Skip to main content

MAC Spring Color Forecast Coral- EOTD

MAC Makeup artist did a quick makeup for me today :) I wanted to test especially colors from Spring Color Forecast 2 Coral.

Kävin pikameikissä tänään MACillä ja halusin testata erityisesti Spring Color Forecast Coral-sävyjä.Product pictures are from MAC.

She used that green one, so it's really greenish gold. Much lighter than I hoped...

-light golden-white Paint Pot as a base
-green pigment from Crushed metal pigment stacked 2 (lid)
-golden pigment, didn't stick well (lower lash line)
-off white e/s (browbone)
-Blacktrack Fluidline
-Fresh Samon lipstick, didn't get a pictures of this this one :( Had to eat before...
-Ripe Peach Blush Ombre

I really liked Ripe Peach blush! And bought it :D I wasn't very pleased with the quality of the pigments so I really didn't even want those...

Ripe Peach-poskipuna oli aivan ihana ja sen ostin, "liukuvärjättynä" oli todella herkullisen näköinenkin :) Pigmenttien laatuun (enkä kyllä väreihinkään) taas en ollut kovinkaan tyytyväinen, väliin jäivät.
Sorry about the terrible lightning in this photo, it was taken in my workplace. Just wanted to show that I did SOMETHING to my hair. LOL maybe I'll learn and my hair will look better in the future. My hair type in typical Finnish: Super-straight, super-fine, shiny but very difficult to manage.

Ja sitten ihan järkky kuva, pahoitteluni! On otettu töissä ja valot ovat hurjat... Halusin kuitenkin näyttää, että olen nyt ensimmäistä kertaa *heh* tehnyt edes JOTAIN tukalleni. Tuollainen helppo klipsujuttu vain mutta alku on sekin! Tukkani on perussuomalainen, päätäpitkin valuva piikkisuora tapaus :P


Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…