Skip to main content

[swatch] more Inglot eyeshadows & my travel palettes

I've been thinking about buying second Inglot travel palette for about 6 months. It's just not so easy to pick colors anymore ;) I just like to use Inglot especially when travelling and now I'll be away for a few weeks and one travel palette (6 colors) is just not enough for me :D So I bought my second travel palette with 6 new colors. This palette is Inglot freedom palette so you can choose the colors by yourself.

(Link to my other Inglot posts).

Olen pohtinut toisen Inglot-matkapaletin hankitaa jo varmaan puoli vuotta. Enää tämä värien valinta ei vain ole niin helppoa kuin alussa ;) Onneksi myyjät auttavat aina yhtä iloisina! Pidän Inglotin luomiväreistä todella paljon, kiireaamujen pelastus, ja todella mukavat myös reissussa. Minulla on yksi kuuden sävyn matkapaletti jo mutta nyt olen taas pian reissussa pari viikkoa ja ei tuo yksi paletti riitä näin pitkälle reissulle :D Nyt vihdoinkin sain valittua värit toiseen palettiin, Freedom-paletteihin saa tosiaan aina valita värit itse.





I wanted the eyeshadows in their own packages because I won't use these colors in this palette anyway and it's much easier to take pictures now!

Halusin, ettei palettiani koota myymälässä, et siis saa ostaessasi tällaista "tee se itse"-pakkausta ;) En kuitenkaan laittanut värejä tähän palettiin ja muutenkin oli helpompi kuvata värit näin.







(black with silver)




(black with gold)




1st row: AMC 65 & AMC 72
2nd row: Pearl 419, AMC 64, pearl 414 & AMC 65

Then I (accidentally) noticed that you can actually remove that plastic divider* (what ever it is called :D) from the palette and now you can fit 2 more eyeshadows in the palette! It's not as pretty anymore (as you can see from here) but now I can take more colors with me so I don't care :D

Laittaessani värejä palettiin, huomasin (vahingossa) että väliseinät* saakin pois! Nyt molempiin paletteihin mahtuu 2 sävyä lisää :D Ei ole toki niin nätti (täällä kuva normaaliversiosta) mutta hällä väliä, lisävärit mahtuvat nyt mukaan matkalle.


*I don't if this works with all of the palettes. My round 5 color travel palette looks different:
*En tiedä minkä palettien kanssa toimii näin, alla olevassa kuvassa on 5-värin paletti (pyöreä) ja se on erilainen:






My rearranged travel palettes:





And all of my Inglot eyeshadows:



But the then I showed my new palettes in inglot store and the SA told me that there might be room for round eyeshadows too... And she was right :D So, instead of two palettes of six colors I now have two palettes for 12 colors=24 colors. Oops :D But Inglot is not that expensive (compared with MAC for example) and I really use these a lot!

Mutta sitten iloisena esittelin uusia palettejani Inglotilla ja myyjä arveli palettiin mahtuvan vielä ympyränmallisia luomivärejä... Ja oikeassa oli :D Joten nyt minulla onkin tuplamäärä matkaluomivärejä, hupsan! Onneksi inglotit ovat kuitenkin ihan kohtuullisen hintaisia (verrattuna esim. MACiin) ja näitä käytän todella paljon.
Seli seli mutta käyttöön tulevat sentään!


Pearl & AMC Shine ("AMC s" in the photo) are my favorite formulas from Inglot, as you can see ;)













And one EOTD using the white #35, light blue #13 & dark blue #483 from my "cool travel palette".











In this green EOTD I used light yellow #45 (inner corner), light green #16 (lid), khaki #419 (crease, lower lashline) & matte light brown #390 (browbone). Eyeliner is MAC Desires & Devices.





Thank you for looking & commenting :)

Comments

  1. Bad Nea! I really really want to play with Inglot!

    ReplyDelete
  2. Itseppä en ole Inglotin jälkeen ostanut yhtäkään luomiväriä kesän jälkeen! Enkä osta. Tässä on pysyttävä. En halua käyttää enää mitään muita värejä :P Toivon täälä, että liike avataan Tampereelle jonain päivänä (inglotin myyjä kyllä arveli, että avataan) Mun mielestä täntasonen luomiväri ja vitosen nappi on todella halpa.

    Ps: olisko jotain vinkkiä, millä inglotin liukukantisesta paletista saa ne napit pois? Jollain neulalla kai. Sitten.. mistä noi sävyjen nimet saa? Olisko mun pitäny ottaa liikkeessä niitä ylös? Kun en halua jatkossa samaa ostaa kahta kertaa.

    ReplyDelete
  3. Yay for more colours! I'm kind of glad the Inglot 2 minutes from my house closed down, because it could have been verrrrry bad for my bank account :P

    ReplyDelete
  4. Hitto, että oon kateellinen! Siis siitä, että sulla ylipäätään on Inglot siellä lähellä. :'( Yhyy.

    Mutta kylläpä oli ammattinsa osaava myyjä. :D "Kokeillaanpa, mahtuisiko tuohon vielä pyöreitä nappeja..." Hehe.

    ReplyDelete
  5. Nice colours, and a very pretty kitty! :)

    ReplyDelete
  6. Inglot-kateus iski oikein kunnolla! Oli se jo aikaisemmin, mutta nyt vielä enemmän. Mäkin haluan!

    ReplyDelete
  7. Oijoi ihania sävyjä! Tipahdin vähän jossain vaiheessa kärryiltä palettien kanssa, mut laitetaan flunssan piikkiin :D Nyt haluan ehdottomasti upeat syyssävyt 419, 423 ja 446.

    Lauralle: Itse oon onnistunut irrottamaan pyöreät pannut paletista kannen magneettien avulla. Etsin siis pannun reunasta kohdan, joka tarttuisi magneettiin ja nostan sen varovasti pois. Neliöillä tuo ei käsittääkseni oikein onnistu jolloin täytynee ottaa juuri neula tms. terävää käyttöön. Ja sävynumerot näkee pannujen pohjasta kun saat ne pois paletista.

    ReplyDelete
  8. Robyn: Sorry 0;)

    Laura: Pitäisi tosiaan tulla Tampereellekin jossain vaiheessa, ainakin aikoinaan näin minulle sanottiin :) Irroittelen itse värit linkkuveitsellä mutta kannattaa olla varovainen, etti lipsahda ohi... Ja värinumerot vain pohjassa. Printtaan nämä taas niin saan kerrottua tarkemmin meikeissä käytetyt sävyt.

    SilhoutteScreams: LOL :D

    nekku: hehheh, nämä on kyllä ihania ja myyjä oli tosiaan tehokas ;D

    Morrigan: Thank you :D Tikru was interested, as always!

    Serafia: Sun on saatava! Ovat oikeasti kyllä hintansa väärtejä (ja enemmänkin).

    keijukainen: ei ihme, kun paletit muuttuivat postauksen tekohetkelläkin ;D

    ReplyDelete
  9. Toi irrottaminen pyöreiden kanssa on ihan överihelppoa. Jos sattuu omistamaan Make Up For Everin luomivärejä, ne saa samalla tavalla pohjastaan irti käyttäen Inglotin kannen magneettia. :D Ne on todella vahvat magneetit, mutta kannattaa ottaa varovasti ettei raavi kannella luomivärin pintaan naarmuja.

    Laskinkohan, että kolme samaa sävyä omistan kuin sinä, mulla on yhteensä vain ne 20. Toisaalta mä ostinkin Inglotista juuri sellaisia, mille on tarve. Ois älyttömästi nättejä sävyjä, mutta kun löytyy lähes vastaava kotoa, en viitsi ostaa - siksi olen ostanut just jotain kirkkaan keltaista sun muuta, mitä en varmaan ostaisi erillisnappeina. Pelkään vähän, että kun Inglot tulee Helsinkiin, ostan luomivärejä vielä lisää niin, että mulla on kohta iso torni niitä kymmenen paletteja... :D

    ReplyDelete
  10. Ai nam miten herkkuja sävyjä ja ihana kokoelma Inglotin luomivärejä! Löysin useampiakin sävyjä, jotka tahtoisin myös itse, mm. Pearl 419. Yllättäen alkoi tehdä siis mieli käväistä Inglotin liikkeessää.. ihan vähän vain.. tää ei tiedä hyvää :)

    ReplyDelete
  11. Oih kuinka ihana kissa! :)
    Kauniin pigmenttisiä ovat Inglotit..

    ReplyDelete
  12. so many pretty colours! I love the black gold one

    ReplyDelete
  13. Wow you have so pretty colours :-)

    ReplyDelete
  14. Ohh wow. I totally envy your inglot collection. I loved Inglot when I tried it in NYC, and would totally be hoarding it if I had one near my house lol

    ReplyDelete
  15. I need to Google this Inglot brand :) Those colours are gorgeous! & who doesn't love to make their own palettes?! xx

    ReplyDelete
  16. Täytyy oikein huolella tutkia vielä noita värejä, mutta HERRA TIKRU VIE TAAS HUOMIONI TÄYSIN, onpa uskomaton kisseli! Looooooooooveeeesssss.

    ReplyDelete
  17. Moi,
    ihana inglot-pläjäys. Mä kävin kotikotona kahden 10-paletin kanssa ja sain hurmattua talon emännän. Sanoivat kotona, ettei mun pitäisi tehdä työkseni mitä teen nyt, vaan myydä meikkejä kun paasasin niin innoissani paleteista :) "ja siis nämähän on tosi käteviäkin, kun näissä on magneetit ja jämäkät kuoret eikä oo pelkoa että reissussakaan rähjääntyisi".
    Mulla oli just synttärit ja sain rahaa, jolla pitää ostaa sellaista, mitä ite haluan. Jostain syystä välähti pari uutta kymppipalettia silmissä... Mmmm!

    Ite irrotan värit pinsetin toisella hampaalla. Pitäisi varmaan siirtyä johonkin pienempään, kun välillä sohlaan sinne värinkin puolelle.

    ReplyDelete
  18. Ihanaa, kissa ja Inglot samassa postauksessa! <3

    ReplyDelete
  19. Your cat looks so fluffy and adorable *_*

    Beautiful EOTDs. And I think AMC 65 is calling my name. :D

    ReplyDelete
  20. 446 is beautiful! Love the looks, too.

    ReplyDelete
  21. Sonia: No se pelko tosiaan on, kun Inglot on liian lähellä ;D Tosi näppärät olivat kyllä reissussa, sai tehtyä ihan mitä meikkejä vain mieleen tuli <3

    Phyrra: Thank you :)

    Mer.: Thank you :) Tikru is <3

    Badbomben: Heh, kissa+Inglot = <3

    Emma: :D

    Vanity: Hihii. Minulle käy aina samoin toissa blogeissa, eläimet vievät huomion :D

    Mary-Cate: And the quality is good & prices reasonable :D

    Misstat: I hope you will get one near your home someday too :D It was in your blog where I first heard about this brand!

    Graphology & KittenMittens: Thank you <3

    Anur: kiitos :)

    Hanna: Heh, Inglot on vaarallinen paikka ;D

    ReplyDelete
  22. Paljonko matkapaletit maksavat? Minkä numeroinen väri on tuossa kuvassa, jossa on kaikki inglot-palettisi, vasemmanpuolimmaisin kymppipaletti ja toinen väri alhaalta katsoen (luumu?)? Onko Inglotilla sammalen- ja oliivinvihreitä värejä? Ihania nuo sun paletit!

    ReplyDelete
  23. Niina: Matkapaletti on 35€ ja sisältää 6 luomiväriä :) Aivan ihanat olivat reissussa!

    Tuo luumu on AMC shine 40, värejä tosiaan löytyy hirmuisesti. Nyt en tarkemmin oliivin- ja sammaleenvihreän valikoimia muista... Värit ovat kotona vielä kauniimmat kuin kaupassa :D

    ReplyDelete
  24. Mulla on on näitä inglotin luomivärejä myös kauheay määrät.
    Olen muuten pitänyt laadusta, muuta nuo shine luomivärit eivät meinaa pysyä millään. Miten sinä saat ne pysymään luomilla?

    ReplyDelete
  25. Tahmainen primer (esim Detrivore) ja töpöttelytekniikka ainakin toimivat :) Toki siveltimelläkin on vaikutusta siihen, miten voimakkaaksi sävyn saa. Tykkään kyllä enemmän Pearl-koostumuskesta, se on vain niin pehmoinen ja hyvin levittyvä <3

    ReplyDelete
  26. Hi, would you mind sharing the dimensions of this palette? (Width, depth, and length?) I am considering purchasing this item but don't know if it's really what I want.

    Great inglot collection, by the way!

    ReplyDelete
  27. The inside dimensions are: 11,6x8,9cm, outside dimensions: 11.9x10cm. Depth outside: 0.8 (the part where you put the eye shadows)/1.4cm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much!
      These are a great size.
      I wish I could purchase these online. For some reason Inglot does not list them under their palettes.

      Delete
    2. Oh, I have two more questions -- do you find these palettes to be durable for travelling? Does it make a difference if you are using the inserts or not?

      Delete
  28. It's durable :D I don't use the inserts at all.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Nea, thank you for all your help. I've just ordered a couple of these palettes off eBay. I'm so excited!

      Delete
  29. Hi Nea, I wanted to let you know that my quest for the perfect freestyle palette ended with the Inglot travel palette. Thank you so much for all your help. Now my next mission is to try some Inglot eyeshadows. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "