Skip to main content

Biozell uutuuksia

*I got some Finnish hair care products for review purpose, this post is only in Finnish*

Sain testiini muutamia tuotteita kotimaisesta Biozell-sarjasta. Etukäteen tuotteista kiinnosti erityisesti muotoiltava hiuskiinne, intensiivisävyteestä taas ajattelin etten uskalla edes kokeilla mutta sekin ylätti positiivisesti! Laitan ensin tuotteiden "lupauksia", jotka ovat onneksi ihan realistiset. Tästä tukasta kun ei saisi millään keinolla 500% tuuheampaa. *heh*



Biozell B Professional-muotoiltava hiuskiinne:

"Kotimainen Biozell B professional-muotoiltava hiuskiinne antaa hiukselle ammattimaisen, pitkäkestoisen ja voimakkaan tuen. B Professional tekee hiukset luonnollisen kiiltäviksi ja lähtee helposti harjaamalla pois. Hiuskiinne kuivuu nopeasti mutta hiuksia voidaan vielä muotoilla kiinteen suihkuttamisen aikana ja sen jälkeenkin. Hiuskiinteessä on kosteus- ja UV-suoja sekä miellyttävän raikas hypo-tuoksu, joka on turvallinen vaihtoehto myös allergikoille."

Tykkään tästä todella paljon! Silikonia sisältää mutta yritän muutenkin välttää hiuskiinteiden suihkuttamista kasvojen iholle sekä niiden hengittämistä. Tuote on tosiaan pitävä mutta ei tee hiuksia koppuraksi. Tuoksu on miellyttävä. Pysyi hyvin mutta ei toki tietenkään märkälakan (esim. Cutrin Chooz Fix It Spray) veroisesti, käytänkin tätä enemmän muotoiluun ja sen jälkeen laitan vielä Fix it Spraytä. Polkkatukkaani tämä olisi ollut ihan täydellinen tuote mutta nytkin loistava muotoilutuotteena!

koko: 100 ml aerosolipullo, hinta noin 4€

inci: achocol denat, dimethyl ether, butyl ester of PVW/MA copolymer, aminomethyl propanol, glycerin, triethyl citrate, PEG-12 dimethicone, panthenol, ethylhexyl dimethyl PABA, aqua, parfum

Biozell kuivashampoo:

"Kuivashampoon kevyt koostumus sopii kaikenvärisille hiuksille- edes tummiin hiuksiin ei jää ikävää vaaleaa puuterimaista kerrosta. Tuote poistaa tehokkaasti hiusten rasvaisuutta ja auttaa raikastamaan hiuksia pesukertojen välissä. Se on myös erinomainen muotoilutuotteena antaen hiuksille kuoheutta ja volyymiä."

Hiukseni ovat piikkisuorat, hennot ja lyhyeksi leikatut (lyhenivät melkoisesti vielä viime kerrasta). Käytin tätä illalla (aamulla pestyihin hiuksiin) ja sain kivasti "rockhenkeä" eli hiukset todellakin saivat volyymiä! Muita kuivashampoita en ole testannut mutta tämä on ainakin miellyttävä tuttavuus. Testasin myös mieheni tummaan tukkaan (taisi muuten pitää minua ihan hulluna TAAS ;) enkä huomannut puuterimaisuutta. Olisi tämäkin ollut ihan huippu vähän pidempään tukkaan!

koko: 100 ml aerosolipullo, hinta noin 4-5€

inci: butane, probane, alcohol denat, solanum tuberosum (potato) starch, aluminium starch octenylsuccinate, isopropyl myristate, aqua, cocotrimonium methosulfate, hydrated silica, parfum

Biozell intensiivisävyte:



" Kotimainen Biozell tuo päivittäistavarakauppoihin ammattilaistason intensiivisävytteet, joita aikaisemmin on totuttu ostamaan lähinnä kampaamoista. Intensiivisävyte on hajusteeton suoraväri, joka ei sisällä ammoniakkia. Nostopohjapullossa oleva sävyte on käyttövalmis vaahto, jota on erittäin nopeaa, helppoa ja turvallista käyttää. Sävy kestää hiuksissa useiden pesujen ajan mutta ei jätä juurikasvua.


Sävy: Viileä Vaalea


Biozell Intensiivisävytteet on kehitetty yhteistyössä hiusalan ammattilaisten kanssa. Värimassan ainutlaatuiset mikropigmentit lukkiutuvat tehokkaasti hiukseen toimien sävyttäjänä, värinvirkistäjänä tai -tasoittajana. Intensiivisävytteellä voi syventää hiusten omaa väriä tai pidentää värin kestoa kampaamokäyntien välillä. Intensiivisävytettä voidaan myös sekoittaa shampoon tai hoitoaineen joukkoon antamaan lisähekua tai kirkkautta värille.


Valaistus on hassu, purkit eivät ole oikeasti kellertävät.

Värivaihtoehtoja on kolme: Suklaan ruskea ja Lämmin punainen sävyttävät, hoitavat ja antavat loistavan kiillonhiuksille; Viileän vaalea kirkastaa vaaleat ja harmaat hiukset ja neutraloi keltaisuutta."

En ole sävyttänyt vaaleita hiuksiani itse koskaan. Silloin kun nämä olivat punaiset/punertavat, sävyttelin useinkin. Olen vain niin tarkka väristä, että harva kampaajakaan saa päähäni oikeaa sävyä ;) En pidä kellertävästä sävystä ja nyt olenkin vihdoin löytänyt kampaajan, joka saa värin viileämmäksi. Parin viikon päästä tukka menee vielä hieman platinaisemmaksi ja niinpä minulle jo suositeltiin hopeashampoota. En kuitenkaan innostunut moisesta, minulla on vallan mainiot shampoot ja mistäpä minä silikonottoman hopeashampoon taion? Tämä tuote ja sen Viileän Vaalea sävy tulivat siis kuin tilauksesta :D Käytän ainakin nyt alkuun shampoon/hoitoaineen seassa ja annan vaikuttaa hetken, jatkossa ehkä uskallan kokeilla yksinäänkin. Värieroa en vielä huomaa, eikä se tarkoitus ollutkaan, eiköhän tämä kirkasta väriä juuri sopivasti kuitenkin. Tuote tuntuu todella riittoisalta, varsinkin näin shampoon seassa käyettynä.

Hinta: 7-8€

Yhteenveto:

Todella hyviä tuotteita! Rehellisesti sanottuna nämä olivat monta kertaa paremmat kuin uskalsin toivoakaan :)

Comments

  1. Minkälainen tuoksu tuossa kuivashampoossa on ja jääkö ihan hirveästi leijumaan ilmaan käytön jäljiltä?

    ReplyDelete
  2. jotenkin ainut kerta kun on käynyt näin, noista on menny koko fiilis kun niitä on nyt näkyny niin monessa blogissa testissä, en vaan suostu testaamaan yhtäkään noista tuotteista :)

    ReplyDelete
  3. Nyt meni kyllä hermot, viestini katosi >:/

    Keijukainen: On tässä jonkin verran kyllä tuoksua ja jää leijumaankin... Vaikea sanoa, minulle ei liikaa. Testasin nyt taas ja on tämä kyllä kiva, saattaa tulla jopa kovempaa käyttöön kuin luulin! Kiva, kun saa marketista, en tällaisesta tuotteesta ole kovin paljoa valmis maksamaan.

    Ruu: Onhan näitä näkynyt... Ehken itse olisi näitä ostanut, jos en olisi mistään tuotteista lukenut. Kaikkea tarjottua en testiin ota, jos tuote ei kiinnosta niin ei kiinnosta. Esim. silikonishampoolle ei juuri käyttöä olisi, ellei merkki olisi erityisen houkutteleva. Silloin voisin ehkä pruuvata :D Näistä kiinnostuin "muotoiltavasta hiuslakasta" mutta yllättäen väri olikin suosikkini (sitä en luvannut edes testaavani).

    ReplyDelete
  4. mili: Soksella nämä jo bongasinkin! Olen kyllä tykännyt :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "