Tuesday, March 30, 2010

MAC Gilded Green pigment EOTDI have just one full size MAC pigment, these are just too big AND expensive for my taste ;D The quality is nice but not nicer that my other pigment favorites Aromaleigh etc. Inglot's pigments are quite similar too. Since these are not mineral makeup, there are of course more ingredients and the consistensy is chunky (as in my picture) and feels almost creamy when applied.

Mine is "old jar" which was bigger. You can learn more about the smaller size from Temptalia or Lipstick&Lightsabers. I haven't bought any smaller ones (price is still the same :P).

In fact I really didn't intend to buy even this Gilded Green (from Colour Forms) but I saw a MAC sales woman (at least a year ago) with this color and just loved it SO MUCH. Unfortunately that Chinese girl looked much better with Gilded Green than I do... With my coloring it is "just nice". She used it with grey too but just looked so much better. Damn :D

Omistan vain yhden MACin täysikokoisen pigmentin, nämä ovat vain liian suuria JA kalliita makuuni ;D Laatu on ihan kiva mutta toisaalta ei ylivoimainen verrattuna esim. Aromaleighin mineraaleihin tai Inglotin pigmentteihin. Ja koska kyseessä ei ole mineraali, inci on toki pidempi. Koostumus on kokkareinen (ks. kuva yllä) ja "kostea".

Oma purkkini on "vanha" ja nykyistä suurempi, lisää koosta Temptalian tai Anastasian blogeissa. En ole uutta kokoa vielä ostanut, hinta toki pysyi samana :P


Itseasiassa en alunperinkään halunnut ostaa yhtään MAC pigmenttiä, edes tätä Gilded Greeniä (Colour Forms-kokoelmasta), mutta näin tämän MAC meikkaajalla Hong Kongissa reilu vuosi sitten ja väri oli vain NIIN IHANA. Valitettavasti tämä kaunis kiinalainen nainen näytti melkoisesti minua paremmalta sävyn kanssa :D Minulla sävy on korkeintaan "ihan nätti". Höh.


-Detrivore primer
-MAC Gilded green pigment (lid)
-Inglot grey e/s 18 (crease, lower lashline)
-Inglot off white matte 351 (browbone)
-Inglot grey gel liner
-LashStiletto wp

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails