Tuesday, March 9, 2010

Inglot kabuki & other stuff

My Inglot love story continues ;) Lip paint is buttery lipcolor and the color "51" is one of my favorites, I just love nude lip colors! Gel Liner "83" is bluish violet, super pretty too.

Ja Inglot-rakkaustarina saa jatkoa ;) Lip paintit ovat voimaisia, oikein sulavat huulille ja väri "51" on ihan suosikkini! Todella nätti nude-sävy. Geeli rajauksen sävy "82" on sinivioletti, oikein nätti sävy myös. Molempien hinta on 12€.I also took some pictures of Inglot's brush leaflet. Pictures are clikable.

Otin myös kuvia Inglotin sivelin-lehtisestä, hinnatkin löytyvät siitä. Kuvat voi klikata toki suuremmiksi.I also bought Inglot kabuki, it felt nice& soft! Here is a comparison pictures of that and MAC kabuki. MAC is not nearly as soft as Inglot's version. My skin is so sensitive that I couldn't even use MAC's. Synthetic brushes are even softer but I like the feeling of natural still a bit more.

Ostin vielä kabukinkin, näitä minulla kuluu kuitenkin ja oli ihanan pehmoinen! Kuvassa Inglot ja MAC kabuki-vertailua. MAC ei ole lähellekään yhtää pehmeä kuin Inglot. Ihoni on niin herkkä, etten sitä voinut edes käyttää.
Synteettiset ovat toki vielä sileämpiä mutta muuttuvat käytössä jotenkin klähmäisiksi pesuista huolimatta.


MAC and Inglot.


Inglot kabuki came with this lovely brush holder :D
Inglotin kabuki tuli tällaisessa söpössä säilytyspussukassa :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails