Wednesday, March 3, 2010

More from Inglot? :-O

Oh Inglot, you stole my heart ;) These custom palettes are just so great for travelling! I don't know wat happened but I just bought my second palette. But I had to make a promise to me: I can't buy MAC eyeshadows anymore (because I won't use them anyway :P).

Voi Inglot, sydämeni veit ;) Mittatilauspaletit ovat niin mainio juttu ja todella kätevät reissussa! En tiedä mitä tapahtui mutta jotenkin vain saavuin kotiin toisen paletin kanssa. *heh* Mutta sitä ennen piti luvata itselleni, etten yhteenkään MAC-luomiväriin enää lankea, kun en kuitenkaan edes käytä niitä :P


Haastattelin hiukan maahantuojaa (?) myymälässä ja tosiaan toinen liike aukeaa kesällä Turun Hansaan mutta myös Helsinkiin sadaan oma liike loppuvuodesta! Käsittääkseni laajennushaluja on tämänkin jälkeen :) Kuulin myös, että luomiväreissä on 80% pigmenttiä. Tämän uskon, ovat todella hyviä!Palettes are stackable! Paletteja voi kasata päällekkäin!

Some EOTDs with my palette 1:-Inglot aqua e/s 24 (lid)
-Turquoise Inglot pigment 71 (crease)
-Inglot chartreuse e/s 59 (lower lashline, first dry and then wet with duraline)
-Inglot gel liner grey 78


Testing lilacs from my Inglot palette (440 & 67).And here is my NOTD with Color Club's Edie, I used 4 coats (yep, REALLY). I got this from Charming Nails, thanks ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails