Thursday, October 14, 2010

S.A.V.E. shampoo & shower gel

Briefly in English: I got a few S.A.V.E. products, a shampoo and a shower gel,  for review purpose and I really love these products! The sizes are huge (400 ml) and products are not at all too watery. Products are Ecocert certified and excellent, the shampoo is in fact my favorite ecological shampoo. If these are sold in your country, I can recommend to try :D

Sain testiini S.A.V.E. sarjasta shampoon ja suihkugeelin. Erityisen iloinen olin päästessäni testaamaan shampoota, sillä olinkin sitä jo monta kertaa Ruohonjuuressa kuolannut mutta en vain saanut päätettyä kumman version ostaisin :D

"S.A.V.E on sarja aitoa, Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, jonka tuotteet perustuvat Alppien tyrnimarjaan, luomutuotettuun piparminttuun, kamomillaan, karitevoihin, oliivinlehtiin, auringonkukkiin. sekä tuoksuihin, jotka ovat 100% luonnollisia. Tuotteemme eivät sisällä väriaineita, parabeeneja, silikoneja, GMO-, ALS- tai SLS-aineita."

Shampoo Protecting on pinkissä pullossa oleva, normaaleille ja rasvoittuville hiuksille tarkoitettu versio. Toinen vaihtoehto, Shampoo Nourishing, on tarkoitettu kuiville hiuksille ja löytyy ruskeasta pullosta. Ilokseni voin todeta, että vihdoinkin löytyi hyvä ekoshampoo, joka ei ole liian vetistä! Muutenkin ihana tuoksu (kirpeä, "pinkki" tuoksu), vaahtoaa ja pesee hyvin. Hiukset eivät jää kuitenkaan liian narskuviksi, siitäkin plussaa. Koko perhe on tuotetta testannut ja siitä pitänyt, sopi myös loistavasti neidin pidempään tukkaan (omani kun on nykyään lyhyt).

Pullo on iso (400 ml), tuote riittoisaa ja hinta 12,90€. Tätä ostan jatkossakin, ihan mahtava löytö :D Suosittelen tuotetta erityisen lämpimästi!

Verbena-suihkugeeli oli toinen saamani tuote ja ihan mainio on tämäkin! Itse tosin olen vannoutunut palasaippuan käyttäjä mutta varsinkin reissuun otan nestesaippuaa. Tuoksu on ihana, raikas ja virkistävän kirpeä, tämäkään ei ole lirua ja vaahtoaa kivasti. Itse käyttelen pullon loppuun mutta ehkä en tarvitse lisää, kun en tämän tyyppistä tuotetta juuri käytä. Kaikki eivät kuitenkaan palasaippuoista välitä ja silloin tämä on erittäin hyvä vaihtoehto! Pullo on suuri, 400 ml, ja tuote riittoisa. Hintaa tuotteella on 9,90€.

Jos et asu jälleenmyyjien lähistöllä, voit tilata myös Ecodealista ja koodilla "fashioned" saa tilauksestaan 10% alennusta.

Oletko ehtinyt näitä jo testaamaan?


5 comments:

 1. Never heard of this product, sounds really cool!
  Nice review.

  www.the-blisslist.com
  We've been away but we're back and we've missed you! Hope you can stop by and check out the latest blog post :)

  ReplyDelete
 2. Ei nyt liity tähän postaukseen, mutta kirjoitan kuitenkin.

  Onko sulla noi We Care Iconin huulikiillot vuotanut? Mulla vuotaa. Suljen putilot ihan kunnolla, mutta silti aina kun avaa niin on kierteet ihan huulikiillossa. Mä en oikein kovin pidä siitä. Mulla on 2 huulikiiltoa tuolta sarjalta ja molemmat on tollasia.

  ReplyDelete
 3. Serafia: Jep, sama homma. Harmi kun muuten on niin loistava ja täydellinen sävykin löytyi... Tuota ei ihan joka taskuun viitsi pistää, kun suttaa :P

  Jonesy: this product really is great :D

  ReplyDelete
 4. Blogissani on sulle pikkuinen palkinto :)!

  ReplyDelete
 5. looks like great products
  come follow xoo

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails