Skip to main content

Inglot kabuki & other stuff

My Inglot love story continues ;) Lip paint is buttery lipcolor and the color "51" is one of my favorites, I just love nude lip colors! Gel Liner "83" is bluish violet, super pretty too.

Ja Inglot-rakkaustarina saa jatkoa ;) Lip paintit ovat voimaisia, oikein sulavat huulille ja väri "51" on ihan suosikkini! Todella nätti nude-sävy. Geeli rajauksen sävy "82" on sinivioletti, oikein nätti sävy myös. Molempien hinta on 12€.I also took some pictures of Inglot's brush leaflet. Pictures are clikable.

Otin myös kuvia Inglotin sivelin-lehtisestä, hinnatkin löytyvät siitä. Kuvat voi klikata toki suuremmiksi.I also bought Inglot kabuki, it felt nice& soft! Here is a comparison pictures of that and MAC kabuki. MAC is not nearly as soft as Inglot's version. My skin is so sensitive that I couldn't even use MAC's. Synthetic brushes are even softer but I like the feeling of natural still a bit more.

Ostin vielä kabukinkin, näitä minulla kuluu kuitenkin ja oli ihanan pehmoinen! Kuvassa Inglot ja MAC kabuki-vertailua. MAC ei ole lähellekään yhtää pehmeä kuin Inglot. Ihoni on niin herkkä, etten sitä voinut edes käyttää.
Synteettiset ovat toki vielä sileämpiä mutta muuttuvat käytössä jotenkin klähmäisiksi pesuista huolimatta.


MAC and Inglot.


Inglot kabuki came with this lovely brush holder :D
Inglotin kabuki tuli tällaisessa söpössä säilytyspussukassa :D

Popular posts from this blog

New Aromaleigh products for face (primer, powders, foundations)

Vain englanniksi, omaa tekstiä on vähemmän ja menee muuten liian sekavaksi :)illuminata luxe mineral finishing powder
Yay! "diamond" powder without silica! I can use some silica but better if not too much... So I prefer products without it. This made skin look very radiant. Me likey! I already bought a full size of this :D "Aromaleigh "Illuminata Luxe" Finishing Powder is a translucent, sheer loose mineral cosmetic powder, that contains reflective minerals to give your skin a subtle, more radiant appearance. Fine lines and wrinkles are less dominant, and a fine finish is revealed. It takes the Illuminata formula a step further with the addition of a revolutionary light-diffusing diamond copolymer, which is a spherical powder with an entrapped photoluminescent diamond core. This diamond copolymer ingredient, while not "mineral" or "natural" in nature, adds great benefit to this Finishing Powder's ability to impart a soft-focus effect and …

Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: NYX Professional Makeup Perfect Filter Olive You

Charlotta Eve sai idean projektista, jossa bloggaajat toteuttavat omanlaisensa meikin käyttäen samaa luomiväripalettia. Mukaan lähti 40 kauneusbloggaajaa. Meidät jaettiin kymmenen hengen ryhmiin, joilla jokaisella on oma luomiväripalettinsa NYX Professional Makeupilta.
Tämä viikko on omistettu Olive You -paletille ja tässä oma meikkitoteutukseni sillä. Postauksen lopusta löydät linkit yhdeksään muuhun blogiin, joista löytyy paletilla tehty meikki. Viime viikon Marine Layer -meikit olivat uskomattoman erilaisia, mielenkiintoista nähdä mitä muut ovat tällä paletilla loihtineet! Omani on aika tyypillinen ja "minun näköiseni". Paletti oli ihana, niin laadultaan kuin väreiltäänkin, ja luomivärinappien koko oli ilahduttavan suuri.

Paletit meille sponsoroi www.pretty.fi, joka myös antoi alekoodin lukijoille: Ostamalla kolme NYX Professional Makeup -tuotetta saat edullisimman niistä puoleen hintaan koodilla NYXZIEUJB.

Viikon muut Olive You -meikit: The Domino EffectAlohairBlinger shim…

Vänttisen (Arja's Art) valjaat kissoille & Power of Nature-kissanruoka

*This post about cat products is only in Finnish, sorry!*

Tässä muutamia kuvia lempivaljaistamme, Vänttisistä :) Arja Vänttiseltä saa myös aivan loistavaa palvelua ja valjaat tehdään mittojen mukaan samaan hintaan. Valjaat ovat pehmoiset ja todella helpot laittaa kissalle. Myös lapset ja mummit onnistuvat näiden laitossa hyvin :D Plussaa siitä, että solkia on vain yksi ja sekin on laadukas. Valjaita löytyy niin kissoille, koirille kuin kaneillekin. Valmistajan lisäksi näitä saa mm. Mustista&Mirristä ja Megaeläimestä. Kissanvaljaiden hinta alle 20€. Meillä on näitä koosta XXS kokoon L.

Suosittelen Vänttisiä erittäin lämpimästi muillekin :)

Valmistaja: Arja's Art

Toinen ehdoton suosikkimme on Power of Nature-kissanruoka! 80% lihaa eikä mitään turhuuksia!

Tässä esim Natural Cat kanan tuoteseloste: Kuivattu kananliha, tuore kananliha, kananrasva, alfalfa, pellavansiemeniä, kananmaksaa, lohiöljyä, merilevä, karpalo, tauriini, prebiootteja, kivennäisaneet ja vitamiinit. 


Nyt käytämme…