x10cm. Depth outside: 0.8 (the part where you put the eye shadows)/1.4cm.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much!
   These are a great size.
   I wish I could purchase these online. For some reason Inglot does not list them under their palettes.

   Delete
  2. Oh, I have two more questions -- do you find these palettes to be durable for travelling? Does it make a difference if you are using the inserts or not?

   Delete
 28. It's durable :D I don't use the inserts at all.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Nea, thank you for all your help. I've just ordered a couple of these palettes off eBay. I'm so excited!

   Delete
 29. Hi Nea, I wanted to let you know that my quest for the perfect freestyle palette ended with the Inglot travel palette. Thank you so much for all your help. Now my next mission is to try some Inglot eyeshadows. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…