Skip to main content

Sale shopping: Isadora nailpolishes Hunter Green, In the Army & Combat Khaki

I've wanted these three green nail polishes since last autumn... But I couldn't decide which one to take with the regular price (7.90€), I decided not to buy any of them :D Now I noticed these on -70% sale and took them all. LOL

I REALLY like the wide brush, the quality is opaque and the colors are gorgeous. Hunter green is very dark, it looks almost black in artificial light.


My nails are in TERRIBLE condition... I've really been neglecting them this winter :P
Do you like isadora nail polishes?

Comments

 1. Looking nice! A 70% sale is insane! Plus I like those shades of green. Really individual.

  ReplyDelete
 2. Oi! -70%! Onkohan niitä vielä jäljellä. Tosi upeita värejä :)

  ReplyDelete
 3. Parakeet: Oli näitä useampia mutta siitä on nyt muutama päivä jo... Turun Sokokselta bongasin. Normaalihintaan oli myynnissä ainakin Anttilassa mutta -70% on jo ihan kiva ale!

  The Student's Guide To Nail Polish: I know! And I LOVE green :D

  -Nea-

  ReplyDelete
 4. Täytyy varmaan käydä katsomassa jos sattuisi löytymään. Varmaan ovat jo menneet, mutta ei sitä koskaan tiedä :)

  ReplyDelete
 5. these are absolutely beautiful, i am glad you got such a good deal on them!!!

  ReplyDelete
 6. Hyvällä hinnalla oot saanut, In the Army on nätein. En tykkää noitten lakkojen siveltimistä, ne on isoja ja onnistuin viel kahdesti ostamaan lakan jossa se viel harottaa minne sattuu. Leikkaaminen ei auttanut, ne lisääntyy!

  ReplyDelete
 7. They look great! I've never tried them, but they look awesome

  ReplyDelete
 8. Omg so beautiful !
  Do you know where I can find this? I'm from Portugal :)

  ReplyDelete
 9. these colors are really great!
  so far I have no Isadora polish on my collection... too expensive...
  I would love to find 70% discount sale in my fav shops ;)

  ReplyDelete
 10. sabrina: Yep, these are a bit pricey... I still found one more green, Jaded, yesterday :D

  Julia Natalia: thank you :) I really like green. LOL

  nalinii: Unfortunately no idea :/

  beauty addict, jbrobeck: Thanks :D

  mili: Leveä sivellin on mieleeni mutta harittavat eivät kyllä olisi... yöks!

  Jackie s: LOL :D

  parakeet: Vielä täältä löytyi ainakin, löytyi jopa uusi alesävy (Jaded) ja sellainenkin tuli hankittua ;D

  ReplyDelete
 11. Kävin perjantaina (Turun Sokosessa) ja löysin silloin Combat Khakin ja Hunter Greenin ja sitten ostin myös OPIn Mother Road Rosen -70%. Onkohan sinne sen jälkeen tullut lisää vielä? No, ehkä noi riittää taas hetkeksi.

  ReplyDelete
 12. 70% off?? great deal!! ;) I've never tried Isadora nail polishes, but the colors you chose look pretty :) x

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…