Skip to main content

Testing Inglot, MAC Mineralize Sun & Moon

Oh yes, I really LOVE Inglot :D Quality of the eyeshadows seems to be very good and freedom palette (you can choose the colors by yourself) is brilliant idea! Here is my first EOTD with Inglot, the eye shadows were pigmented and easy to apply. *heart* I used Detrivore primer.

Ou jees, tykkään Inglotista :D Luomivärien laatu tuntui ensiluokkaiselta ja freedom-paletti (värit saa valita itse) on aivan mahtava idea! Tässä ensimmäinen meikkini keran Inglotin, oikein pigmenttisiä ja helppokäyttöisiä olivat. Alla käytin tahmaista Detrivore primeriä (kuten mineraalienkin kanssa).

off white 351, light green 41 & dark green 44.

I also fell in love with Inglot Sleeks creme lipgloss and I love the scent too. There were different kind of Sleeks but Cremes (without shimmer) are my favorites. No more MAC Cremesheen glosses for me ;) LOL

Price comparison
-Inglot Sleeks Creme 10€/ 6 ml
-MAC Cremesheen Lipglass 22€/ 2.4 ml (No wonder I used mine in just two weeks :-O)

Rakastuin myös Inglotin Sleek creme huulikiiltoihin ja tuoksukin on ihana. Erilaisia Sleekejä (eri tuoksuillakin) löytyi useita mutta kimalteeton Creme on minun juttuni! Ei enää MACin Cremesheen Glasseja minulle ;)


Hintavertailu

-Inglot Sleeks Creme 10€/ 6 ml
-MAC Cremesheen Lipglass 22€/ 2.4 ml (ei ihme, että käytin tämän loppuun parissa viikossa :-O)MAC looks bigger!
MAC Boy Bait, Inglot 91 & Inglot 89.

I have been working so much that I just need some pampering... LOL So here is a swatch of my MAC Mineralize blush Sun & Moon (from Too Fabulous collection). The color is nice peachy-coppery-orange.

Olen ollut ihan liian kiirenen jo pidempään ja ehkäpä ansaitsen vähen normaalia enemmän hemmottelua... Hyvä tekosyy ainakin ;) Tässä vielä swatch MAC Mineralize-poskipunastani Sun & Moon. Sävy on jännä persikka-kupari-oranssi, kiva kesällä.


Thanks for looking :)

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…