Thursday, February 17, 2011

Muutamia Najel-tuotteita/ Some Najel products

Sain testiini muutamia Najel-tuotteita. Pidän tuotteista, joissa on lyhyet incit ilman turhia aineita. Pidin myös tuotteiden pakkauksista, saattaisin hyvinkin ostaa tällaiset kaupan hyllyltä :)


Argile Rouge Masque - Red Clay mask -punasavinaamio, 4.90€Inci: Red clay

"Punasavi on tunnettu syväpuhdistavista ja ihoa pehmentävistä vaikutuksistaan. Punasavi sopii erityisen hyvin kuivan ja herkän ihon syväpuhdistukseen. Punasavinaamio puhdistaa ihon epäpuhtauksista hellävaraisesti. Se myös rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa sekä kirkastaa samean ihon.
Käyttö: Sekoita kaksi ruokalusikallista punasavijauhetta pieneen määrään vettä. Levitä naamio kasvoille välttäen silmänympärysihoa. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhtele pois.
Vinkkki! Kuori kasvot hellävaraisesti ennen naamion laittoa Najelin Aleppo-punasavisaippualla."

Olen tosiaan käyttänyt savinaamioita säännöllisesti ja pidän niistä paljon, iho tulee niin ihanan pehmoiseksi ja puhtaaksi. Herkälle iholle nämä yleensä ovat sopivia, ei juuri allergisoivia aineita ole, eikä tosiaan saa ihoa kukkimaan! Ainoa miinus onkin se, että tuote pitää sekoittaa veden kanssa eli välillä iskee laiskuus ja käyttääkin valmista naamiota :D Toisaalta nämä säilyvät pitkään eli käyttää kyllä ehtii. Pidän tuotteen pakkauksesta, pusseissa olevat savinaamiot ovat hankalammat.

Vinkki: Jos savinaamiot ovat liian kuivattavan tuntuisia ihollesi, mukaan voi laittaa myös hiukan öljyä (esim. Jojobaöljyä).

Savon d'alep - Aleppo oliivisaippua  (Ecocert certified), 4.90€


Inci: Sodium Olivate*, Aqua, Sodium Hydroxide."Aito oliiviöljysaippua, joka sisältää 88% luomu-oliiviöljyä (loput vettä ja lipeää). Mietona ja lisäaineettomana aleppo-saippua sopii hyvin herkälle iholle ja myös vauvan pesemiseen. Sitä voidaan käyttää hilseshampoona, partasaippuana sekä kasvosaippuana. Sopii kuivalle iholle ja erityyppisille ongelmaihoille, kuten psoriasikseen, akneen, ekseemaan, säärihaavoihin, vauvan vaippaihottumaan ja atooppiseen ihoon. Aleppo-saippua soveltuu lisäksi meikinpoistoon. Aleppo-saippuaa suosittelevat mm. ihotautilääkärit Ranskassa ja Keski-Euroopassa saippua onkin saanut suuren suosion. Asettamalla pala aleppo-saippuaa vaatekaappin se karkottaa myös koiperhoset. Saippua sopii myös tahranpoistoon ja vaatteiden hellävaraiseen pesuun.

Vaikuttavat aineet 
Oliiviöljy: Kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Sisältää alfalinoleenihappoa sekä A- ja E-vitamiineja, jotka auttavat ylläpitämään ihon kimmoisuutta.

Mitä eroa on Aleppo-oliivisaippualla ja 12,5% sekä 24% Aleppo-oliivisaippuoilla?
Prosenttimäärät kuvaavat laakerinlehtiöljyn määrää saippuassa. Aleppo-oliivisaippua ei sisällä lainkaan laakerinlehtiöljyä. Pääraaka-aine jokaisessa aleppo-saippuassa on luomu-oliiviöljy. Mitä enemmän saippuassa on laakerinlehtiöljyä, sitä tehokkaammin se hoitaa iho-ongelmia, sillä laakerinlehtiöljyllä on antibakteerinen ja tulehduksia estävä vaikutus. Vahvempi, eli 24% laakerinlehtiöljyä sisältävä saippua soveltuukin parhaiten hyvin ärtyneelle ja herkistyneelle iholle tai akneiholle. Miedompi, 12,5% laakerinlehtiöljyä sisältävä saippua sopii erityisesti normaalin ja herkän ihon hoitoon. Pelkkää oliiviöljyä sisältävä saippua soveltuu kaikille ihotyypeille, erityisesti normaalin, herkän ja ikääntyvän ihon perushygienian hoitoon.

Ecocert-sertifioitu. 200 g."

En osaa tästä vielä sen enempää sanoa, ihan kivalta oliivisaippualta vaikuttaa :) Eko-setifioinnista (EcoCert) vielä plussaa! Vaahtosi kivasti ja itse tosiaan pidän tämän näköisestäkin tuotteesta. Kiinnostuin samalla laakerinlehtiöljyä ja punasavea sisältävistä saippuoista, saatan hankkia kunhan saippuavarastoni hieman pienenee ;)Najel-tuotteita löytyy Biodellystä, tässä vielä  merkin esittely ja lopussa ale-koodi:


Ranskalainen Najel on erikoistunut vanhan itämaisen perinteen mukaisen kosmetiikan valmistukseen. Syyriassa, Alepon kaupungissa, oliiviöljy-laakerinlehtisaippuaa (Aleppo-saippuaa) on valmistettu jo tuhansia vuosia, ja Najel haluaa jatkaa perinnettä. Erilaisten Aleppo-saippuoiden lisäksi Najel markkinoi myös muita perinteisiä kauneudenhoitotuotteita, kuten punasavea ihon puhdistukseen tai aitoa karitevoita ihon kosteuttamiseen. Najelin tuotevalikoimasta löydät yksinkertaiset, turvalliset ja perinteiset ihonhoitotuotteet koko perheelle; esimerkiksi Aleppo-saippuat sopivat erinomaisesti kaikille vauvasta vaariin! Lisäksi Najel tarjoaa ympäristöystävällisen vaihtoehdon pyykinpesuun: Aleppo-pyykinpesujauhe on valmistettu Aleppo-saippuasta ja se soveltuu erityisesti herkkäihoisten ja vauvojen pyykin pesuun. 

Kaikki Najelin 200 gramman Aleppo-saippuat ovat Ecocert-sertifioituja.

Ja tässä vielä alekoodi Biodellyyn: -10% kaikista tuotteista koodilla FIF (voimassa toistaiseksi).

Briefly in English: I got some Najel products for review purpose. Najel is a French brand specializing in traditional oriental beauty products. I tested the Red clay mask and Olive soap. The soap felt really nice, I used it before the mask. I also got a Red Clay mask and I like clay masks, they make the skin SO soft. They are not the nicest to use (have to mix with water). But yes, I like these and will definitely use them :D

No comments:

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails