Thursday, October 28, 2010

Whipped shea & some random pictures

I had whipped shea with olive from Vihreä Kosmetiikka (=Green Cosmetics) last winter but I tried some cheaper ones meanwhile... Unfortunately the ones I tried were not as soft as this one so this time I bought it again. Last time I had olive & shea but this time I wanted to try rose & shea :) I use this on my kids cheeks and even my hands. This is so soft and melts on skin, I love it! I've heard that it's easy to make whiped shea but I'm just too lazy. LOL

Minulla oli käytössäni tätä Vihreän Kosmetiikan vaahdotettua sheaa viime talvena mutta tässä välissä testailin halvempia versioita... Eivät valitettavasti olleet kuitenkaan yhtä hyvin kuin tämä ja nyt hankin taas talvea vasten uuden. Viime kerralla käytössä oli oliivi-versio mutta nyt haluasin testata ruusua :) Käyttelen tätä kuivalla iholla, esim. lasten pakkasen kuivattamila poskilla (sekin aika taitaa taas pian olla edessä :P). Vaahdotettu shea toki kuluu tavallista nopeammin mutta toisaalta käyttömukavuus on ihan eri luokkaa: tämä suorastaa sulaa iholle!  Kuulemma tätä on suht helppo tehdä itsekin mutta itse ostan ihan mielläni valmiina. *heh*. Tuotteen hinta on noin 15€ ja omani ostin Ruohonjuuresta. I really started to have a problem with my deodorants... I'd like to use natural ones but most just are no effective enough and some just stain black clothes too badly. This time tested Rexona Crystal "clear pure" and it really seems to be better with black clothes. I hope this "clear pure" would be unscented but unfortunately not, allthough the scent is ok and not too strong. Let's see if can I use this for longer pediods but at least in the moment I like it :)

Dödöt alkoivat tuottaa ongelmia, jotenkin tämä aika on ihan mahdoton: joskus on todella kylmä ja välillä taas lämpimämpää (=liikaa vaatteita). Ekodödöjä olisi kiva käyttää mutta tehot eivät aina ihan riitä ja samoin nyt erityisesti olen harmitellut sitä, että moni tahraa mustat vaatteet. Kaupasta mukaani tarttui Rexona Crystal "Clear Pure"-tuoksuna ja tämä tosiaan on parempi mustien vaatteiden kanssa :) Jotenkin toivoin tuoksutonta nimen perusteella mutta sitä ei valitettavasti ollut, ei kuitenkaan liian vahvakaan tuoksu. Ehkäpä siis kestän sen ja toivon, että ihokin tätä sietää... Eli ainakin vielä tykkään tuottesta, mahd. ihottuma toki muuttaa tilannetta ;) Aika moni deodorantti ei minulle sovi, valitettavasti.I also bought this pouch for eggs, we eat quite a lot of them and this was just so cute :D

Ja Sistustuksen PopShopista (Ruohonjuuren vieressä Turussa) tarttui mukaan tämä pussukka kananmunille. Syömme niitä melkoisesti ja tämä oli vain niin söpö!

Ja luomu kananmunia, ovat maultaankin parempia <3

Oi että muuten sieppaa "vapaan kanan munat", olen nyt pariin otteeseen törmännyt sellaisiksi väitettyihin ja kas kummaa, kanalan tunnus onkin häkkikanala :P Kananmunisa on siis leimat: 0FI=luomu, 2FI=lattiakanala ja 3FI=häkkikanala. Jatkossa suosin mahdollisuuksien mukaan luomua :) Kuvassa olevissa on toki luomutunnus, olen noihin häkkikanalamuniin törmännyt nyt useampaan otteeseen irtomyynnissä.


Candle holder is from Cult Design.


Tikru helps me when I'm blogging ;) I love my Nokia Booklet 3G mini laptop!

7 comments:

 1. very nice shopping dear...lovely stuff...I love Rexona deo..it's so nice.

  ReplyDelete
 2. The shea with the rose seems to be very good :-)

  ReplyDelete
 3. Ostin tuon samaisen rexonan ja ihan ok se on ollut. Ei nyt huippu, mutta menettelevä :) vaahdotettu shea kuulostaa ihanalta! pitäisi varmaan kokeilla, ruusustakin tykkäilen :)

  ReplyDelete
 4. Very nice pictures!!! Cute cat too...

  ReplyDelete
 5. Oletko kokeillut Pure Nuff Stuffin vaahdotettua sheaa ? ( tai vatkattua tai mitälie ;-) ) Itse tykkään kovasti, mutta en ole muita kokeillut muuta kuin testimielessä.

  ReplyDelete
 6. Miten toi munapussi siis toimii? Käytännössä. Meillä munat säilytetään jääkaapissa, sekä raa'at että tuoreet. Sori, olen vähän blondi tässä asiassa enkä ihan ymmärrä pussin ideaa. ;) Vai onko se siis esillepanoa varten, eli kun munat on keitetty niin ne on sitten pöydässä tuossa pussissa? *tuntee itsensä tyhmäksi*

  Näyttää tosi ihanalle tuo vaahdotettu shea, täytyy yrittää muistaa kokeilla sitä joskus. Itselleni oli yhdessä vaiheessa todella vaikeata löytää hyvää dödöä, silloin ei vielä kaikki nuo luonnonmukaisetkaan merkit olleet vielä niin lyöneet itseään läpi. Lähes poikkeuksetta kaikki normidödöt saivat kainalot kutiamaan ihan hulluna. Jouduin sitten pitkään käyttämään pelkkää kristallikivideodoranttia koska se oli ainoa minkä kainalot sietivät. Mutta se ei ole ihanteellinen joka tilanteessa. Nykyään pystyn taas käyttämään tavallisiakin, kumma juttu. Yritän tosin valita vähemmän ätäkät versiot. Kokeilussa nyt mm. Garnierin Mineral-sarjan dödö. Herbinan dödöt on muutes aika kivoja mielestäni, minusta sieltä hellävaraisimmasta päästä.

  ReplyDelete
 7. Mohn: Kanamunat (raakana) säilyvät jonkin aikaa huoneenlämmössäkin, me syömme nuo niin nopeasti vielä poiskin ;D Netistä äkkiseltään löysin, että noin viikon verran säilysivät näin mutta siitä en nyt 100% varma ole.

  krista: Thanks :)

  Heini: Ihan jees tämä Rexona tosiaan on :)

  Petriina: Sitä merkkiä en ole testannut ainakaan vielä. Näköjään yksi purkki vuodessa tuota meillä menee, lähinnä talvipainotteisesti :D

  graphology: shea is great for very dry skin <3

  Rakhshanda: Thank you :D

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails