Skip to main content

iHerb bath foam etc


Some iHerb shopping, again! I really loved Nubian Heritage olive & green tea body lotion (reviewed here) and now I wanted to test Mango version. It's very lovely too and not as thick as Olive & Green tea, so the bottle in fact works. Yay! The scent is VERY nice, natural mango (I can't use The Body Shop mango butter for example, it SMELLS far too much). I really like this and I will repurchase & recommend it to you too!

IHerb-shoppailua vaihteeksi ;) Tuossa yllä onkin linkki Nubian Heritage olive&green tea body lotion arvosteluun ja tällä kertaa halusin testata mango-version. Ihana on tämäkin ja sen verran löysempää koostumukseltaan, että saa pullosta uloskin :D Jee! Paksua on siis koostumukseltaan, Nubian Heritage ei näemmä veden kanssa liikaa läträile.  Tuoksu on taas aivan mahtava, ei onneksi niin äklö kuin The Body Shopin mango (jota en voi edes itseasiassa käyttää). Tykkään siis paljon ja ostan uudelleenkin, suosittelen myös teille!
Kiss my Face Bubble wash: This is nice but won't buy this again. It foams and smells of oranges, I had to add quite much to make it REALLY foam... The product was very watery. It is "good" but still nothing special, in my opinion.

Yritän löytää kivan (inciltään, hinnaltaan & toki muutenkin) kylpyvaahdon ja tällä kertaa testissä on Kiss my facen versio. On tämä ihan jees mutta toisaalta en nyt riemustakaan kilju, tuskin ostan toiste. Tuote on aika lirua ja sain laittaa aika reilusti, että vaahtosi kunnolla (mutta sai siis kuitenkin vaahtoamaan). Tuoksu on ihan hyvä appelsiininen. Ei loistava, ei huono=ihan ok.


And my favorite facial moisturizer :) You can find my review from here. I bought a new jar and I'll definitely repurchase this again!

Ja lempikosteusgeeliä piti saada lisää :) Tämä on toinen purkkini ja ostan jatkossakin lisää! Yllä linkki tuotteen arvosteluun.

If you haven't ordered from iHerb before, you can get -5 USD from your first order with my code: BAC791. If you have ordered before and know nice body lotion brands iHerb sells, please tell me! Thanks :D

Comments

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…