Skip to main content

Ecological food products etc

Some eco shopping, again :)

My favorite dishcloth (for kitchen) with my lovely assistant!
Lempparitiskirättini, olen näitä nyt jo kaksi hukannut. Mistä lie löytyvät! Kuvassa myös lemppari kissanpentuni ;)

Sorry about the flash, but the kitty looks cute anyway ;)CoCoVi Aloe Vera drink: I wish these bottles would be smaller... One litre is just too much for one person :P I didn't like the taste that much so I'll buy Pur Aloe drink again next time!

CoCoVin aloeverajuoma: Kunpa nämä pullot olisivat pienempiä, en saa näitä millään yksin käytettyä ennen kuin menevät vanhaksi :(  Tämän maku ei ollut mielestäni niin hyvä kuin Pur Aloen versiossa eli en osta uudelleen. Tai siis Pur Aloessa maku on vähemmän kamala ;)

Aloe drink with my other assistant :D
Multigrain flakes for kids, they love these :D

Lasten lempparimurot :DBlueberry powder: My kids love this in their porridge!

Marjajauheet ovat myös lasten mieleen, niillä saa puuroon mukavasti makua!


Ole Hyvä laudry detergent: this is ok :) Smells good.

Ole Hyvä pyykinpesuneste: Ihan kiva tuote, tulee varmasti käytettyä! Ekoversioiden tuoksut ovat aina mieleeni, kun taas perinteisten harvemmin (paitsi toki tuoksuttomat).


Attitude dishwashing liquid: This is my favorite! Smells so good too :)

Attituden tiskinpesuaine: Lempparini! Kiva koostumus ja tuoksuu ihanalta :)


I also got a sample of Ecover diswashing liquid: This is very concentrated so if you find the other ecological ones too watery, you might like this one! In this product, I personally think a bit more watery one is nicer to use.

Ja sain myös näytteen Ecoverin tiskinpesuaineesta: Tämä on tosiaan tiivistettä eli jos et tykkää kovin lirusta tiskinpesuaineesta, tämä saattaa olla mieleesi. Itse tykkään nestemäisemmästä, on helpompi käyttää & huuhtoa :)


Comments

  1. Harvemmin voi sanoa rakastavansa tiskiainetta, mutta tuo Ecover on aivan iiihanaa! Testattu on sekä sitruunantuoksuinen tiiviste, mahtava tuoksu muuten, sekä verigreipin tuoksuinen tavallisempi koostumus. Molemmat pesevät astiat käsittämättömän puhtaiksi, jollain fairyilla ja ajakseilla ei ole mitään saumaa näitä vastaan. Kaikista parhaiten eron näkee aterimissa. Meillä ei ole tiskikonetta joten hyvä tiskiaine tulee todellakin tarpeeseen ja Ecoverista en kyllä hevillä vaihda pois. :) Tuota tiivistettä kannattaa tosiaan käyttää varoen, pienikin löräys riittää kyllä eikä ole mielestäni mitenkään erityisen hankala käyttää.

    Noista aloejuomista haluaisin kuulla enemmänkin juttua. Miksi käytät, onko toiminut, mikä on parasta jne. :)

    ReplyDelete
  2. Anna Gramm: Juu, olen tiskiaineiden kanssa varsinainen lutraaja eli vähemmän tiivistetty sopii mulle :D Tosi hyvä on Ecover kyllä, ei sen puoleen!

    Aloejuomasta en osaa niin sanoa... En ole mitään suurempaa eroa huomannut, ehkä vatsa on vähän paremmin voinut, mutta toisaalta kyllä varmaan taas uuden pullon ostan :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…