Skip to main content

Chagrin Valley haul

I was very happy when I received this lovely smelling package from Chagrin Valley. I wasn't expecting it arrive yet, the shipping took just one week! Chagrin Valley is specialized in soaps and shampoo bars. Shipping is reasonable, 7 bars of soap can be shipped in flat rate envelope and the postage is 14.20 USD.

My kids (7 and 9 yrs old) have been using Chagrin Valley shampoo bars for over a year now and they really love their shampoos. I bought Coconut Milk this time, they already have Summer Sunshine. I also wanted to test other products this time :)


Olipa ihana saada tuoksuva paketti Chagrin Valleyltä. En odottanut pakettia näin nopeasti, viikossa tuli perille! Chagrin Valley on erikoistunut shampoopaloihin sekä saippuihin. Postikulut ovat ihan kohtuulliset, flat rate envelopeen mahtuu 7 palaa ja sen hinta on 14.20 USD.

Lapseni (7 ja 9 v) ovat käyttäneet Chagrin Valleyn shampoopaloja jo toista vuotta ja he pitävät näistä todella paljon. Äiti voi myös huomauttaa, että hiukset ovat tämän jälkeen ihanan pehmeät ja pysyvät pidempään puhtaana kuin normaalishampoon jälkeen, todella harvoin muita käytämmekään. Tällä kertaa ostin Coconut Milk-version, joka pääsee käyttöön nyt käytössä olevan Summer Sunshinen jälkeen. Halusin testata tällä kertaa hiukan muitakin tuotteita :)
-Coconut milk shampoo: unscented, so it's mild and suitable for kids. We won't test this one yet.
Mieto ja lapsille sopiva tuoksu, testaamme myöhemmin.


-Chocolate Almond soap: you either love or hate this scent! I absolutely can't stand it and gave it to cousin, who loved the scent (said that it smells like marzipan).
Tästä joko pitää tai sitten ei yhtään... Itse en voi sietää tätä kammottavaa tuoksua mutta serkkuni sanoi sen olevan ihan marsipaanin tuoksuinen ja suorastaan herkullinen. Saippua muutti välittömästi serkun luokse ;)


-Chocolate Orange soap: lovely scent of orange :) Creamy lather, I love this one!
Ihana suklaa-appelsiini :) Pehmeä vaahto, pidän valtavasti!


-Cucumber Lime Yogurt soap: herbal & lemon scent, fresh. Haven't tried yet.
Raikas ja kirpsakka tuoksu, ehkä hieman liian voimakas makuuni mutta ei paha silti. En ole testannut vielä.


-Whipped shea, natural: Whipped shea is softer and easier to use than regular shea. My skin loves shea, also this one from Chagrin Valley.
Vatkattu shea on pehmeämpää ja siten helpompi käyttöistä kuin "tavallinen" shea. Ihoni pitää sheasta paljon, tämä ei ole poikkeus.
Size of the bar is HUGE:

I really apreciated this thank you note in Finnish!
Ja kiitokset sai vielä suomeksi, ihanaa :DAre you a fan of Chagrin Valley already?
Oletko jo Chagrin Valleyn fani? :D


*The product were bought by me, with my own money*

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…