Sunday, February 13, 2011

Alverde Smokey eyes palette (no 38)


I'm STILL sick but I went to doctor and it's bronchitis... So I got medication and start hopefully feel better really soon!

Well, back to eyeshadows :D I tested Alverde Smoekey eyes palette and I was excited because there is some shimmer in these colors, the other Alverde palettes I've tried have been completely matte. I LOVE Alverde mattes but sometimes shimmery eyeshadows are just nice. Unfortunately I wasn't that pleased with the quality, it's not bad at all, but the matte is just softer. So I also like this version but I still like matte better ;)

Kipeänä ollaan yhä ja äiti pakotti lääkäriin tänään... Ja oikeassa se äiti taas oli (ne taitaa aina olla? :D) ja keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus oli tosiaan iskenyt. Nyt on antibiootit päällä, eiköhän tämä tästä pian parane. 

Mutta takaisin asiaan ja luomiväreihin, nyt oli testivuorossa Alverden Smokey eyes paletti. Innoissani testasin tätä, sillä väreissä on hohdetta mukana, yleensä Alverden paletit ovat täysin mattoja. Yleensä en niin mattaväreistä pidä mutta Alverden mattakoostumuksesta kyllä :) Valitettavasti tämä hohtavampi koostumus ei ollut niin mieleeni, oli jotenkin pöllyävämpi ja vähemmän pehmeä... Ei missään nimessä huono mutta pidän silti mattasta versiosta enemmän.I just did one look, I used all of the colors in the palette in this look but just a hint of black. I think I'll use the black one often, to darken other colors! The makeup is not the best, I just had "bad makeup day". LOL

Tein vain yhden meikin tällä paletilla, kun en toista tummempaa nyt tähän saumaan vain halunnut tehdä. Käytin kaikki sävyt meikissä, mustaa vain ihan hiukan tummentamaan. Mustaa varmaan tulee siinä tarkoituksessa käytettyä useamminkin! Meikki ei nyt ihan häävi ole, ihan oma vikani :D

Alverde is not sold in webshops, just in Central Europe (=not in Finland).4 comments:

 1. Hope you feel better soon! Lovely eotd - it's beautiful!

  ReplyDelete
 2. Beautiful eyes!Great look :)

  ReplyDelete
 3. Lady in a top hat & Sabrys: thank you :)

  ReplyDelete
 4. i want that palette. it has some gorgeous colors !
  your makeup is wonderful, as alwaysss ! <3

  ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails