Friday, September 3, 2010

MAC Leopard Luxe FOTD & Utterly Game blushI'm usually not this interested in golden browns so maybe it's just that promo picture with a cat, lookimg a lot like my Tikru ;D Just kidding, of course. I wanted to test Lithe, it looked quite perfect and it was. But not The nude I was looking for, Lithe is too yellowish/orangey for my skin tone. But I did find the perfect blush!

The blush was gorgeous... I love MAC Dainty Mineralize blush and Utterly Game was a gorgeous peachy blush. Mineralize blushes cantain silicones and silica but I still really like these. I try not use them daily and I haven't noticed any problems with my skin.

Yleensä en niin kullanruskeista sävyistä välitä mutta niinpä vain MACin Leopard Luxet kiinnostavat. Mahtaako olla se ihana promokuva, jossa Tikrun näköinen kissa ;) Halusin nyt testata Lithe-pigmentin, näytti siltä että voisi olla täydellinen nude... ihan kiva olikin mutta kuitenkin liian oranssihtava/kellertävä minulle. Hiukan lämpimämmällä iholla varmaan parempi. Onneksi kuitenkin löysin täydellisen poskipunan!


MACin Dainty Mineralize on lempiposkipunani ja Utterly game on sen upea persikkainen kaveri :D Tiedän, että Mineralizet sisältävät silikonia ja silicaa, mutta onneksi olen näitä pystynyt kuitenkin käyttämään (kunhan en ihan päivittäin). Mineralize-poskipunien uusi hinta Suomessa on 23,20€.


face
-Meow Flawless Feline foundation, frisky Mau
-MAC Utterly game mineralize blush/ Leopard Luxe

lips
-MAC Wildly Refined lipglass/ Leopard Luxe

eyes
-Detrivore primer
-MAC Lithe pigment/ Leopard Luxe (lid, brow bone)
-Inglot khaki eyeshadow (crease)
-MAC Desires&Devices Superslick eyeliner/ Burmese Beauty
-LashStiletto volume wpI tried MAC Superslick eyeliner for the first time yesterday. It was very good but I had some problems when applying it, I'm just so used to gel liners :D My lashes were covered with the eyeliner, oops, need to be more careful. It also needs a good makeup remover, it's like eyeliner lacquer. It did stay very well, I tested it in Zumba too, and I loved the color.

Olen nyt testannut MAC Superslick-rajausväriä pari kertaa. Ihan hyvältä tuntuu mutta olen niin tottunut geelirajauksiin, ett harjoittelussa menee vielä aikaa... Ripset ovat olleet molemmilla kerroilla myös rajausvärissä eli varoivainen täytyy olla. Hyvät putsarin vaatiin myös, tämä on kuin "rajauslakka". Pysyi aivan moiteettomasti, testasin Zumbassa ;). Väri oli myös ihana.


edit: MAC Ripe Peach & utterly game comparison:

They look more similar in picture than they look irl. Ripe Peach is lighter and peachier.


19 comments:

 1. Pretty! I love the colour combination on your eyes, very beautiful :)

  ReplyDelete
 2. Maaan, why does it have to have silicone? I was interested in Pet Me and Utterly Game.

  ReplyDelete
 3. Morrigan & Anita: Thank you <3

  Rachel: Yes, why :P I still love them, can't help myself :D Pet me was lovely too and this Utterly Game is prefect for me.

  ReplyDelete
 4. SilhouetteScreams: Thank you :D I love it! It's now my peachy favorite and Dainty is my pink favorite.

  ReplyDelete
 5. Tulipa mieleen että onko Utterly game sun mielestä kovin samanlainen kuin Ripe Peach? Muistaakseni sulla on RP :) Ja laitoiko merkille oliko Pet Me kovin lähellä Daintya? Ainakin Pet Men jostain swatchista tuli sellanen kuva että ois Daintyn tyyppinen vähintäänkin jos ei ihan samis.

  ReplyDelete
 6. keijukainen: swatchaan sinulle RPn ja Utterly gamen viim. huomenna :) Aika samanlaiset mutta eivät sama sävy, PR on vaaleampi ja persikkaisempi. Pet Metä olen testannut kädelle pari kertaa eikä ole ainakaan tullut Dainty yhtään mieleen... Vierekkäin en ole testannut.

  ReplyDelete
 7. Kiitokset :) Mustakin tuossa sun kuvassa PR näyttää hyvin paljon persikkaisemmalta kuin RP. Mulle tuli itseasiassa siitä mieleen joku Meow'n poskari, mutta en saa nyt päähäni mikä, ehkä Limbo tai Hang Up, en oo nyt ihan varma. Mutta tuohan on paljon satiinisempi ja Meow'n poskarit kimaltavampia.

  Ärsyttää kun mun Helsingin reissu peruuntui viime viikonlopulta, en pääsekään katsastaan paikan päälle Felinejä. Lähinnä tosin noi poskarit kiinnostikin.

  ReplyDelete
 8. Kuvat lisätty :) Poskipunien osto ilman iholle testaamista on tosiaan aika hankalaa.

  ReplyDelete
 9. Kiitos vielä vertailukuvasta!

  Jännä juttu, jotenkin olin aatellut et nimenomaan PR olisi se persikkaisempi, mutta tuossa kuvassasi siinä näyttäisi olevan lähes kuparinen häivähdys verrattuna RP:n sävyyn. Onko tuo RP muuten ihan puhtaasti se persikampi puoli vai sekoitus?

  On ne kuitenkin niin lähellä toisiaan että pakko ehkä kuitenkin säästää rahat VV:n varalle ;) Paitsi että sit oli vielä se Pet Me ja tarvisin ihan peruspinkin poskarin.. Ähh miksei Suomessa voi olla palautusoikeutta MACeilla :/

  ReplyDelete
 10. Ripe Peach on puhtaampi ja vaaleampi persikan sävy, Utterly Game taas hieman tummemmpi ja oranssimpi. Utterly gamen koostumus on ihan mahtava, pehmoinen ja helppo käyttää. Ripe Peachista swatchasin sekoituksen.

  Voihan VV, se on kukkaroni surma!

  ReplyDelete
 11. Hei nyt loppui tuo yllyttäminen! :D Joka puolella kehutaan miten upea koostumus näissä Felinen mineraaliposkareissa on ja pigmenttiä riittää jne. Ois kyllä upeat perusposkarit valmiina kun hankkisi molemmat Utterly Gamen ja Pet Men.

  Jotenkin tykkään siitä, etteivät ole hurjan kimalteisia, vaan paremminkin satiinisia. Jauhemaiset mineraaliposkarit kun on usein niin kimaltavia, että nämä toisi kivaa vaihtelua niihin. Ääh miksi mä jo puhun itseänikin ostamaan noita?? :D

  ReplyDelete
 12. Niin piti lisätä vielä, että Fyrinnaella on tosin noita satiinisempia poskareita jauheena, mutta ei juuri noita FF:n sävyjä.

  ReplyDelete
 13. Onko nuo poskarit muuten edelleen 22 euroa vai onko hinnat nousseet? (Ai miten niin oon jo ostomielellä :P)

  ReplyDelete
 14. Hinta taisi olla noussut (eivät olleet tasahintoja) mutta en muista ihan tarkkaan, kuittikin kadoksissa.

  ReplyDelete
 15. Oiskohan se nousu sitten vain alvin nousun verran jos eivät ole tasasummia enää. Silloinhan se ois 22,20e mineraaliposkarista. Toki on mahdollista, että hintoja on nostettu siinä sivussa vähän enemmänkin.

  Ihmettelinkin muuten sen rajausvärin hintaa, minkä mainitsit, kun siinä oli jotain senttejä päällä.

  ReplyDelete
 16. Added some Ripe Peach & Utterly game pictures to this post yesterday :)

  keijukainen: Kuitti löytyi ja hinta (23,20€) lisätty postaukseenkin.

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails