Skip to main content

Wet n Wild: Lust palette


I love Wet n Wild eyeshadows and this Lust palette is also GORGEOUS! In fact I love the colors in this this palette much more than I expected! The shimmery grey is my favorite, but I really like them all  :)This palette is SO pigmented and lovely!
EOTD 1: white white & grey, I really LOVED this look!


EOTD 2: white & medium purple.


Thanks for looking :)

Comments

 1. Oi, tuo paletti on kyllä pakko kotiuttaa kun seuraavankerran käyn seppälässä, pari solo nappia tuli ostettua ja laatu on hintaan nähden oikein hyvä :)

  ReplyDelete
 2. I am loving the second look here. :D it's so pretty~ I wish they sell WnW here...too bad..loving the color in this palette.

  x0x0

  lifelittlesurprises.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. wow these colors are really gorgeous! I hope I can find it here in Italy!

  ReplyDelete
 4. Olen rakastunut tähän palettiin, ihan huippu pigmentti! Mullakin on tästä postaus tulossa, ajastettuna odottelee vuoroaan. :D

  ReplyDelete
 5. Beautiful looks! I love that gunmetal colour!

  ReplyDelete
 6. Kaippa sitä vois jossain vaiheessa antaa tuolle merkille taas tilaisuuden, aiemmat tuotteet kun ovat olleet pettymyksiä mutta luomiväriä on sarjan uudistuksen jälkeen kyllä kehuttu.

  ReplyDelete
 7. I have this palette and even though I thought it was pretty, the look that I made with it I hated! Yours are very pretty! I think I need to try to use the lighter colors instead of only the dark colors!

  ReplyDelete
 8. omg, i love those colorssss !!
  you have the best palettes in the world <3

  ReplyDelete
 9. Thanks to u , now I love Wet'n'Wild products, unfortunately, i can't find every product that they have , here in my town.

  ReplyDelete
 10. Ostin tämän paletin samalla kun sen cool as cucumber paletin. Tykkäsin tästäkin paljon.. Tuota harmaata en ole tosin vielä kokeillut.. Olen niin hulluna kaikkeen violettiin, että harmaa sävy jäi unholaan. :D Tekemäsi meikki näyttää kyllä tosi hyvältä! Pitääkin kokeilla sitä kunhan tervehdyn tästä flunssasta ja pääsen taas meikkaamaan.

  ReplyDelete
 11. I love this palette more than I love some of my family. Srsly.

  ReplyDelete
 12. I love Wet n Wild eyeshadows too ^^ cute colors!

  ReplyDelete
 13. love both of these looks on you!!

  ReplyDelete
 14. I love those colors!!
  So pretty

  ReplyDelete
 15. I have this palette and I love it. I also looove the eye looks you do :)

  ReplyDelete
 16. I knew when I saw the title you'd have beautiful looks to match! I love this palette as well. WnW has really stepped up the game with this one :)

  ReplyDelete
 17. Lust and Vanity are my 2 favorite palettes :) I really like the looks you created with Lust, but I'd also like to see a dark, smokey eye. I bet it would look great on you ;) x

  ReplyDelete
 18. Oi minkälaisia mattasävyjä! Pitää pistää korvan taa tuo paletti, ehkä jos tulee hankittua ;)

  ReplyDelete
 19. Mirssiina: Jep, suosittelen :D

  Stavroula: I try my best to do a smokey someday ;)

  Snooglerat: These are just so great and the price... Wow!

  contests and such: Thank you :D No wonder you love it too!

  sabrys, robyn, cinseven, Ines, Dreamer, graphology, The Student's Guide To Nail Polish, Modiha, darkflayer, caroleen, Ally, Lillian, Manuki & Aik0: Taenk you :D

  Laura: I hope you can find the ones you like most :)

  Kimberly Marquez: Yep, you need to test these with lighter colors!

  Mansikka: Juu, huomasin :D

  Sonia: Ehdottomasti kannattaa testata taas :D

  Ruu: Suosittelen :D

  Mary jane: Harmaata kannattaa testata, se on kyllä melkoisen täydellinen :D

  -Nea-

  ReplyDelete
 20. Whoa, that shimmery grey *is* beautiful! I normally don't go for colours like that but you've convinced me ;]

  ReplyDelete
 21. OMG these colors are so beautiful and pigmented! It's a shame wet n' wild isn't available here in Portugal =(
  **

  ReplyDelete
 22. Tuo valko-harmaa meikki on ihan mahdottoman kaunis! Todella yksinkertainen ja eleetön, mutta samalla elegantti. Tykkään!

  ReplyDelete
 23. HeidiB: Kiitos :D

  AnaRita: Not nice :P But thank you :)

  SilhoutteScreams: thanks :D I really really love the grey one!

  ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…