Sunday, February 27, 2011

Ecological food products etc

Some eco shopping, again :)

My favorite dishcloth (for kitchen) with my lovely assistant!
Lempparitiskirättini, olen näitä nyt jo kaksi hukannut. Mistä lie löytyvät! Kuvassa myös lemppari kissanpentuni ;)

Sorry about the flash, but the kitty looks cute anyway ;)CoCoVi Aloe Vera drink: I wish these bottles would be smaller... One litre is just too much for one person :P I didn't like the taste that much so I'll buy Pur Aloe drink again next time!

CoCoVin aloeverajuoma: Kunpa nämä pullot olisivat pienempiä, en saa näitä millään yksin käytettyä ennen kuin menevät vanhaksi :(  Tämän maku ei ollut mielestäni niin hyvä kuin Pur Aloen versiossa eli en osta uudelleen. Tai siis Pur Aloessa maku on vähemmän kamala ;)

Aloe drink with my other assistant :D
Multigrain flakes for kids, they love these :D

Lasten lempparimurot :DBlueberry powder: My kids love this in their porridge!

Marjajauheet ovat myös lasten mieleen, niillä saa puuroon mukavasti makua!


Ole Hyvä laudry detergent: this is ok :) Smells good.

Ole Hyvä pyykinpesuneste: Ihan kiva tuote, tulee varmasti käytettyä! Ekoversioiden tuoksut ovat aina mieleeni, kun taas perinteisten harvemmin (paitsi toki tuoksuttomat).


Attitude dishwashing liquid: This is my favorite! Smells so good too :)

Attituden tiskinpesuaine: Lempparini! Kiva koostumus ja tuoksuu ihanalta :)


I also got a sample of Ecover diswashing liquid: This is very concentrated so if you find the other ecological ones too watery, you might like this one! In this product, I personally think a bit more watery one is nicer to use.

Ja sain myös näytteen Ecoverin tiskinpesuaineesta: Tämä on tosiaan tiivistettä eli jos et tykkää kovin lirusta tiskinpesuaineesta, tämä saattaa olla mieleesi. Itse tykkään nestemäisemmästä, on helpompi käyttää & huuhtoa :)


2 comments:

  1. Harvemmin voi sanoa rakastavansa tiskiainetta, mutta tuo Ecover on aivan iiihanaa! Testattu on sekä sitruunantuoksuinen tiiviste, mahtava tuoksu muuten, sekä verigreipin tuoksuinen tavallisempi koostumus. Molemmat pesevät astiat käsittämättömän puhtaiksi, jollain fairyilla ja ajakseilla ei ole mitään saumaa näitä vastaan. Kaikista parhaiten eron näkee aterimissa. Meillä ei ole tiskikonetta joten hyvä tiskiaine tulee todellakin tarpeeseen ja Ecoverista en kyllä hevillä vaihda pois. :) Tuota tiivistettä kannattaa tosiaan käyttää varoen, pienikin löräys riittää kyllä eikä ole mielestäni mitenkään erityisen hankala käyttää.

    Noista aloejuomista haluaisin kuulla enemmänkin juttua. Miksi käytät, onko toiminut, mikä on parasta jne. :)

    ReplyDelete
  2. Anna Gramm: Juu, olen tiskiaineiden kanssa varsinainen lutraaja eli vähemmän tiivistetty sopii mulle :D Tosi hyvä on Ecover kyllä, ei sen puoleen!

    Aloejuomasta en osaa niin sanoa... En ole mitään suurempaa eroa huomannut, ehkä vatsa on vähän paremmin voinut, mutta toisaalta kyllä varmaan taas uuden pullon ostan :D

    ReplyDelete

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails