Monday, September 6, 2010

Trind Caring Colors nail polish: new green (CC136)

I've been SO LAZY with my nails... So my nais are in terrible shape. Maybe I'll more interested for now on, I even got one new nail polish ;)

I LOVE Trind caring Color nail polishes, these are so opaque and I really seem to like their colors too. This time I saw the new autumn colors and there was a green, and it really is green and not just greenish. YAY! It was almost a one coater but I used 2 for the picture.

Olen ollut NIIN laiska kynsieni suhteen lähiaikoina... Ihan karmeassa kunnossakin, huh! Ehkäpä nyt taas innostun ja tulipa jopa hankittua yksi uusi lakkakin ;)


Trindin lakat ovat kovasti mieleeni, latu on todella peittävä ja väritkin tuntuvat minua kovasti miellyttävän. Tällä kertaa huomasin syksyn uudet värit ja vihreän, joka on vielä oikeasti vihreä eikä vain vihertävä. Jihuu! Lakka oli lähes peittävä jo yhdellä kerroksella mutta käytin kuvaan kaksi kerrosta.
Hintaa lakalla oli 9.50€.Have you ever tried Trind nail polishes?

7 comments:

 1. Oh I don't know this brand. I love to see new brands on blogs. It seems to be a really cool color and you applied it really well. And the bottle is original.

  ReplyDelete
 2. Moi,
  mä oon kanssa jossain kynsilakkamasennuksessa. En jaksa vaihtaa lakkoja moneen päivään ja olin jopa ihan nakukynsillä melkein viikon (kauhistellen joka päivä miten karmeilta ne näytti)

  ReplyDelete
 3. Emma: Jep, sama täällä! Olin viikkoja ilman lakkaa ja kynnet olivat ihan järkyt, sen jälkeenkin ihan naturel-lakan kanssa. Oikeastaan nyt ihan kiva saada taas vähän väriä kynsiinkin :D Yleensä lakkaan telkkaria katsoessani mutta digiboxi hajosi kesällä ja sen myötä myös töllö on jäänyt lähes katsomatta. Hyvä muuten mutta ei kynsille ;)

  Rebie: These are not sold in many countries, and the colors are not that unique, but I really like these <3

  ReplyDelete
 4. Oih ihana vihreä lakka! Tulee ihan joulu mieleen. <3

  ReplyDelete
 5. That is a very pretty green, love the colour :-)

  ReplyDelete
 6. I don't know that brand too, but it looks great, love the colour :)

  ReplyDelete
 7. Serafia: Tämä on IHANA!

  graphology: I love greens :D

  CelyFrenchie: I really love it too <3

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails