Wednesday, March 17, 2010

Sugarpill cosmetics: haul, swatches & EOTDI was so happy when I received my Sugarpill order: The jars (& pigments of course) are just so pretty! The size is 5 g (NOT a "5 g jar"), so it depends on the shade how full the jar is. 5 g is just too much for me and unfortunately there is no sample sizes available but I still HAD to try a few colors. LOL So here are my four pigments:

Olipa ihanaa saada kaunis paketti
Sugarpill Cosmeticsilta: Purkit (ja toki niiden sisältö) ovat vain niin ihanat! Koko on 5 g, ei siis "5 g purkki", osa purkeista on tyhjempiä kuin taas toiset täydempiä. 5 grammaa on aivan liikaa minulle ja sampleja ei ole saatavilla, oli silti ihan pakko ostaa muutama. *heh* Päädyin itselleni aika varmoihin sävyihin, näillä hinnoilla en viitsi kovin kokeelliseksi ryhtyä. Tässäpä neljä pigmenttiäni:

HYSTERIC
might be my favorite of these pigments :) Looks boring n the picture but the turquoise and green sparkles are just AMAZING!
Saattaa olla suosikkini näistä :) Aika tylsä kuvassa mutta luonnossa turkoosit ja vihreät kimalteet ovat vain niin kauniit!
GOLDILUX
the name say it all :D This is gorgeous!
Kultaa ja luksusta :D Wow!
ABSINTHE
Gorgeous and not near as glittery as the other colors I got. Feels almost creamy.
Ihan minun värini ja ei yhtään niin hohtavainen kuin muut sävyt. Todella kostea koostumus, ei pöllyävä.
JUNEBUG
Pretty but I think I like the other colors more.
Ihan nätti mutta muut mieluisampia minulle.
My swatches (dry over Lumene primer):


Unfortunately one of the jars had leaked a bit so maybe a little sticker would keep the jars closed? My jars is still SO full, it just was a bit messy :)
Valitettavasti yksi purkki oli hieman avautunut kuljetuksessa, ehkäpä pieni tarra olisi hyvä laittaa näihin vielä varmistukseksi. Ei suurta vahinkoa tullut, hiukan sotkua vain, purkki on ihan täynnä vieläkin.
The first Sugarpill EOTD:


-Detrivore primer
-Sugarpill Absinthe (upper & lower lid)
-Sugarpill Junebug (crease, lower lashline) both applied dry as usual
-MAC Blitz&Glitz fluidline
-LashStiletto wp

I love my Sugarpill pigments, have you already ordered from this shop? They sell also pressed ones and palettes. The colors were just a bit too bright for my taste :)

Mieluisia olivat, oletko jo tutustunut Sugarpill cosmeticsiin? Myös pressattuja luomivärejä löytyy, värit tosin ovat hurjan kirkkaat :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails