Skip to main content

Alverde Smokey eyes palette (no 38)


I'm STILL sick but I went to doctor and it's bronchitis... So I got medication and start hopefully feel better really soon!

Well, back to eyeshadows :D I tested Alverde Smoekey eyes palette and I was excited because there is some shimmer in these colors, the other Alverde palettes I've tried have been completely matte. I LOVE Alverde mattes but sometimes shimmery eyeshadows are just nice. Unfortunately I wasn't that pleased with the quality, it's not bad at all, but the matte is just softer. So I also like this version but I still like matte better ;)

Kipeänä ollaan yhä ja äiti pakotti lääkäriin tänään... Ja oikeassa se äiti taas oli (ne taitaa aina olla? :D) ja keuhkoputkentulehdus ja poskiontelontulehdus oli tosiaan iskenyt. Nyt on antibiootit päällä, eiköhän tämä tästä pian parane. 

Mutta takaisin asiaan ja luomiväreihin, nyt oli testivuorossa Alverden Smokey eyes paletti. Innoissani testasin tätä, sillä väreissä on hohdetta mukana, yleensä Alverden paletit ovat täysin mattoja. Yleensä en niin mattaväreistä pidä mutta Alverden mattakoostumuksesta kyllä :) Valitettavasti tämä hohtavampi koostumus ei ollut niin mieleeni, oli jotenkin pöllyävämpi ja vähemmän pehmeä... Ei missään nimessä huono mutta pidän silti mattasta versiosta enemmän.I just did one look, I used all of the colors in the palette in this look but just a hint of black. I think I'll use the black one often, to darken other colors! The makeup is not the best, I just had "bad makeup day". LOL

Tein vain yhden meikin tällä paletilla, kun en toista tummempaa nyt tähän saumaan vain halunnut tehdä. Käytin kaikki sävyt meikissä, mustaa vain ihan hiukan tummentamaan. Mustaa varmaan tulee siinä tarkoituksessa käytettyä useamminkin! Meikki ei nyt ihan häävi ole, ihan oma vikani :D

Alverde is not sold in webshops, just in Central Europe (=not in Finland).Comments

 1. Hope you feel better soon! Lovely eotd - it's beautiful!

  ReplyDelete
 2. Beautiful eyes!Great look :)

  ReplyDelete
 3. Lady in a top hat & Sabrys: thank you :)

  ReplyDelete
 4. i want that palette. it has some gorgeous colors !
  your makeup is wonderful, as alwaysss ! <3

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…