Skip to main content

Sugarpill cosmetics: haul, swatches & EOTDI was so happy when I received my Sugarpill order: The jars (& pigments of course) are just so pretty! The size is 5 g (NOT a "5 g jar"), so it depends on the shade how full the jar is. 5 g is just too much for me and unfortunately there is no sample sizes available but I still HAD to try a few colors. LOL So here are my four pigments:

Olipa ihanaa saada kaunis paketti
Sugarpill Cosmeticsilta: Purkit (ja toki niiden sisältö) ovat vain niin ihanat! Koko on 5 g, ei siis "5 g purkki", osa purkeista on tyhjempiä kuin taas toiset täydempiä. 5 grammaa on aivan liikaa minulle ja sampleja ei ole saatavilla, oli silti ihan pakko ostaa muutama. *heh* Päädyin itselleni aika varmoihin sävyihin, näillä hinnoilla en viitsi kovin kokeelliseksi ryhtyä. Tässäpä neljä pigmenttiäni:

HYSTERIC
might be my favorite of these pigments :) Looks boring n the picture but the turquoise and green sparkles are just AMAZING!
Saattaa olla suosikkini näistä :) Aika tylsä kuvassa mutta luonnossa turkoosit ja vihreät kimalteet ovat vain niin kauniit!
GOLDILUX
the name say it all :D This is gorgeous!
Kultaa ja luksusta :D Wow!
ABSINTHE
Gorgeous and not near as glittery as the other colors I got. Feels almost creamy.
Ihan minun värini ja ei yhtään niin hohtavainen kuin muut sävyt. Todella kostea koostumus, ei pöllyävä.
JUNEBUG
Pretty but I think I like the other colors more.
Ihan nätti mutta muut mieluisampia minulle.
My swatches (dry over Lumene primer):


Unfortunately one of the jars had leaked a bit so maybe a little sticker would keep the jars closed? My jars is still SO full, it just was a bit messy :)
Valitettavasti yksi purkki oli hieman avautunut kuljetuksessa, ehkäpä pieni tarra olisi hyvä laittaa näihin vielä varmistukseksi. Ei suurta vahinkoa tullut, hiukan sotkua vain, purkki on ihan täynnä vieläkin.
The first Sugarpill EOTD:


-Detrivore primer
-Sugarpill Absinthe (upper & lower lid)
-Sugarpill Junebug (crease, lower lashline) both applied dry as usual
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

I love my Sugarpill pigments, have you already ordered from this shop? They sell also pressed ones and palettes. The colors were just a bit too bright for my taste :)

Mieluisia olivat, oletko jo tutustunut Sugarpill cosmeticsiin? Myös pressattuja luomivärejä löytyy, värit tosin ovat hurjan kirkkaat :)

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…

Colored contact lenses - Freshlook Dimensions Caribbean Aqua

Sain Lenstorelta piilarit testiin ja mukava oli testata välillä värillisiäkin! En osannut itse päättää väriä, joten annoin Lenstoren valita :D Testiin tuli Freshlook Dimensions-linssit Caribbean Aqua-värissä. Linssit olivat väriltään yllättävänkin tummat, tummemmat reunoiltaan kuin keskeltä, omat silmäni ovat todella vaaleat.

"FreshLook Dimensions värjätyt piilolinssit / kuukausilinssit CIBA Visionilta tehostavat ja vahvistavat silmien vaaleaa luonnollista sävyä. Piilolinssit soveltuvat sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille (tummasilmäisille suosittelemme FreshLook Colors tai FreshLook ColorBlends -malleja). Tummempi rengas iiriksen ympärillä lisää katseesi intensiivisyyttä (katso kuva ohessa). Huomioi, että väritulos riippuu omien silmiesi väristä, emmekä täten voi täydellisesti taata toivottua väritulosta. Linssit otetaan silmistä ja puhdistetaan ennen nukkumaanmenoa, otetaan käyttöön jälleen seuraavana aamuna ja korvataan uusilla kuukauden käytön kuluttua." Lensstore.fi

Mit…