Skip to main content

Oliv' by La Clarée ihonhoitosarja

*I got these La Clarée Oliv' products for review purposes from the importer. This post is only in Finnish.*

Sain Oliv' -tuotteet testiin Attitude pesuaineden kanssa ja täytyy myöntää, etten merkistä etukäteen ihan hirmuisen kiinnostunut ollut. Taisin sekoittaa tämän johonkin muuhun samankuuloiseen merkkiin ja kiinnostukseni lisääntyi heti tuotteet nähdessäni :D Kyseessä on La Claréen Oliv'-sarja, joka Ranskassa valmistettu sekä Cosmebio ja Eco Cert sertifioitu. Tuotteet ovat todella tyylikkään näköiset ja aikuiseenkin makuun sopivat, sanoisin ekoselektiiviseksi sarjaksi. Tuoksut ovat ihanan miedot, ehkä tosiaan oliivinlehtimäiset. Tässä hiukan käyttökokemuksia Oliv'-tuotteista.



La Clareée Oliv' eye and lip contour treatment.


"Tämä koostumukseltaan sulava ja raikas geeli sisältää runsaasti kosteuttavia ja kiinteyttäviä luonnon tehoaineita. Se imeytyy hetkessä ihoon ja silittää silminnähtävästi ryppyjä ja juonteita. Väsymyksen merkit häipyvät, ja iho näyttää kiinteämmältä. Kosteuttaa ihon ja suojaa sitä vapaita radikaaleja vastaan. Iho on jälleen heleä, pehmeä ja elinvoimainen."

Tuote on geelimäinen, "liukas" ja kevyt, silti hyvin kosteuttava. Tekee ihon ihanan pehmeäksi. Pakattu tuubiin, säilyy pidempään hyvänä kuin purkissa olevat. Äitinikin saattaisi tykätä tästä paljon, pitää antaa testiin jossain veiheessa :) 26,50€/ 15 ml.



La Clarée Oliv' Radiance face mask

"Tämä voidemainen naamio kuorii kuolleet ihosolut hellävaraisesti iholta ja imee itseensä toksiinit saaden ihon hengittämään paremmin ja tehden siitä taas pehmeän ja heleän."

Tämä kaoliinia ja hoitavia öljyjä sisältävä kasvonaamio oli erityisesti mieleeni. Tuote on sileä, eikä siis kuori mekaanisesti. Olen savinaamioita käyttänyt mutta tämä ei kuiva epämukavan tuntuiseksi kasvoilla ja iho on aivan ihanan pehmoinen käytön jälkeen. Tuotetta voi käyttää 1-2 kertaa viikossa 10 minuutin ajan. Tämä jää vakikäyttöön, ihana tuote! Hinta 23,70e/ 75 ml.



La Clarée Oliv' Moisturizing face cream

"Tämä kasvovoide sisältää runsaasti luonnon antioksidanttisia tehoaineita. Se kosteuttaa ihon pitkäksi aikaa ja vahvistaa sen puolustusmekanismeja. Ihosta tulee jälleen heleä, pehmeä ja joustava."

Tätä olen testannut vasta kaulalla, ihonihan on niin herkkä etten uskalla kokeilla kuin yhtä tuotetta 2 viikkoon, mielummin kuukauteen. Näin saan helpommin selville, mikä tuote/ ainesosa ei mahdollisesti sovi. Pehmentää ihoa selvästi ja iho tuntuu todella pehmoiselta. Tuubipakkauksesta myös plussaa! Hinta 25,90€/ 50ml.



La Clarée Oliv' Gentle Cleansing Milk

"Tämä sametinpehmeä puhdistusmaito sisältää runsaasti rauhoittavia ja antioksidanttisia kasviperäisiä tehoaineita. Se poistaa iholta hellävaraisesti meikin ja epäpuhtaudet säilyttäen ihon oman suojakalvon. Ihosta tulee jälleen joustava, pehmeä ja puhdas sekä entistä heleämpi. Seuraavaksi se on valmis vastaanottamaan päivittäisen hoitovoiteen."

Tuote on voidemainen ja pehmoinen, pakattu pumppupulloon. Olen käyttänyt tätä meikkien puhdistukseen ennen puhdistusgeeliä ja siinä on toiminut hyvin. En tosiaan ole puhdistusmaitoja käyttänyt vuosikymmeneen eli kovin paljoa en osa tästä sanoa :D Mutta lirua ei todellakaan ole ja pakkaus on näppärä! Hinta 17,60€/ 150 ml.

Jos et asu jälleenmyyjien lähistöllä, tuotteita saa myös Ecodeal-verkkokaupasta ja koodilla fashioned saa -10% alea. Yli 59€ tilaukset postikuluitta. Itse en ole näitä Turussa myynnissä nähnyt ja se on sääli, tuotteet ovat tosiaan ihanat.

*En saa koodin käytöstä provikoita ja tuotteet lähetettiin rehelliseen arviointiin. Pidin sarjasta ja suosittelen sarjaa varsinkin iäkkäämmille sukulaisilleni! Iäkkäämmille siksi, että sukulaiseni ovat joko erittäin nuoria tai selvästi minua vanhempia ;D *

Comments

  1. Hei!

    Osaisitko auttaa, mistä tätä oliv´sarjaa voisi ostaa/tilata. Suomessa ei näytä myyvän kukaan, eikä ulkomailtakaan tunnu löytyvän kaikkia tuotteita... Kiitos tiedosta!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En valitettavasti :( Harmi, naamio oli todella ihana...

      Delete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "