Skip to main content

Alverde Smokey eyes palette (no 38)


I'm STILL sick but I went to doctor and it's bronchitis... So I got medication and start hopefully feel better really soon!

Well, back to eyeshadows :D I tested Alverde Smoekey eyes palette and I was excited because there is some shimmer in these colors, the other Alverde palettes I've tried have been completely matte. I LOVE Alverde mattes but sometimes shimmery eyeshadows are just nice. Unfortunately I wasn't that pleased with the quality, it's not bad at all, but the matte is just softer. So I also like this version but I still like matte better ;)

Kipeänä ollaan yhä ja äiti pakotti lääkäriin tänään... Ja oikeassa se äiti taas oli (ne taitaa aina olla? :D) ja keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus oli tosiaan iskenyt. Nyt on antibiootit päällä, eiköhän tämä tästä pian parane. 

Mutta takaisin asiaan ja luomiväreihin, nyt oli testivuorossa Alverden Smokey eyes paletti. Innoissani testasin tätä, sillä väreissä on hohdetta mukana, yleensä Alverden paletit ovat täysin mattoja. Yleensä en niin mattaväreistä pidä mutta Alverden mattakoostumuksesta kyllä :) Valitettavasti tämä hohtavampi koostumus ei ollut niin mieleeni, oli jotenkin pöllyävämpi ja vähemmän pehmeä... Ei missään nimessä huono mutta pidän silti mattasta versiosta enemmän.I just did one look, I used all of the colors in the palette in this look but just a hint of black. I think I'll use the black one often, to darken other colors! The makeup is not the best, I just had "bad makeup day". LOL

Tein vain yhden meikin tällä paletilla, kun en toista tummempaa nyt tähän saumaan vain halunnut tehdä. Käytin kaikki sävyt meikissä, mustaa vain ihan hiukan tummentamaan. Mustaa varmaan tulee siinä tarkoituksessa käytettyä useamminkin! Meikki ei nyt ihan häävi ole, ihan oma vikani :D

Alverde is not sold in webshops, just in Central Europe (=not in Finland).Comments

 1. Hope you feel better soon! Lovely eotd - it's beautiful!

  ReplyDelete
 2. Beautiful eyes!Great look :)

  ReplyDelete
 3. Lady in a top hat & Sabrys: thank you :)

  ReplyDelete
 4. i want that palette. it has some gorgeous colors !
  your makeup is wonderful, as alwaysss ! <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…