Skip to main content

Sugarpill cosmetics: haul, swatches & EOTDI was so happy when I received my Sugarpill order: The jars (& pigments of course) are just so pretty! The size is 5 g (NOT a "5 g jar"), so it depends on the shade how full the jar is. 5 g is just too much for me and unfortunately there is no sample sizes available but I still HAD to try a few colors. LOL So here are my four pigments:

Olipa ihanaa saada kaunis paketti
Sugarpill Cosmeticsilta: Purkit (ja toki niiden sisältö) ovat vain niin ihanat! Koko on 5 g, ei siis "5 g purkki", osa purkeista on tyhjempiä kuin taas toiset täydempiä. 5 grammaa on aivan liikaa minulle ja sampleja ei ole saatavilla, oli silti ihan pakko ostaa muutama. *heh* Päädyin itselleni aika varmoihin sävyihin, näillä hinnoilla en viitsi kovin kokeelliseksi ryhtyä. Tässäpä neljä pigmenttiäni:

HYSTERIC
might be my favorite of these pigments :) Looks boring n the picture but the turquoise and green sparkles are just AMAZING!
Saattaa olla suosikkini näistä :) Aika tylsä kuvassa mutta luonnossa turkoosit ja vihreät kimalteet ovat vain niin kauniit!
GOLDILUX
the name say it all :D This is gorgeous!
Kultaa ja luksusta :D Wow!
ABSINTHE
Gorgeous and not near as glittery as the other colors I got. Feels almost creamy.
Ihan minun värini ja ei yhtään niin hohtavainen kuin muut sävyt. Todella kostea koostumus, ei pöllyävä.
JUNEBUG
Pretty but I think I like the other colors more.
Ihan nätti mutta muut mieluisampia minulle.
My swatches (dry over Lumene primer):


Unfortunately one of the jars had leaked a bit so maybe a little sticker would keep the jars closed? My jars is still SO full, it just was a bit messy :)
Valitettavasti yksi purkki oli hieman avautunut kuljetuksessa, ehkäpä pieni tarra olisi hyvä laittaa näihin vielä varmistukseksi. Ei suurta vahinkoa tullut, hiukan sotkua vain, purkki on ihan täynnä vieläkin.
The first Sugarpill EOTD:


-Detrivore primer
-Sugarpill Absinthe (upper & lower lid)
-Sugarpill Junebug (crease, lower lashline) both applied dry as usual
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

I love my Sugarpill pigments, have you already ordered from this shop? They sell also pressed ones and palettes. The colors were just a bit too bright for my taste :)

Mieluisia olivat, oletko jo tutustunut Sugarpill cosmeticsiin? Myös pressattuja luomivärejä löytyy, värit tosin ovat hurjan kirkkaat :)

Popular posts from this blog

Toinen blogi ja uusi työ

Olen tosiaan ollut "hieman" hiljaisempi täällä viimeaikoina. En ole kuitenkaan blogiani kuoppaamssa (ajat muuttuvat) ja yritän kirjoitella edes silloin tällöin. Varsinkin ihania ekodödöjä pitäisi arvoida piakkoin!

Olen tosiaan vaihtanut alaa "kaikessa hiljaisuudessa": olen liikunnanohjaaja, personal trainer, FasciaMethod-ohjaaja ja teen päätyöni hierojana. Opiskelen myös koulutetuksi hierojaksi eli kiirettä piisaa :D Toisen blogini löydät täältä: voimistaja.wordpress.com, sekin laahaa nyt hieman jäljessä koulukiireiden takia. Sieltä löytyy (osittain, loput tulossa kun ehdin) liikunnan ammattitutkinnon suorittamisesta Eerikkilän urheiluopistosta ja firmani sivut siis ovat Voimistaja.fi

Aktiivisimmillani olen Instassa: voimistaja, tervetuloa seuraamaan!
UD Naked Heat, lämpimämpi arkimeikki

Naked Heat -paletti tuntui kuvien perusteella liian lämpimältä väreiltään minulle mutta ajattelin, että jos en itse välitä niin tytär ainakin...  Ja kun muut meikkibloggaajat saivat minut tästä kiinnostumaan, ei auttanut kuin täydentään Naked-kokoelmaani :D

Yllättävän paljon pidin kuitenkin paletista, itseasiassa paljon enemmän kuin Naked 2 -paletista, joka oli minulle liian viileä sävyltään, ihoni näyttää vähemmän hehkuvalta sen kanssa. Tämä Heat taas oli erittäin ok, enemmänkin ehkä vain omalla epämukavuusalueella :D Itse asiassa olin jo lahjoittamassa palettia tyttärelleni mutta hän kehui miekkini näyttävän todella kivalta. Taitaa siis olla pian pari Naku Heatia meillä :'D

Kuvaan tekemäni meikki oli lopulta tummemmasta päästä eli ehkä sellainen pieneen iltamenoonkin sopiva. Aika kiva silti, ei tuntunut liian punaiselta. Tätä lämpimämpiä sävyjä en koe paletista osaavani käyttää.Bonuksena pikameikki tyttärelleni, tähän käytin selvästi lämpimämpiä sävyjä:


Ja tässä vielä muiden m…

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…