Skip to main content

Ecological food products etc

Some eco shopping, again :)

My favorite dishcloth (for kitchen) with my lovely assistant!
Lempparitiskirättini, olen näitä nyt jo kaksi hukannut. Mistä lie löytyvät! Kuvassa myös lemppari kissanpentuni ;)

Sorry about the flash, but the kitty looks cute anyway ;)CoCoVi Aloe Vera drink: I wish these bottles would be smaller... One litre is just too much for one person :P I didn't like the taste that much so I'll buy Pur Aloe drink again next time!

CoCoVin aloeverajuoma: Kunpa nämä pullot olisivat pienempiä, en saa näitä millään yksin käytettyä ennen kuin menevät vanhaksi :(  Tämän maku ei ollut mielestäni niin hyvä kuin Pur Aloen versiossa eli en osta uudelleen. Tai siis Pur Aloessa maku on vähemmän kamala ;)

Aloe drink with my other assistant :D
Multigrain flakes for kids, they love these :D

Lasten lempparimurot :DBlueberry powder: My kids love this in their porridge!

Marjajauheet ovat myös lasten mieleen, niillä saa puuroon mukavasti makua!


Ole Hyvä laudry detergent: this is ok :) Smells good.

Ole Hyvä pyykinpesuneste: Ihan kiva tuote, tulee varmasti käytettyä! Ekoversioiden tuoksut ovat aina mieleeni, kun taas perinteisten harvemmin (paitsi toki tuoksuttomat).


Attitude dishwashing liquid: This is my favorite! Smells so good too :)

Attituden tiskinpesuaine: Lempparini! Kiva koostumus ja tuoksuu ihanalta :)


I also got a sample of Ecover diswashing liquid: This is very concentrated so if you find the other ecological ones too watery, you might like this one! In this product, I personally think a bit more watery one is nicer to use.

Ja sain myös näytteen Ecoverin tiskinpesuaineesta: Tämä on tosiaan tiivistettä eli jos et tykkää kovin lirusta tiskinpesuaineesta, tämä saattaa olla mieleesi. Itse tykkään nestemäisemmästä, on helpompi käyttää & huuhtoa :)


Comments

  1. Harvemmin voi sanoa rakastavansa tiskiainetta, mutta tuo Ecover on aivan iiihanaa! Testattu on sekä sitruunantuoksuinen tiiviste, mahtava tuoksu muuten, sekä verigreipin tuoksuinen tavallisempi koostumus. Molemmat pesevät astiat käsittämättömän puhtaiksi, jollain fairyilla ja ajakseilla ei ole mitään saumaa näitä vastaan. Kaikista parhaiten eron näkee aterimissa. Meillä ei ole tiskikonetta joten hyvä tiskiaine tulee todellakin tarpeeseen ja Ecoverista en kyllä hevillä vaihda pois. :) Tuota tiivistettä kannattaa tosiaan käyttää varoen, pienikin löräys riittää kyllä eikä ole mielestäni mitenkään erityisen hankala käyttää.

    Noista aloejuomista haluaisin kuulla enemmänkin juttua. Miksi käytät, onko toiminut, mikä on parasta jne. :)

    ReplyDelete
  2. Anna Gramm: Juu, olen tiskiaineiden kanssa varsinainen lutraaja eli vähemmän tiivistetty sopii mulle :D Tosi hyvä on Ecover kyllä, ei sen puoleen!

    Aloejuomasta en osaa niin sanoa... En ole mitään suurempaa eroa huomannut, ehkä vatsa on vähän paremmin voinut, mutta toisaalta kyllä varmaan taas uuden pullon ostan :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …