Sunday, March 28, 2010

Chagrin Valley haul

I was very happy when I received this lovely smelling package from Chagrin Valley. I wasn't expecting it arrive yet, the shipping took just one week! Chagrin Valley is specialized in soaps and shampoo bars. Shipping is reasonable, 7 bars of soap can be shipped in flat rate envelope and the postage is 14.20 USD.

My kids (7 and 9 yrs old) have been using Chagrin Valley shampoo bars for over a year now and they really love their shampoos. I bought Coconut Milk this time, they already have Summer Sunshine. I also wanted to test other products this time :)


Olipa ihana saada tuoksuva paketti Chagrin Valleyltä. En odottanut pakettia näin nopeasti, viikossa tuli perille! Chagrin Valley on erikoistunut shampoopaloihin sekä saippuihin. Postikulut ovat ihan kohtuulliset, flat rate envelopeen mahtuu 7 palaa ja sen hinta on 14.20 USD.

Lapseni (7 ja 9 v) ovat käyttäneet Chagrin Valleyn shampoopaloja jo toista vuotta ja he pitävät näistä todella paljon. Äiti voi myös huomauttaa, että hiukset ovat tämän jälkeen ihanan pehmeät ja pysyvät pidempään puhtaana kuin normaalishampoon jälkeen, todella harvoin muita käytämmekään. Tällä kertaa ostin Coconut Milk-version, joka pääsee käyttöön nyt käytössä olevan Summer Sunshinen jälkeen. Halusin testata tällä kertaa hiukan muitakin tuotteita :)
-Coconut milk shampoo: unscented, so it's mild and suitable for kids. We won't test this one yet.
Mieto ja lapsille sopiva tuoksu, testaamme myöhemmin.


-Chocolate Almond soap: you either love or hate this scent! I absolutely can't stand it and gave it to cousin, who loved the scent (said that it smells like marzipan).
Tästä joko pitää tai sitten ei yhtään... Itse en voi sietää tätä kammottavaa tuoksua mutta serkkuni sanoi sen olevan ihan marsipaanin tuoksuinen ja suorastaan herkullinen. Saippua muutti välittömästi serkun luokse ;)


-Chocolate Orange soap: lovely scent of orange :) Creamy lather, I love this one!
Ihana suklaa-appelsiini :) Pehmeä vaahto, pidän valtavasti!


-Cucumber Lime Yogurt soap: herbal & lemon scent, fresh. Haven't tried yet.
Raikas ja kirpsakka tuoksu, ehkä hieman liian voimakas makuuni mutta ei paha silti. En ole testannut vielä.


-Whipped shea, natural: Whipped shea is softer and easier to use than regular shea. My skin loves shea, also this one from Chagrin Valley.
Vatkattu shea on pehmeämpää ja siten helpompi käyttöistä kuin "tavallinen" shea. Ihoni pitää sheasta paljon, tämä ei ole poikkeus.
Size of the bar is HUGE:

I really apreciated this thank you note in Finnish!
Ja kiitokset sai vielä suomeksi, ihanaa :DAre you a fan of Chagrin Valley already?
Oletko jo Chagrin Valleyn fani? :D


*The product were bought by me, with my own money*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails