Skip to main content

More from Inglot? :-O

Oh Inglot, you stole my heart ;) These custom palettes are just so great for travelling! I don't know wat happened but I just bought my second palette. But I had to make a promise to me: I can't buy MAC eyeshadows anymore (because I won't use them anyway :P).

Voi Inglot, sydämeni veit ;) Mittatilauspaletit ovat niin mainio juttu ja todella kätevät reissussa! En tiedä mitä tapahtui mutta jotenkin vain saavuin kotiin toisen paletin kanssa. *heh* Mutta sitä ennen piti luvata itselleni, etten yhteenkään MAC-luomiväriin enää lankea, kun en kuitenkaan edes käytä niitä :P


Haastattelin hiukan maahantuojaa (?) myymälässä ja tosiaan toinen liike aukeaa kesällä Turun Hansaan mutta myös Helsinkiin sadaan oma liike loppuvuodesta! Käsittääkseni laajennushaluja on tämänkin jälkeen :) Kuulin myös, että luomiväreissä on 80% pigmenttiä. Tämän uskon, ovat todella hyviä!Palettes are stackable! Paletteja voi kasata päällekkäin!

Some EOTDs with my palette 1:-Inglot aqua e/s 24 (lid)
-Turquoise Inglot pigment 71 (crease)
-Inglot chartreuse e/s 59 (lower lashline, first dry and then wet with duraline)
-Inglot gel liner grey 78


Testing lilacs from my Inglot palette (440 & 67).And here is my NOTD with Color Club's Edie, I used 4 coats (yep, REALLY). I got this from Charming Nails, thanks ;)

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…