Skip to main content

Ecotools Kabuki

A short very short review: Ecotools retracktable kabuki is so soft, dence and just perfect. Buy it :D In fact  I bought this from Finland but I noticed that iHerb sells it now too, so I ordered my second kabuki and maybe just "a few" other brushes too ;) I have tested SO MANY kabukis (Inglot, MAC, EDM etc) before but I find this one best.

Hyvin lyhyt arvio: Ecotoolsin kabuki on erittäin pehmoinen, sopivan tiivis ja kertakiakkiaan vain ihan täydellinen. Suosittelen :D Ostin tämän Suomesta mutta nyt huomasin, että iHerb myy sitä myös. Tuli sitten tilattua toinen jemmaan (ja ihan pari muutakin Ecotoolsia samalla ;). Olen tosiaan testannut todella monta kabukia vuosien mittaan ja tämä on minusta paras. Olen nyt käyttänyt tätä kolmisen kuukautta, unohdin vain postata aiemmin. *huoh*

Edit: Suosikkini yhä edelleen (1/2012), varakappaleita useampi jo jemmassa :)




have you tested this? Did you like it?

Comments

  1. Oh I REALLY wanted to try ecotools but I can't find those products anywhere here in Portugal or any site that delivers here, but I think iHerb might ;) Thank you for the review!! =)

    ReplyDelete
  2. You have tryed MAC, Inglot... but also Sigma? I want to buy one but don´t know wich

    ReplyDelete
  3. Naliadna: I think iherb will send to Portugal too :)

    Ohashi: I haven't tested Sigma kabuki, but I do like Sigma eye shadow brushes!

    ReplyDelete
  4. Ostin samaisen Kabukin talvella, mutta käyttö on jäänyt vähäiseksi. OIkeastaan kai perustelin ostoa itselleni sillä, että se tulee reissukäyttöön =) Tosi hyväntuntuinen on kyllä. Jokapäiväisessä käytössä on Lily Lolon kabuki, johon on ollut hurjan tyytyväinen.
    On tosi kiva lukea postauksiasi; varsinkin, kun asut samalla suunnalla =)

    ReplyDelete
  5. Mun piti ostaa tuo myös mutta oli justiinsa loppu kun iHerbistä tilailin. Tilasin kuitenkin muita siveltimiä ja yhdessä setissä oli mukana baby kabuki. Olen sitä vasta kerran kokeillut enkä ollut oikein tyytyväinen, meni paljon mineraalimeikkiä mutta kasvoille sitä ei kauheasti tuntunut päätyvän. Täytyy vielä jatkaa testailua. Muuten kyllä ihanan pehmoinen ja kiva. Osaa toisistakin siveltimistä olen jo ehtinyt vähän testailla ja vaikuttavat ihan hyviltä. Tykkään bambuisista varsista ja tuntuvatkin kivalta käteen.

    ReplyDelete
  6. Mohn: Se baby kabuki on aivan liian lötkö, sekin tuli nyt hankuttua ;) Ainoa huono oikeastaan... Toki MACillä on ihan loistavia siveltimiä (joista en ikinä luopuisi) mutta näillä sai kivasti täydennettyä valikoimaa :)

    Misty: Jep, Lolon sivellin on loistava :) Sekin löytyi mutta tosian tuli vanhuuttaan vähän klähmäiseksi. Kabuki onkin oikeastaan ainoa sivellin, jonka haluan vaihtaa välillä uuteen. Nuo silmämeikkisiveltimet taas tuntuvat kestävän vuosikymmeniä!

    ReplyDelete
  7. I have this brush and love it. I use it every time I travel. It's super soft.

    ReplyDelete
  8. Tämä on kolmas kokeilemani kabuki ja ehdottomasti paras. Ei tartte enää kokeilla muita. :)

    ReplyDelete
  9. I haven't tried Ecotool brushes but I'd love to because I've read many good reviews about this brand.

    ReplyDelete
  10. great brush!I'd like to try it :)

    ReplyDelete
  11. I really need to try some Ecotools, this sounds fab!

    ReplyDelete
  12. Good to hear! I worried it would be a bit floppy and fluffy since it was retractable, but it's great that it's not. I'm more inclined to pick it up now :)

    ReplyDelete
  13. Tästä on tullut minunkin suosikkini. Meikkipohja levittyy jotenkin todella tasaisesti tällä ja meikkipohjaakaan ei tarvitse niin paljoa! Kaikinpuolin täydellinen tapaus :) Täytynee tilata itsellekin toinen jemmaan!

    ReplyDelete
  14. The best kabuki EVER, that's all I have to say. :)

    allthemshinythings.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "