Friday, March 19, 2010

MAC Spring Color Forecast Coral- EOTD

MAC Makeup artist did a quick makeup for me today :) I wanted to test especially colors from Spring Color Forecast 2 Coral.

Kävin pikameikissä tänään MACillä ja halusin testata erityisesti Spring Color Forecast Coral-sävyjä.Product pictures are from MAC.

She used that green one, so it's really greenish gold. Much lighter than I hoped...

-light golden-white Paint Pot as a base
-green pigment from Crushed metal pigment stacked 2 (lid)
-golden pigment, didn't stick well (lower lash line)
-off white e/s (browbone)
-Blacktrack Fluidline
-Fresh Samon lipstick, didn't get a pictures of this this one :( Had to eat before...
-Ripe Peach Blush Ombre

I really liked Ripe Peach blush! And bought it :D I wasn't very pleased with the quality of the pigments so I really didn't even want those...

Ripe Peach-poskipuna oli aivan ihana ja sen ostin, "liukuvärjättynä" oli todella herkullisen näköinenkin :) Pigmenttien laatuun (enkä kyllä väreihinkään) taas en ollut kovinkaan tyytyväinen, väliin jäivät.
Sorry about the terrible lightning in this photo, it was taken in my workplace. Just wanted to show that I did SOMETHING to my hair. LOL maybe I'll learn and my hair will look better in the future. My hair type in typical Finnish: Super-straight, super-fine, shiny but very difficult to manage.

Ja sitten ihan järkky kuva, pahoitteluni! On otettu töissä ja valot ovat hurjat... Halusin kuitenkin näyttää, että olen nyt ensimmäistä kertaa *heh* tehnyt edes JOTAIN tukalleni. Tuollainen helppo klipsujuttu vain mutta alku on sekin! Tukkani on perussuomalainen, päätäpitkin valuva piikkisuora tapaus :P


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails