Wednesday, February 16, 2011

iHerb bath foam etc


Some iHerb shopping, again! I really loved Nubian Heritage olive & green tea body lotion (reviewed here) and now I wanted to test Mango version. It's very lovely too and not as thick as Olive & Green tea, so the bottle in fact works. Yay! The scent is VERY nice, natural mango (I can't use The Body Shop mango butter for example, it SMELLS far too much). I really like this and I will repurchase & recommend it to you too!

IHerb-shoppailua vaihteeksi ;) Tuossa yllä onkin linkki Nubian Heritage olive&green tea body lotion arvosteluun ja tällä kertaa halusin testata mango-version. Ihana on tämäkin ja sen verran löysempää koostumukseltaan, että saa pullosta uloskin :D Jee! Paksua on siis koostumukseltaan, Nubian Heritage ei näemmä veden kanssa liikaa läträile.  Tuoksu on taas aivan mahtava, ei onneksi niin äklö kuin The Body Shopin mango (jota en voi edes itseasiassa käyttää). Tykkään siis paljon ja ostan uudelleenkin, suosittelen myös teille!
Kiss my Face Bubble wash: This is nice but won't buy this again. It foams and smells of oranges, I had to add quite much to make it REALLY foam... The product was very watery. It is "good" but still nothing special, in my opinion.

Yritän löytää kivan (inciltään, hinnaltaan & toki muutenkin) kylpyvaahdon ja tällä kertaa testissä on Kiss my facen versio. On tämä ihan jees mutta toisaalta en nyt riemustakaan kilju, tuskin ostan toiste. Tuote on aika lirua ja sain laittaa aika reilusti, että vaahtosi kunnolla (mutta sai siis kuitenkin vaahtoamaan). Tuoksu on ihan hyvä appelsiininen. Ei loistava, ei huono=ihan ok.


And my favorite facial moisturizer :) You can find my review from here. I bought a new jar and I'll definitely repurchase this again!

Ja lempikosteusgeeliä piti saada lisää :) Tämä on toinen purkkini ja ostan jatkossakin lisää! Yllä linkki tuotteen arvosteluun.

If you haven't ordered from iHerb before, you can get -5 USD from your first order with my code: BAC791. If you have ordered before and know nice body lotion brands iHerb sells, please tell me! Thanks :D

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails