Skip to main content

Attitude ekopuhdistustuotteita

*This post is about Attitude ecological home cleaners and it's only in Finnish. If you see this brand in your country, I recommend to try these excellent products.*

Olen ennenkin hehkutelut Attituden pesutuotteista ja olinkin todella iloinen, kun minulle tarjottiin näitä lisää testattavaksi :) Tikrunkin mielestä testaaminen oli huisin hauskaa, se tosin taisi pitää erityisesti laatikosta. *heh*



Attitudea myydään jälleenmyyjien lisäksi myös Ecodeal-nettikaupassa! Mainio juttu, kaikilla kun ei ole Ruohonjuurta (tai muuta jälleenmyyjää) lähellä. Sain myös oman lukijoille annettavan alekoodin verkkokauppaan, koodilla fashioned saa tilauksestaan -10%. En saa koodin käytöstä provikoita :)

Tässä hiukan kommenttia Attituden tuotteista, osan sain testiin ja osan olen ostanut itse. On suosikkini ekopuhdistussarjoista: pullot ovat kauniit, tuoksut ihanat ja mikä tärkeintä, tuotteet ovat oikeasti todella hyvät!



Bathroom Mold&Mildew:
The Best! Ihan loistava tuote vessan/kylppärin pesuun: puhdistaa tehokkaasti, raikastaa (tuoksuna Teepuuöljy & Lime) eikä "myrkytä" käyttäjäänsä. Parasta on kuitenkin se, että pysyy kaakeliseinällä valumatta pois ja näin kaakelit saa helposti ja nopeasti puhtaiksi. Tätä minulla on aina kaksi pulloa jemmassa, en ota mitään riskiä, että tämä loppuisi :D

'



Ikkunasuihke:
Hyväntuoksuinen (ei haise etikalta, kun moni muu ekoversio) ja on muutenkin teholtaankin parempi. Tätä olen käyttänyt jo pidempään eikä ole aikomuksia vaihtaa toiseen :D Pullokin on niin kaunis, rakastan perhosia!



Suihkutilasuihke/ Daily Shower:
Tuoksuu ihanalta mutta en kovin usein käytä, Mold&Mildew on vain niin mieleeni. Käytän tätä kylpyammeen pikapesuun.



Yleissuihke:
Yleissuihketta käytän lähinnä keittiössä, tuoksu on ihana Laventeli & Greippi. Hyvin puhdistaa :)



Pyykinpesuneste:
Ihanan raikas tuoksu! Olen ennen käyttänyt vain tuoksuttomia pesuaineita mutta tämä ei ole liian voimakas :) Sain tuoksun Ylang-Ylang & Mandariini, joka on miellyttävä mutta itse ostan seuraavaksi varmaan Laventeli & Greippin. Ostan siis uudelleenkin, pyykistä tulee ihanan raikkaan tuoksuinen mutta kuivuttuaan en huomaa mitään tuoksua (ja hyvä niin).



Huuhteluaine:
En ole käyttänyt huuhteluaineita vuosiin, enkä ole sitä kaivannutkaan... Nyt olen testannut tätä petivaatteiden pesussa ja olen pitänyt tuoksusta (Ylang-Ylang & Mandariini) paljon. Täytyy myöntää, että pyykki on tämän jälkeen ihanan pehmoista, taidan jatkossakin käyttää tätä osalle pyykistä :D En huomaa tuoksua kuivissa vaatteissa (hyvä juttu).



Astianpesuaine:
Toimii hyvin, tuoksuu ihanalta (Greippi & Bergamotti) ja pulloa kehtaa varmasti pitää näytillä! Itse tosin täytän tämän tapaista Cult Designin pulloa:



Näitä Cultin pulloja saa myös suomenkielisenä, eri värisinä ja myös isompana astianpesuainekokona.


Attitude oli ja on yhä suosikkini ekopuhdistusainesarjoista. Näiden lisäksi käytän muilta merkeiltä BioD-yleispuhdistusainetta lattioiden pesuun ja Ecoverin wc-putsaria pönttöihin. Käytän ainoastaan ekopuhdistusaineita, ne ovat paremmat iholleni, nenälleni, lapsille, luonnolle ja Tikrun tassuille :D

Comments

  1. I just love seeing your kitty check everything out too :)

    ReplyDelete
  2. Oivoi muistathan että pyyhkeitä pestessä ei saisi käyttää huuhteluainetta, huonontaa pyyhkeiden imutehoa ja lyhentää käyttöikää.

    Muuten kyllä ihan mielenkiintoista lukea vaihtoehtoisista pesuaineista, varmaan voisi seuraavaksi testailla näitä..

    ReplyDelete
  3. Minna: kiitos vinkistä :D On tosiaan aikaa, kun olen huuhteluainetta käytellyt! Muutin tekstiin "petivaatteet", siinäkin olen testaillut ja en halua huonoja vinkkejä sentään antaa :)

    KittenMittens: Tikru wants to do everything with us, but he is especially interested in the fridge. I wonder why ;D

    ReplyDelete
  4. Kiva kuulla et nää on oikeastikin hyviä! Oon ajatellut kokeilla jo jonkun aikaa, koska hiilineutraali ja muutenkin ekologinen kodinpuhdistus kuulostaa hyvältä. Etenkin tuo yleissuihke houkuttelis (tähän ei mitenkään liity se, että rakastan pandoja :)


    (PS. oon alotteleva kosmetiikkablogaaja osoitteessa bab5b.blogspot.com ois kiva kuulla prannusehdotuksia kokeneemmalta ^^)

    ReplyDelete
  5. I've never used the fabric softerner - I just do not see the point of it. But I would like to say: detergents sold in Western Europe are not the same quality as the ones sold to us. Ours are made in Poland and the ingredients are not the same. Neither is the result... Crap.

    ReplyDelete
  6. oi voi kuinka tilru onkin taas oma ihana itsensä :D

    ReplyDelete
  7. voiko nimenkin kirjoittaa väärin, kyllä voi :(

    ReplyDelete
  8. I don't see any of those products arround here,Nea.One thing that available here is that tabby kitty!:) Oh,Tikru looks soo handsome!I start falling in love with him..

    ReplyDelete
  9. Lovely CosMe: Tikru is so handsome, my little baby <3 ;D

    Ruu: No ihan hyvin voi :D Itse kirjoitan sen usein Tirku. *heh*

    LiisK: crap :P

    Ava: kannattaa tosiaan testata! Kivat pullot ovat myös lisäbonus :D Katsaon blogia, kunhabn taas pääsen arkeen kiinni :)

    ReplyDelete
  10. edit: apua, mitkä typot. laitetaan rankan Kiinapäivän piikkin, eikös ;)

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "