Skip to main content

Trind Caring Colors nail polish: new green (CC136)

I've been SO LAZY with my nails... So my nais are in terrible shape. Maybe I'll more interested for now on, I even got one new nail polish ;)

I LOVE Trind caring Color nail polishes, these are so opaque and I really seem to like their colors too. This time I saw the new autumn colors and there was a green, and it really is green and not just greenish. YAY! It was almost a one coater but I used 2 for the picture.

Olen ollut NIIN laiska kynsieni suhteen lähiaikoina... Ihan karmeassa kunnossakin, huh! Ehkäpä nyt taas innostun ja tulipa jopa hankittua yksi uusi lakkakin ;)


Trindin lakat ovat kovasti mieleeni, latu on todella peittävä ja väritkin tuntuvat minua kovasti miellyttävän. Tällä kertaa huomasin syksyn uudet värit ja vihreän, joka on vielä oikeasti vihreä eikä vain vihertävä. Jihuu! Lakka oli lähes peittävä jo yhdellä kerroksella mutta käytin kuvaan kaksi kerrosta.
Hintaa lakalla oli 9.50€.Have you ever tried Trind nail polishes?

Comments

 1. Oh I don't know this brand. I love to see new brands on blogs. It seems to be a really cool color and you applied it really well. And the bottle is original.

  ReplyDelete
 2. Moi,
  mä oon kanssa jossain kynsilakkamasennuksessa. En jaksa vaihtaa lakkoja moneen päivään ja olin jopa ihan nakukynsillä melkein viikon (kauhistellen joka päivä miten karmeilta ne näytti)

  ReplyDelete
 3. Emma: Jep, sama täällä! Olin viikkoja ilman lakkaa ja kynnet olivat ihan järkyt, sen jälkeenkin ihan naturel-lakan kanssa. Oikeastaan nyt ihan kiva saada taas vähän väriä kynsiinkin :D Yleensä lakkaan telkkaria katsoessani mutta digiboxi hajosi kesällä ja sen myötä myös töllö on jäänyt lähes katsomatta. Hyvä muuten mutta ei kynsille ;)

  Rebie: These are not sold in many countries, and the colors are not that unique, but I really like these <3

  ReplyDelete
 4. Oih ihana vihreä lakka! Tulee ihan joulu mieleen. <3

  ReplyDelete
 5. That is a very pretty green, love the colour :-)

  ReplyDelete
 6. I don't know that brand too, but it looks great, love the colour :)

  ReplyDelete
 7. Serafia: Tämä on IHANA!

  graphology: I love greens :D

  CelyFrenchie: I really love it too <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…