Skip to main content

MAC Big Bounce eye shadow in Trophy & (new) EOTDs

I fell in love with MAC Big Bounce eyshadow mousse! It's great for summer :D Of course this water soluable product won't work on very oily lids but it might be perfect on dry lids like mine! I've heard that not many want to buy this because it creases. Well, not on everybody :D

I use Big Bounce with flat synthetic brush, I first thought you need to apply a thin layer but now I tried more and still no problem! For me a primer is not a must but it looks better with a primer, like almost all of the eyshadows.

The first one I got, the light green Spead the Wealth, was for review purpose. This second one, Trophy, I bought myself. I wanted a light neutral color I could use this summer alone, with a colored mascara for example. Trophy is pink/champagne color, very pretty! Looks better irl than in my pictures... I also applied it to the browbone, just lightly with fingertips.

By the way, this kind od water soluable product might work well if you have lash extensions :)




Ihastuin tosiaan MACin Big Bounce-luomivärivaahtoihin! Kiva tuote näin kesällä, jälki on aika kevyttä mutta saa laitettu enemmänkin, jolloin toki muuttuu peittävämmäksi. Tietenkään tämä vesiliukoinen tuote ei toimi kaikilla, varsinkaan jos luomesi ovat kovin rasvaiset/ useimmat luomivärit eivät pysy. Mutta toisilla tämä toimii siis aivan loistavasti :D Sinänsä sääli, kun itsekin luki joitain nettiarvioita tuotteesta ja pelkäsin tämän olevan tosiaan aivan surkea... Ja sitten tykästyikin todella paljon! Niin ne vain tuotteet vain toimivat eri tavalla eri ihoilla.

Itse tosiaan käytän tätä littanalla synteettisellä siveltimellä (ja sellaista muillekin suosittelen). Alkuun luulin, että tätä täytyy laittaa hyvin ohut kerros mutta nyt ole testannut reilummallakin kädellä ja ihan samoin on pysynyt! Ja on vielä näyttänyt paremmalta :D Itselläni pohjustus ei ole tämän kanssa pysyvyyden kannalta välttämätön mutta toki vaikuttaa ulkonäköön. Omat luomeni ovat hieman punertavat *yök* ja esim MAC light primer toimii loistavasti tämän kanssa, tuo primer kun tasoittaa ihon väriä. Olen testannut myös UDPP:llä ja tosiaan ilman pohjustusta, Detrivoren jätin väliin, koska en usko vahamaisen tuotteen toimivan tämän tyyppisen tuotteen pohjustajana.

Ensimmäinen Big Bounceni (vihreä Spread the Wealth) tuli testiä varten ja tämän toisen (Trophy) ostin itse. Näin tämän Trophyn itseasissa MAC-meikkaajalla käytössä ja tuntui juuri siltä sävyltä, jota kesällä tulisi käytettyä paljon. Kiva neutraali metallinen vaaleanpunertava shampanja. Ajattelin, että tätä tulee käytettyä kesähelteillä ihan yksinään vaikkapa värillisen mascaran kanssa. Väri osoittautuikin ihan täydelliseksi! Onneksi näin tämän käytössä, olisin muuten ostanut vaaleamman (joka olisi ollut liian vaalea minulle tähän tarkoitukseen).

Yksi ryhmä, jolla tämä tuote saattaa sopia yksinään/pohjustukseen, on ripsipidennysten käyttäjät. Silloinhan ei vedenpitävää voi käyttää. 

Onko kukaan tätä uskaltautunut kokeilemaan Big Bouncea?








swatch, lighty




OMG, this mascara must be too old ;D



-UDPP
-MAC Big Bounce Trophy (lid & lightly on browbone)
-Urban Decay Naked from naked palette (crease)
-MAC Dainty blush
-L'oreal Pink Fever lipstick

After 12 hours, and the weather was HOT (~30C).
EOTD 2:


Aww, I just LOVE this metallic sheen in Trophy!




Comments

  1. you have got beautiful eyes :)

    de-jeeya.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Onpa kauniin värinen! Houkuttelee ostamaan =) Minkä hintainen tuo purkki oli?

    ReplyDelete
  3. Misty: 19€ ja purkki on iso, isompi kuin Fluidlinet (ehkä sama koko kuin paint Potissa?). vaahtomaisena (ts. ei kuivana tuotteena) menee takuulla vanhaksi ennen kuin loppuu, mutta onneksi MACin purkit ovat tiiviit. En siis usko ihan nopeasti kuivahtavan, tosin ajan myötä se vasta selviää :)

    De Frozen: thank you :)

    ReplyDelete
  4. Oi miten kivalta ja kesäiseltä näyttää! Tosi kaunis sävy!

    Ehdottomasti harkitsen sitä, kun mulla on vielä yksi Stockan - 20 %:n alennussetelikin käyttämättä. Olen huomannut, että mulle sopii usein samat värit kuin sulle (värianalyysissa kevät, eikö niin?), ja mulla on tuo sama Lorkun huulipunakin Pink Fever. Sulla on kyllä aina niin ihania MAC-juttuja! :)

    ReplyDelete
  5. Pumpulipupu: Minäkin tuhlasin tähän sen alekuponkini :D

    Tosi kätevää, kun löytää "samavärisiä" ihmisiä! Minulla tosiaan se yksi MACin myyjä on ilmeisesti ihonväriltään tismalleen sama kuin minä ja tämä onkin tullut maksamaan minulle jo melkoisen paljon ;D

    ReplyDelete
  6. Very beautifull. Love Mac products. xoxo

    ReplyDelete
  7. WOW! Best post on these I've seen so far, they don't seem to suit many people but look gorgeous on you. Lovely colour!

    ReplyDelete
  8. love it!! the nude color is just perfect ;)

    ReplyDelete
  9. perfect lip color!!

    ReplyDelete
  10. super pretty, and love the brighter lip with this!

    ReplyDelete
  11. What a pretty color! Looks great on you Nea! I must try some of these Big Bounce shadows...the texture and color look amazing! xoxo

    ReplyDelete
  12. Trophy looks stunning on you, you have the perfect eye color for any eye shadow seriously!! :))

    ReplyDelete
  13. I'm still jealous of your ability to wear these shadows! Also, do you think it would work well as a cheek highlight, or do you think the texture would be too weird for that? (ie: ball up, or apply patchy, or have obvious lines)

    ReplyDelete
  14. Thanks Ladies :D

    SilhouetteScreams: I think it could work, in fact I saw MAC makeup artist wearing the golden one on her cheek bones & shoulders! This color would be too pink for that (at least on me :D).

    ReplyDelete
  15. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen mitenkään, MACiin kylläkin. Ajattelin, että voisit tietää vastauksen kysymykseeni. Voikohan Helsingin Stockalta tilata MAC-meikkejä omaan paikalliseen Stockan liikkeeseen? Tekisi hirveän kauheasti mieli yhtä tiettyä huulipunaa mutta en viitsisi yhden huulipunan tähden lähteä reissaamaan Helsinkiin... ;-)

    ReplyDelete
  16. Mohn: Juu, kyllä vaan voi! Ota yhteyttä paikalliseen Stokkaan, niin saavat kyllä tilattua Helsingistä tai Turusta.

    ReplyDelete
  17. Voi kiitos kovasti vastauksesta!! Mahtavaa! Nyt sitten vaan innolla Stockmannille! ;-) En muistanutkaan, että Turussakin myydään MACin tuotteita. Ärsyttävää ettei niitä voida saada myös Tampereelle. ;-(

    ReplyDelete

Post a Comment

Please leave a message, comment, opinion!

Popular posts from this blog

Ihania uutuuksia Beautykolta

No niin, olen takaisin! On ollut kiireiset opiskeluajat ohi ja ehdin taas bloggaillakin. Instasta löydyn yritykseni tililtä, siellä on sekaisin töitä, kosmetiikkaa ja elämääni. Laita seuraantaan jos kiinnostaa: www.instagram.com/voimistaja . Seuraan seuraajia :) Mutta asiaan, olen tosiaan aivan ihastunut korealaiseen kosmetiikkaan ja löytäessäni Beautykon nettikaupan , on tullut taas vähän shoppailtua ihan Suomestakin käsin. Kaukoidän reissuilta näitä olenkin kantanut melkoisesti. Tuotteet on ihan itse ostettu ja lämpimästi suosittelen! Eyenlip on edullinen mutta laadukas merkki. Naamioista on jäljellä vielä tämä kosteuttava Hyaluronic acid: oikein miellyttävä käytössä ja tuoksuu taivaalliselta. Hinta ei päätä huimaa! 1,60€/ kpl ja löytyy useita erilaisia, pakettitarjouksena 10,45€/ 7 kpl. HolikaHolika on myös lempparimerkkejäni ja nämä hoitovedet ovat ihan mahtavat! Käytän ennen seerumia. Kosteuttava sininen on suosikkini mutta Vita virkistää kivasti aamulla, eli ei

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat. " FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mineral makeup mutiny!

Please join in Mineral makeup mutiny! "We will be providing lists of companies who are actually creating their own product, companies that offer both, and companies that are repackaging." And that great because it's sometimes hard to tell, especially if you have just started with MMU. Or just don't have same color already. Some companies I know are making their own mineral makeup: - Aromaleigh - The She Space - Meow - Fyrinnae - Dreamworld - mum mum's crafts - Sassy Minerals - LaurEss - Alima - Morgana minerals - Beautiful girl minerals - Everyday minerals - Lily Lolo - Elemental Beauty - Cory - SilkNaturals - Suds n sass - HiFi Cosmetics - Purely Cosmetics -Archetype -Evil Shades -Stardust Cosmetics (Stardust sells also "unblended pigments" and those colors are marked with *) -and MANY more :) For now on I'll always read what the company tells in their website! Do they really tell that products are formulated by the themselves or do they just "