Saturday, October 23, 2010

[EOTDs] with Meow Witch & Warlock (Halloween collection) & DISCOUNT CODE

I just got this CatCall newletter:

"Save 20% & Free Shipping This Weekend. Use 20% off Code:  AlienKitty

FREE SHIPPING OPTIONS:

This weekend enjoy Free Shipping with no coupon code required!  Just choose the appropriate Free Shipping option in the shopping cart.
 
Orders Shipping to:
USA: no minimum order required
Canada: $30 minimum qualifies for Free Shipping
International
: $75 minimum qualifies for Free Shipping (ja tämä tilaus toki ylittää tullin rajat, kannattaa pitää mielessä).

Halloween Colors disappear on Oct 31st. There's still time...Don't miss our Halloween Shoppe !

Zombies. Dance of Deatch. Witches. Warlocks. Aliens... oh, and did we mention that our ever elusive collection of Friday the 13th colors have returned for the month of October? 
 
Visit our Halloween Shoppe today for our complete lineup of ... well, all things spooky
 
 
 
 
 
 


_________________________________________


I posted EOTDs with MAC She Who dares duo yesterday and you can find my Meow-MAC comparison from here. The first EOTD is with blue Warlock and the green one with Meow Witch.

Eilen postasin MAC She who Dares-meikkejä ja tänään vuorossa Meowin samantyyliset sävyt. Yllä vielä linkki sävyjen vertailuun. Ensimmäinen meikki on tehty Warlockin kanssa ja toinen Witchin. Ihania kaikki, niin MACit kuin Meowitkin :D

face
-Emani Minerals Bisque
-MAC Peaches blush
-Alverde Anti-Ageing lipgloss Strawberry

eyes
-Meow Birdsong/ Simple Pleasures (lid)
-Meow Warlock/ Halloween (crease, lower lashline)
-MAC Blacktrack fluidline
-LashStiletto wp
face
-Emani Minerals crushed mineral foundation "Bisque"
-MAC Stereo Rose Mineralize as a blush
-Burberry Lipgloss "Nutmeg"

eyes
-Detrivore primer
-Beauty from the Earth Lucky Me (lid), I LOVE this color!
-Meow Witch (crease, lower lashline)
-Sassy Minerals Silk Sheets (brow bone)
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp


7 comments:

 1. OH my Jonas ~ I am in LOVE with these two looks especially the blue one. So much that I want to re-create it with colors I have. But I don't think I have an icy blue like Birdsong. That is absolutely gorgeous! Did you apply these over primer, Pixie Epoxy or wet??

  ReplyDelete
 2. Both looks are pretty :) I love Witch and Warlock.

  ReplyDelete
 3. Moikka!
  Olen täältä sivusta seuraillut hetken aikaa blogiasi, kivoja postauksia!

  En ole itse kovin pitkään käyttänyt mineraaliluomivärejä mutta meinaan tuskastua kun en todellakaan saa värejä noin siististi ja "värikkäästi" luomelle. Vaikka kuinka lisäisin väriä niin se ei silti oikein koskaan ole kovin intensiivinen paitsi heti lisäämisen jälkeen mutta sitten väri vaan kuluu pois. Siitäkin huolimatta, että käytän pohjustustuotteita.

  Mielelläni kuulisin millä ja miten mahdat levittää mineraalimeikin luomille? Kun se on noin siistin selkeä ja värit tosi intensiiviset ja kauniit.

  ReplyDelete
 4. MrsIvan2004: I applied the pigments dry over Detrivore primer (it's sticky). Some like Pixie Epoxy more and you can get similar result with it too :)

  Phyrra: me too <3

  Graphology: Thank you :)

  Mohn: Mikä primer sinulla on käytössä? Saan itse intesnviisen tuloksen todella tahmealla primerillä (Detrivore) ja taputtelen/painelen pigmentit (kuivana) sen päälle.

  Luomella käytän Sigman littanaa, tiivistä/ synteettistä sivellintä. Varjostukseen käytän MAC 217:ää (tämä käyttö vaati harjoitusta oli mutta oli sen arvoista <3).

  Yksi suosittu primer on Pixie Epoxy Fyrinnaelta ja rasvoittuvampi luomiset käyttävät näitä tahmeita primereitä tavallisen primerin (esim. Urban Decayn primer potion) päällä.

  ReplyDelete
 5. Tällä hetkellä minulla on Artdecon primer ja Meow:lta hankkimani i-prime. Ensin mainittu on kevyemmin pohjustava, jälkimmäinen peittävämpi ja tahmeampi. Molemmat ovat mielestäni hyvin toimivia, Artdecon primer minulla on ollut jo pidempään käytössä. Laitatko muuten pohjustuksen vain liikkuvalle luomelle vai myös kulmaluulle asti?

  Olen nyt kokeillut litteää synteettistä sivellintä (olisko ollut Duroyn) ja se on ollut toistaiseksi paras liikkuvalle luomelle. Riitta Vaaran RV05 häivytyssivellin on myös ollut erittäin hyvä ottamaan väriä itseensä ja pikkuviimeistelyjä olen tehnyt pikkuruisella Artdecon mineraaliluomivärisiveltimellä joka sekin on aika hyvä. Silti tuntuu, että väriä häviää luomilta hetken päästä. Olenkin miettinyt onko jauhemaisten mineraalimeikkien kanssa joku erityinen taktiikka miten niitä pitäisi lisätä verrattuna puristeluomiväreihin tai pitäisikö niitä laittaa aplikaattorilla siveltimen sijaan...

  Kiitos joka tapauksessa vastauksestasi, minä taidan jatkaa harjoituksia, josko se kuitenkin olisi vain harjoituksen puutetta. ;-)

  ReplyDelete
 6. Mohn: No ihan hyviltä kuulostavat... Ainakin sitten värin taputtelu luomelle... Niin ja littana sivellin kannattaa "pakata" pigmentillä (laitan aika reilusti pigmenttiä siveltimeen ja painelen sivellintä esim kantta/pussin reunaa vasten). Toivottavasti onnistuu :)

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails